Pátrání po cibulových placičkách | Placky s cibulí, bramborou, mrkví a slaninou

So now we try something good, rapid. I thought, that it could be onion pancakes, now there is one recipe I, it would like to upgrade. I came across hundreds of recipes, where the main word scallions, It also sometimes try, but we will make of it, what we have on hand at home. Somehow as ever, Although in our kitchen brewed.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Onions and potatoes this experimental thing will start. It is a treasure, který v placičkách být musí. And also a piece of carrot, it fits.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Onions and potatoes this experimental thing will start. It is a treasure, který v placičkách být musí. And also a piece of carrot, it fits.
Pátrání po cibulových placičkách | Placky s cibulí, bramborou, mrkví a slaninou
Need:
Units:
How do you:
  1. Chop the bacon into strips, grate potatoes, cibuli (while it is, Chop the rest to the mixer), Grate a carrot. Osolíme, pepper, marjoram.
  2. Fry the bacon in a frying pan dry, asi tak 4 until 5 minut na středním planemi bude stačit, then mix it with potatoes, onions and carrots. Add the egg and stir. Stir in flour, baking powder. create dough.
  3. Now fry in oil. as a potato pancake. If you choose to pan diameter 14 centimetrů, Then the seven patties and fry you 45 minutes. Vše si urychlíte použitím lívanečníku. Určitě budete mít hotovo do 20 minutes.

Zeleninový vývar, není čeho se bát

Občas ho potřebujete, a když to přeženu, je to stejná cesta jako na kuřecí vývar, akorát kratší a bez kuřete.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Zkuste domácí vývar, nebudete litovat trochy času.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Zkuste domácí vývar, nebudete litovat trochy času.
Zeleninový vývar, není čeho se bát
Need:
Units:
How do you:
  1. Očištěnou zeleninu nakrájíme nejlépe na půlky. Mrkev i petržel překrojíme napříč. Na pánvi všechnu zeleninu na sucho opečeme, aby získala světle hnědý nádech.
  2. Poté přilijeme horkou vodu, dochutíme solí a pomalu vaříme tak 30 until 40 minutes. Můžeme přidat i pepř. Scedíme a vývar je hotov!
  3. Takový vývar se hodí třeba na přípravu italského rizota.
KROK SUN KROK
  1. Nakrájenou zeleninu opékám na pánvi nasucho.
  2. Pokud se vám nevejde všechna do jedné pánve, nezoufejte a opečte ji postupně.
  3. Nad rajčaty jsem trochu váhal, ale nakonec to šlo dobře.
  4. A teď všechno naskládáme do vody a vaříme.
  5. Skoro hotovo. Zeleninu vyhodíme a vývar je připravený k dalšímu použití.