I had planned to give this one interesting recipe name, but they might appear guardians of treasure and would certainly created a small diplomatic war, upouštím od jména Provensálské těstoviny. Nabízelo se to ohledně použití provensálského koření, but I can do without it. Můžete tomuhle receptu říkat třeba Cherry těstoviny, Citronové těstoviny, jak libo.
Need: |
- 200 g chicken thigh fillet
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 spoon provensálského koření
- 2 cloves garlic
- rozmarýn
- 120 g penne
- 1 spoon butter
- 2 lžičky granulated garlic
- 200 g smetany ke šlehání
- 1/2 lžičky lemon zest
- 4 cherry rajčátka
- salt
- pepper
- 50 g parmezánu
- Kuřecí řízky vložíme do mikrotenového sáčku, přidáme provenálské koření, osolíme a zalijeme lžící oleje. Dobře promneme a dáme na chvíli do chladu. Uvaříme těstoviny v osolené vodě.
- Rozpálíme olej s máslem, přidáme snítku rozmarýnu a opečeme řízek z každé strany tak 5 minutes. aside the.
- Do pánve dáme nasekaný česnek a orestujeme, aby ovoněl. Přidáme ještě granulovaný česnek, pokud je slabý ten, který jsme použili.
- Zalijeme smetanou. and add Parmesan,,cs,Boil and mix a penne,,cs,Serve with sliced penne schnitzel,,cs. Provaříme a přimícháme penne. Salt and pepper.
- Přidáme citronovou kůru. Toss.
- add the Parmesan cheese,,cs,pasta with chicken e P1030081,,cs,Pasta with chicken f P1030083,,cs,Serve with penne & nbsp; schnitzel sliced,,cs,rozčtvrcenými decorated with cherry tomatoes,,cs,pasta with chicken,,cs,P1030086,,zh-CN,spend the afternoon in the kitchen and enjoy a well,,cs,Cut chicken into small pieces and fry in oil,,cs,Add the chopped onion into wedges and fry,,cs,Indeed, we will need the broth with pasta,,cs,Add the rosemary leaves and the whole twig,,cs,Add the chickpeas and tomatoes,,cs,Pour a little water from the pasta and toss,,cs,Add the bay leaves and simmer for a while,,cs. mix well.
- Salt and pepper.
- Podáváme penne s nakrájeným řízkem, zdobené rozčtvrcenými cherry rajčaty.
creamy chicken,cs | Lehká záležitost
Na Sicílii jsem nikdy nebyl, ale to přece nevadí. I peered into the crowded network of recipes and this seemed to me, že bude chutné, offend and can be enjoyed everyone. And because I thought it was good, I put this one recipe name Sicilian chicken,,cs,So it's now ofiko Cream chicken,,cs. Žádná divočina, to rozhodně ne, light and tasty meal, to ano. Jak už to bývá, tak jsem zase dostal rychtu od těch chytřejších než já. Kdybych jídlo pojmenoval jako Minotaurova večeře, zase by se někdo ozval, že Minotaurus nic takového nemohl jíst. Baví mě tyhle reakce. Nikoho nenapadne, že by se jídlo mohlo jmenovat podle toho, What the author raises. Ale nešť, když tohle jídlo ochutnáte, zjistíte, že to je fakt dobré. Ale kvůli možným demostracím jsem původní recept radši přejmenoval. Nemyslím, že mi někdo musí lít rozpálený olivvový olej na hlavu. Takže je to teď ofiko Smetanové kuře.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 620 g Chicken upper thighs - that 4 kousky
- 2 lžíce olivového oleje
- 3 cloves garlic
- 1 spoon drcených chilli vloček
- 1 spoon thyme – máte-li čerstvý, tak čerstvý
- 60 ml kuřecího vývaru
- 150 g smetany ke šlehání
- 30 g grated parmesan cheese
- 50 g dried tomatoes
- salt
- pepper
- pažitku na zdobení
- 100 g penne
- Kuřecí horní stehna osolíme a opepříme. Na pánvi s rozehřátým olejem opečeme. So 5 minutes each side. Vyjmeme z pánve a dáme stranou.
- Do pánve přidáme nasekaný česnek, tymián a drcené chilli vločky. Restujeme asi tak 1 minutu, aby se rozvinula vůně.
- Přidáme vývar a smetanu, nasekaná sušená rajčata a dobrou lžíci parmezánu. Osolíme. Přivedeme k varu.
- Vrátíme opečené kuře do pánve a povaříme 5 minutes, zakryjeme a dusíme tak 15 minutes.
- Serve with penne, zdobíme nasekanou pažitkou.