Irish beef stew with carrots,,cs,A lot of you will enjoy,,cs,some of it will not ever attempt,,cs,and even sklenkoou good Irish whiskey,,cs,And if you want echte Irish food,,cs,Put in a bag of flour and meat Shake,,cs,Put the pan into the same pieces of meat wrapped in flour,,cs,In the same pan for meat put oregano and sauté,,cs,Then we pour broth and simmer,,cs,you can not help mixing flour in a little cold water,,cs,Pour meat sauce with carrots in the pan,,cs,Add the fried onions and let cook in the oven covered,,cs,and even bake so,,cs,Potatoes may spill gravy,,cs | Snadná záležitost | Oslava svatého Patrika

Nakouknul jsem v rychlosti na net, jestli bych nenašel nějakou inspiraci na hovězí nudličky, jak jsem je ještě nedělal. Tedy původně jsem hledal vepřové, ale vykoukl na mě zajímavý recept od protinožců. Na hovězí. I na opačné straně zeměkoule jsou kořeny a kořínky Irů. Recept prý vhodný na oslavu Dne svatého Patrika. To by mohlo sedět.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
60-90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
60-90 minutes
Je to dost jednoduchá záležitost, takže to zvládnete bez problémů. A dost si pochutnáte, pokud tedy rádi mrkev. Pokud mrkev neradi, asi se o to vůbec nebudete pokoušet. Škoda. Můžete slavit patrona Irů, a třeba i sklenkoou dobré irské whisky. A pokud chcete echte irské jídlo, místo hovězího vývaru použijte guinness (nebo jiné černé pivo).
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
60-90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
60-90 minutes
Je to dost jednoduchá záležitost, takže to zvládnete bez problémů. A dost si pochutnáte, pokud tedy rádi mrkev. Pokud mrkev neradi, asi se o to vůbec nebudete pokoušet. Škoda. Můžete slavit patrona Irů, a třeba i sklenkoou dobré irské whisky. A pokud chcete echte irské jídlo, místo hovězího vývaru použijte guinness (nebo jiné černé pivo).
Irish beef stew with carrots,,cs,A lot of you will enjoy,,cs,some of it will not ever attempt,,cs,and even sklenkoou good Irish whiskey,,cs,And if you want echte Irish food,,cs,Put in a bag of flour and meat Shake,,cs,Put the pan into the same pieces of meat wrapped in flour,,cs,In the same pan for meat put oregano and sauté,,cs,Then we pour broth and simmer,,cs,you can not help mixing flour in a little cold water,,cs,Pour meat sauce with carrots in the pan,,cs,Add the fried onions and let cook in the oven covered,,cs,and even bake so,,cs,Potatoes may spill gravy,,cs | Snadná záležitost | Oslava svatého Patrika
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájejte mrkev na dílky podle chuti, tyto jsou tak čtyřcentimetrové.
    Nakrájejte mrkev na dílky
  2. Nakrájíme najemno cibule.
    Nakrájíme najemno cibule
  3. Maso nakrájíme na nudličky.
    Maso nakrájíme na nudličky
  4. Do sáčku dáme 3 tablespoons flour.
    Do sáčku dáme 3 lžíce hladké mouky
  5. Přidáme pepř podle chuti.
    Přidáme pepř
  6. Vložíme do sáčku s moukou maso a dobře protřepeme, aby mouka pokryla kousky masa.
    Vložíme do sáčku maso
  7. Připraveno
  8. Osmaheneme cibulku na oleji na středním ohni, to zesklovatěla, but nezhnědla,,cs,Irish beef d P1060257,,cs,Irish beef e P1060258,,cs,Put the pan into the same pieces of meat wrapped in & nbsp; flour,,cs,If necessary pour oil,,cs,Well fry on all sides,,cs,Irish beef to P1060266,,cs,Put into a greased baking dish carrot,,cs,Irish beef b P1060254,,cs,Add the browned meat,,cs,Irish beef l P1060269,,cs,In the same pan over & nbsp; let meat oregano and & nbsp; fry,,cs,just take a second,,cs,Then pour the broth and & nbsp; simmer,,cs,Irish beef m P1060272,,cs,Add a teaspoon of honey,,cs,Then we Thicken with flour,,cs,you can not help mixing flour in & nbsp; a bit of cold water,,cs, tak 5 minutes.
    Osmaheneme cibulku
  9. aside the.
    Dáme stranou
  10. Do stejné pánve dáme kousky masa obalené v mouce. Podle potřeby přilijeme olej. Dobře opečeme ze všech stran.
    Osmahneme maso
  11. Do vymazaného pekáčku vložíme mrkev.
    Vložíme mrkev
  12. Přidáme opečené maso.
    Přidáme opečené maso
  13. Do stejné pánve po mase dáme oregano a osmahneme. Stačí chvilička. Pak přilijeme vývar a provaříme.
    Do pánve dáme oregano
  14. Přidáme lžičku medu. Pak ještě zahustíme moukou (můžete si pomoci rozmícháním mouky v troše studené vody, They will not form lumps,,cs,Irish beef n P1060274,,cs,Everything still so,,cs,minute boil,,cs,Irish beef on P1060277,,cs,Pour sauce with meat & nbsp; & nbsp carrots, pan,,cs,Irish beef p P1060278,,cs,Add the fried onions and & nbsp; we bake in the oven covered,,cs,preheated to 200 & nbsp; C,,cs,Poak odklopíme professions,,sl,and & nbsp; and even bake,,cs,Irish beef q P1060281,,cs,Potatoes may spill juice & nbsp; meat,,cs,Irish beef,,cs,P1060286,,en).
    Přidáme med
  15. Vše ještě tak 3 until 5 minut provaříme.
    Provaříme
  16. Omáčkou přelijeme maso s mrkví v pekáčku.
    Nalijeme na maso
  17. Přidáme osmaženou cibulku a dáme zakryté péct do trouby, předehřáté na 200 °C. Pečeme tak 60 minutes. Poak odklopíme poklici, temperature is reduced to 180 a ještě pečeme tak 20 until 30 minutes.
  18. Podáváme s vařeným bramborem. Brambory může přelít šťávou z masa.
    Podáváme

Frankfurt soup a bit differently | Try it too! Frankfurters, lens, rajčata.

Thank the, We will play the game back to the chef and his inspiration. When not in the kitchen of Musu, but with joy, It goes by itself. My method is the same: Check out a all around and around and create food, that's okay. Takže dobré. Clearly, it's another variation on the theme, but you can always try something else to add, či ubrat. however, true, it is good to be sober. Tuhle polévku jsem si už vyzkoušel třeba jako plnou párků.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 14 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 14 minutes
Cook Time
50 minutes
První překvapení. Čočka. Druhé překvapení rajčata. V českých receptech po nich není ani vidu, ani slechu.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 14 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 14 minutes
Cook Time
50 minutes
První překvapení. Čočka. Druhé překvapení rajčata. V českých receptech po nich není ani vidu, ani slechu.
Frankfurt soup a bit differently | Try it too! Frankfurters, lens, rajčata.
Need:
Units:
How do you:
  1. Rozehřejeme sádlo a orestujeme na kousky nakrájenou slaninu. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a celer. Toss.
    Restujeme slaninu a cibuli.
  2. Přidáme 2 lžičky sladké papriky.
    Paprika sladká.
  3. Zalijeme vývarem, aby paprika nezhořkla. Přidáme bobkový list a trochu pepře. Necháme chvilku vařit, pak přidáme 4 lžíce krájených rajčat i se šťávou. Přilijeme trochu vývaru a necháme chvíli vařit.
    Přidáme rajčata.
  4. Přidáme čočku, kterou nemusíme dlouho namáčet, stačí ji nechat 10 minut ve vodě, kterou slijeme.
    Přidáme čočku.
  5. Bramboru nakrájíme na malé kostičky. Dáme do základu. Bramboře by mělo stačit k uvaření 20 minutes.
    Přidáme bramboru.
  6. Stroužky česneku rozmáčkneme plochou stranou nože a nakrájíme nadrobno. Přidáme do polévky.
    Přidáme česnek.
  7. Přilijeme vodu, promícháme a necháme vařit na mírném ohni pod pokličkou.
    Přidáme vodu.
  8. Párky nakrájíme na kolečka a přidáme do polévky.
    Přidáme párky.
  9. Můžeme ještě dochutit špetkou drceného kmínu a špetkou majoránky nebo libečku, ještě trochou mletého pepře a soli.
    Přidáme libeček.
  10. V závěru ještě přidáme trochu zakysané smetany.
    Přidáme zakysanou smetanu.
  11. Můžeme podávat s plátky bagetky.
    Servírujeme s plátky bagety.