Kuřecí prsa v houbové omáčce | Nejen pro zahřátí

Dostal jsem chuť na oběd s omáčkou a tak volba padla na kuřecí prsa, kterým bude slušet houbová omáčka. Ke slovu se dostanou krémové žampiony, ke který ještě přidám trochu lesních hub nasbíraných sousedy. Dají jídlu skutečně houbovou chuť. To se sice snaží žampiony také, ale lesní příchuť nemají. Ale žampiony nezatracuji, jsou záchranou pro takové nesběrače, jako jsem já.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 20 minut odležení
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 20 minut odležení
Cook Time
30 minutes
Masu ještě dodáme vůni drceného rozmarýnu, které zase kuřecí maso posune o level výš. Až se chutě spojí s houbami bude to dokonalé. A svoji roli tu má také tymián.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 20 minut odležení
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 20 minut odležení
Cook Time
30 minutes
Masu ještě dodáme vůni drceného rozmarýnu, které zase kuřecí maso posune o level výš. Až se chutě spojí s houbami bude to dokonalé. A svoji roli tu má také tymián.
Kuřecí prsa v houbové omáčce | Nejen pro zahřátí
Need:
Units:
How do you:
  1. Prsa omyjeme a osušíme. Podélně je rozřízneme na plocho...
  2. ... a naklepeme. Jemně, žádné mlácení, protože pak vám zbydou jen cucky, když to přeženete.
  3. Plátky kuřete potřeme olivovým olejem s nadrceným rozmarýnem.
  4. Zabalíme do alobalu a necháme v chladu tak 20 minut odležet.
  5. Připravíme si zeleninový vývar.
  6. Houby nakrájíme na plátky.
  7. Chop the onion
  8. Na rozpuštěném másle s trochou olivového oleje zpěníme cibuli se špetkou tymiánu.
  9. Podlijeme vínem a necháme alkohol odpařit.
  10. Smetanu smícháme s hladkou moukou.
  11. Dobře prošleháme.
  12. Do cibulového základu přidáme houby a orestujeme.
  13. Přilejeme vývar a podusíme tak 5 minutes.
  14. Přilejeme smetanu s moukou...
  15. ... a povaříme tak 15 minutes.
  16. Breasts with salt and pepper.
  17. Na olivovém oleji s trochou másla opečeme kuřecí prsa.
  18. Z obou stran dozlatova.
  19. Serve with dumplings.
Tip:

option is, že prsa necháme vcelku a po opečení je teprve nakrájíme na plátky, takže krok 1 bude bez krájení na plocho vypustíme. Po opečení maso nakrájíme na plátky.

Marocké kuře s harissou, olivami a citronem | A trip into the unknown for the Middle East and West Africa

Already, zadařilo to steal Harissa, už jsem se o tom v jednom receptu zmiňoval, nastartoval mě Máj, tedy MY, tedy Tesco. V máji hříšná výzva! A budeme vesele cestovat po světě. Jerusalem was an inspiration to me with a recipe called blogger Moroccan chicken with(pickled) lemon, green olives and harissa. With that came the advice of lemon, that if you do not have a biocitron, Thus, chemically untreated, then it is a good ten minutes to boil water, to get rid of agents attending the bark and wax. No, After the test was a kind of lemon žoužel, did not even sliced. So without th Board must bypass. A sáhneme prostě po citronu.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
42 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
42 minutes
It's actually a meal in one pot. Alchemy is a mixture of spices, which may surprise cinnamon and honey.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
42 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
42 minutes
It's actually a meal in one pot. Alchemy is a mixture of spices, which may surprise cinnamon and honey.
Marocké kuře s harissou, olivami a citronem | A trip into the unknown for the Middle East and West Africa
Need:
Units:
How do you:
  1. Prepare everything, What we need.
    Připravíme si vše, co potřebujeme.
  2. Mix all the spices and add salt.
    Smícháme koření
  3. Chicken breast sprinkle with a mixture of spices and passed through a sieve into the meat with your fingers.
    Kořeníme.
  4. In a saucepan heat oil and fry over medium heat spicy boobs, about 6 minutes each side. Roasted breast set aside.
    Opečená prsa odložíme.
  5. To the pan after baking chicken we put the finely chopped onion and about restujeme 5 minutes, to zesklovatěla. Add finely chopped or crushed garlic and ginger. Stir and let saute for a few minutes.
  6. Chop the parsley and mint. Decently with the mint, if you are a little afraid of. But do not worry, All tastes will eventually connect.
    Bylinky.
  7. Add a little broth, with, sliced ​​lemon, olivy a harissu. Stir and top soup. Now we return to the pan roasted chicken breast, We reduce the temperature and cover. Vaříme 30 minutes. At the end of cooking add the chopped parsley and a little chopped mint. We do not cover it and let it happen.
    Dáme do hrnce bylinky.
  8. Podáváme s rýží.
    Přílhou je rýže.

Kuřecí prsa pečená ve slaninovém županu

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Kuřecí prsa jsou trochu oříšek, ale jenom proto, že hodně záleží na tom, aby byla vláčná a ne vysušená. Proto je dobré při pečení povolat spolehlivé pomocníky, kteří maso zjemní. V našem případě jde o anglickou slaninu a pesto. A olej. Používám řepkový, který není tolik aromatický jako slunečnicový.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Kuřecí prsa jsou trochu oříšek, ale jenom proto, že hodně záleží na tom, aby byla vláčná a ne vysušená. Proto je dobré při pečení povolat spolehlivé pomocníky, kteří maso zjemní. V našem případě jde o anglickou slaninu a pesto. A olej. Používám řepkový, který není tolik aromatický jako slunečnicový.
Kuřecí prsa pečená ve slaninovém županu
Need:
Units:
How do you:
  1. Preheat the oven to 200 °C.
  2. Závitky dáme do zapékací misky a přelijeme olejem.
    Kuřecí prsa naložíme
  3. Pečeme ve spodní části trouby 25 minutes. Potom závitky otočíme a pečeme ještě 10 minutes. Mezitím si uvaříme brambory v osolné vodě, do které jsme přidali kmín. Připravíme si také šťávu na zalití. Máslo rozpustíme, přidáme trochu oleje z výpeku a rozmícháme lžičku hladké mouky. Zalijeme horkou vodou a za stálého míchání povaříme.
  4. Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.