creamy chicken,cs | Lehká záležitost

Na Sicílii jsem nikdy nebyl, ale to přece nevadí. I peered into the crowded network of recipes and this seemed to me, že bude chutné, offend and can be enjoyed everyone. And because I thought it was good, I put this one recipe name Sicilian chicken,,cs,So it's now ofiko Cream chicken,,cs. Žádná divočina, to rozhodně ne, light and tasty meal, to ano. Jak už to bývá, tak jsem zase dostal rychtu od těch chytřejších než já. Kdybych jídlo pojmenoval jako Minotaurova večeře, zase by se někdo ozval, že Minotaurus nic takového nemohl jíst. Baví mě tyhle reakce. Nikoho nenapadne, že by se jídlo mohlo jmenovat podle toho, What the author raises. Ale nešť, když tohle jídlo ochutnáte, zjistíte, že to je fakt dobré. Ale kvůli možným demostracím jsem původní recept radši přejmenoval. Nemyslím, že mi někdo musí lít rozpálený olivvový olej na hlavu. Takže je to teď ofiko Smetanové kuře.





Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Tak teď vím, že s vývarem i smetanou je dobré pracovat opatrně, aby nám nevznikla polévka. Clearly, že dáme tolik, aby omáčka odpovídala počtu strávníků a nikdo nebyl na suchu. Když se vám bude zdát omáčka přece jenom řidší než potřebujete, přidejte ještě parmezán, a je to. A jako příloha může být kromě těstovin (v zájmu zachování domicilu doporučuji) i rýže nebo bramborky. S rajčaty to nemusíte přehánět, mělo by jich být tak akorát. Třebaže je máte rádi, přidávejte s rozvahou. Pro dva stačí skutečně 50 gramů, pro čtyři už bych přidal.


Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes

Tak teď vím, že s vývarem i smetanou je dobré pracovat opatrně, aby nám nevznikla polévka. Clearly, že dáme tolik, aby omáčka odpovídala počtu strávníků a nikdo nebyl na suchu. Když se vám bude zdát omáčka přece jenom řidší než potřebujete, přidejte ještě parmezán, a je to. A jako příloha může být kromě těstovin (v zájmu zachování domicilu doporučuji) i rýže nebo bramborky. S rajčaty to nemusíte přehánět, mělo by jich být tak akorát. Třebaže je máte rádi, přidávejte s rozvahou. Pro dva stačí skutečně 50 gramů, pro čtyři už bych přidal.

creamy chicken,cs | Lehká záležitost

Need:



Units:

How do you:
  1. Kuřecí horní stehna osolíme a opepříme. Na pánvi s rozehřátým olejem opečeme. So 5 minutes each side. Vyjmeme z pánve a dáme stranou.
    Kuře osolíme a opepříme

  2. Opečeme z obou stran

  3. Do pánve přidáme nasekaný česnek, tymián a drcené chilli vločky. Restujeme asi tak 1 minutu, aby se rozvinula vůně.
    Přidáme česnek a koření

  4. Přidáme vývar a smetanu, nasekaná sušená rajčata a dobrou lžíci parmezánu. Osolíme. Přivedeme k varu.
    Přidáme vývar

  5. Přidáme smetanu

  6. Přidáme parmazán

  7. Vrátíme opečené kuře do pánve a povaříme 5 minutes, zakryjeme a dusíme tak 15 minutes.
    Vrátíme do pánve kuře

  8. Serve with penne, zdobíme nasekanou pažitkou.
    Podáváme s penne




Kuřecí stehna s pestem balená ve slanině | Pečené brambory jako příloha

Tentokrát to zabalíme. Ne, že bych už ani na krok nevstoupil do kuchyně, budeme si připravovat oblíbené kuře, tentokrát s pestem a anglickou slaninou. Jak ostatně prozradil i název receptu.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Nelekněte se, že dva snědí čtyři stehna. Asi někdo jo, ale tentokrát máme jen stehna poloviční, které se dají koupit jako horní kuřecí stehna. Jsou to špalíky tak akorát.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Nelekněte se, že dva snědí čtyři stehna. Asi někdo jo, ale tentokrát máme jen stehna poloviční, které se dají koupit jako horní kuřecí stehna. Jsou to špalíky tak akorát.
Kuřecí stehna s pestem balená ve slanině | Pečené brambory jako příloha
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si základní suroviny.
    Připravíme
  2. Stehna částečně zbavíme kůže, která přečnívá. Salt and pepper.
    Opepříme, osolíme
  3. Maso potřeme bazalkovým pestem z obou stran.
    Potřeme pestem
  4. Každý kousek zabalíme do plátků anglické slaniny.
    Zabalíme
  5. Naskládáme do pekáčku a přelijeme olejem.
    Olej
  6. Přidáme na poloviny nakrájené brambory. Brambory ještě mírně posolíme.
    Přidáme brambory
  7. Můžete přidat ještě tak pro barvu, chuť nebo jenom kratochvíli na poloviny nakrájená cherry rajčátka.
    Cherry
  8. Pečeme v v troubě předehřáté na 200 almost 30 minutes. Podlijeme podle potřeby vodou nebo kuřecím vývarem, tak 1 naběračku neplnou. Převrátíme kousky masa a ještě pečeme asi 10 minutes. Pokud chcete mít jistotu, že se slanina udrží na mase, pečte v první fázi tak, aby "švy" slaniny byly dole.
    Pečeme
  9. Podáváme s okurkovým salátem.
    Podáváme se salátem
Tip:

Okurkový salát je náš starý známý, který vzbudil na topreceptech diskusi o množství pepře. V chladu vydrží i dva týdny.

Stewed chicken in Italian | Malay-Californian inspiration to Czech Republic | And there are even beans,cs

It may seem a bit over my head, but for this recipe I was inspired foodblogerka Malajko Bee, who lives and cooks in California. So let's play with it to Italy. It's such a global stew, but we cook goulash time. Because it's inspiration, will this recipe a bit and Czech, whether it be a more Babel. And I added at the last minute green beans. How it will end? Ochutnejte, you will not regret it.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Italian chicken that's probably for the use of color. The red of the Italian flag represent tomatoes, basil and green beans (I thought they add up to the last minute) and white with a little imagination chicken. Do white meat ranks especially meat, poultry (namely chicken and turkey). So we are right here.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Italian chicken that's probably for the use of color. The red of the Italian flag represent tomatoes, basil and green beans (I thought they add up to the last minute) and white with a little imagination chicken. Do white meat ranks especially meat, poultry (namely chicken and turkey). So we are right here.
Stewed chicken in Italian | Malay-Californian inspiration to Czech Republic | And there are even beans,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Chicken thighs with salt and pepper.
  2. Heat a tablespoon of oil in a frying pan and fry the chicken thighs. First, skin side.
    Opečeme kuřecí maso
  3. The meat and set aside with the Butcher. add oil, where Sauté finely chopped onion. When the onions zesklovatí, Add the crushed garlic and give him a minute, aby se orestoval.
    Orestujeme cibuli
  4. Add the chopped tomatoes and sugar. Stir and cook for a minute.
    Přidáme rajčata
  5. Return to pan the meat and gravy. Add the chopped basil and green beans, frozen. ZJeště add the chicken broth. acres and simmer on low heat for about 25 minutes.
    Vrátíme maso
  6. Podáváme s rýží.
    Přílohou je rýže