Tak tu máme další jednoduchou záležitost, možná podobnou receptu all in one pan, ale přece jen jiné. Rychlost je předností, ale podstatná je chuť. Even so, I can swiftly prepare a good dinner.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
|
Need: |
- 3 lžíce rostlinného oleje – řepkový
- 3 lžičky garlic paste – ve 30% soli
- 1 spoon sladké uzené papriky
- 1/2 lžičky crushed cumin
- 1/4 lžičky mletého chilli
- 200 g lower chicken fillet
- 1 zelenou papriku
- 1 cibuli
- 1 a can cizrny
- salt
- pepper
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 10 cherry rajčat
- Mix 3 lžíce oleje s česnekovou pastou a kořením (vyjma pepře). aside the.
- Papriku zbavíme semínek a středu, podélně rozpůlíme a napříč nakrájíme. Cibuli podélně překrojíme a napříč nakrájíme na jemné měsíčky.
- Kuřecí řízky nakrájíme na proužky a osmahneme do hněda na oleji, asi tak 5 minutes. Když začne maso chytat zlatavou barvu, pokročíme k bodu 4.
- Přidáme cibuli s paprikou a propláchnutou cizrnu.
- Promícháme a na mírnějším ohni vaříme asi 3 until 5 minutes, to soften vegetables.
- Přidáme kořeněný olej a promícháme.
- simmer about 2 minuty.
- Salt and pepper.
- Necháme dojít na vypnutém vařiči asi 3 minuty.
- Podáváme s dalamánkem a pokrájenými rajčaty.
Treska ještě dneska | Filé je milé
Already, tak jsem se dopustil slovních hříček. Ale to mi nemůžete mít za zlé. Zvolil jsem rychlovku, fakt je to za chvilku.
Need: |
- 300 g fillet of Alaskan cod
- 3 lžíce hladké mouky
- 3 lžíce crushed cornflakes
- 1 spoon crushed cumin
- 1 spoon Italian herbs
- 50 g butter
- 1 spoon olivového oleje
- salt
- pepper
- 300 g potato
- 100 ml mléka
- We'll have to cook the potatoes in salted water to a pulp. Before we come to the realization, we manage others.
- Authorized fillets with salt and popepříme, in a bowl, mix the flour with crushed cornflakes, cumin and herbs. In this mixture, wrap the fillets.
- Heat the butter in a pan with oil. On medium heat fry the fillets.
- Prepare mashed. Sieved mash potatoes, add a tablespoon of butter and milk, we sped boiling. Mash masher work our way. In conclusion prošleháme, hand whisk just.
- Fillet served with mash and lemon slices.
Špekáčkový stew with rice | Surprise, that works
When I do not know as, I am going (oddly enough) do OBI, But try as we prepare for something original, or at least more original and tasty. Somewhere enough momentum, must be in the form of nice sausages at the butcher. They are knotted. This allows us to taste much about nenapoví, But at least we know, that production had to be at the butcher. Or is he called uzenář?
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 200 g špekáčků
- 100 g paprikových klobásek
- 2 lžíce butter
- 2 střední cibule
- 2 cloves garlic
- 1 chilli papričku
- 1 spoon sladké uzené papriky
- 1/2 lžičky sušeného kopru
- 1/2 lžičky crushed cumin
- 100 ml vývaru může být i kuřecí
- zakysanou smetanu
- 2 lžičky hladké mouky
- vodu
- Nakrájíme špekáčky i klobásku na kolečka, v kastrolku si rozehřejeme máslo a uzeniny na něm opečeme.
- It should be enough 5 until 7 minutes. Napřed opékáme špekáčky, pak přidáme klobásku, které potřebuje na opečení méně času.
- Opečené špekáčky a klobásu vyjmeme z kastrolu a dáme stranou. Chop the onion, také česnek a chilli papričku.
- Cibulku, česnek i papričku orestujeme na másle, ve kterém jsme opékali uzeniny.
- Do restované směsi s cibulí přidáme papriku, kopr, kmín a po rozpuštění papriky přilijeme trochu vývaru. Přidáme opečené špekáčky a klobásku, promícháme. Mírně můžeme osolit a opepřit. Ale počítejte s tím, že v uzeninách je soli docela dost.
- Přilijeme zbytek vývaru, přivedeme k varu a dusíme asi 15 minutes. Pokud je v guláši víc tuku, odebereme ho lžící.
- Smícháme mouku s vodou.
- Rozmíchanou mouku vlijeme do guláše a necháme provařit několik minut. Pak podle chuti přidáme asi polovinu kelímku zakysané směsi, promícháme a odstavíme.
- Serve with rice. Pokud máte chuť, můžete přidat ještě trochu zakysané smetany.
Guláš s rýží vypadá podezřele, ale je to dobré. Možná by rýže mohla asistovat i při klasickém guláši, ale to je třeba vyzkoušet.
Marocké kuře s harissou, olivami a citronem | A trip into the unknown for the Middle East and West Africa
Already, zadařilo to steal Harissa, už jsem se o tom v jednom receptu zmiňoval, nastartoval mě Máj, tedy MY, tedy Tesco. V máji hříšná výzva! A budeme vesele cestovat po světě. Jerusalem was an inspiration to me with a recipe called blogger Moroccan chicken with(pickled) lemon, green olives and harissa. With that came the advice of lemon, that if you do not have a biocitron, Thus, chemically untreated, then it is a good ten minutes to boil water, to get rid of agents attending the bark and wax. No, After the test was a kind of lemon žoužel, did not even sliced. So without th Board must bypass. A sáhneme prostě po citronu.
Need: |
- 2 chicken breast
- bag green olives without stones
- 150 ml kuřecího vývaru
- 1 citron
- 1 large onion
- 3 cloves garlic
- 1 spoon ground cinnamon
- 1/2 lžičky crushed cumin
- 1/2 lžičky turmeric
- 1/2 lžičky cayenne pepper or chilli
- 1 spoon čerstvého zázvoru nastrouhaného, can help even the dried ground
- salt
- pepper
- 4 lžičky harissy
- 2 lžíce honey
- leaf parsley
- estimated
- 1-2 lžíce olivového oleje
- Prepare everything, What we need.
- Mix all the spices and add salt.
- Chicken breast sprinkle with a mixture of spices and passed through a sieve into the meat with your fingers.
- In a saucepan heat oil and fry over medium heat spicy boobs, about 6 minutes each side. Roasted breast set aside.
- To the pan after baking chicken we put the finely chopped onion and about restujeme 5 minutes, to zesklovatěla. Add finely chopped or crushed garlic and ginger. Stir and let saute for a few minutes.
- Chop the parsley and mint. Decently with the mint, if you are a little afraid of. But do not worry, All tastes will eventually connect.
- Add a little broth, with, sliced lemon, olivy a harissu. Stir and top soup. Now we return to the pan roasted chicken breast, We reduce the temperature and cover. Vaříme 30 minutes. At the end of cooking add the chopped parsley and a little chopped mint. We do not cover it and let it happen.
- Podáváme s rýží.