Stuffed champignons | S tvarůžky

Cinklo mi to do mobilu, tip na plněné žampiony. Plnil jsem už ledacos, ale žampiony ještě ne. To je výzva k dobrodružství, especially, když k ingrediencím patří také tvarůžky, nebo chcete-li olomoucké syrečky.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Docela jednoduchá záležitost. Nasekáte, osmahnete, naplníte, zapečete. Tolik ve stručnosti.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Docela jednoduchá záležitost. Nasekáte, osmahnete, naplníte, zapečete. Tolik ve stručnosti.
Stuffed champignons | S tvarůžky
Need:
Units:
How do you:
  1. Žampionům odřízneme nožičky, které nakrájíme najemno. Šalotku nakrájíme rovněž najemno.
    nakrájíme
  2. V pánvi na 30 g rozehřátého másla šalotku orestujeme.
    restujeme šalotku
  3. Přidáme nakrájené nožičky žampionů, oloupaný, prolisovaný česnek, kmín, lístky tymiánu, salt, opepříme a pokračujeme v restování. Necháme vychladnout.
    přidáme
  4. Tvarůžky nakrájíme na drobné kostičky.
    nakrájíme tvarůžky
  5. Nakrájené tvarůžky přidáme do vychladlé směsi.
    přidáme
  6. Vzniklou směsí naplníme žampiony, které pokládáme do máslem vymazaného pekáčku. Bake 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova.
    plníme žampiony
  7. Enjoy your meal.
    hotovo

Chicken drumsticks with thyme and brussels sprouts| Carrots must not be missing

It was an idea. Růžičková kapusta mě lákala. Ale jak ji připravit? Pomohli mi Australané a já si zkombinoval recepty na Kuřecí paličky prosciutto s máslovou růžičkovou kapustou aRychlé pečené kuře s tymiánem, medem a růžičkovou kapustou. Trochu jsem i laboroval s vínem a kostkou zeleninového vývaru.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
35 minutes
Na téhle kombinaci si určitě pochutnáte. Zelenina má překvapivě lahodnou chuť, které jí dodalo bílé víno a kostka zeleninového vývaru.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
35 minutes
Na téhle kombinaci si určitě pochutnáte. Zelenina má překvapivě lahodnou chuť, které jí dodalo bílé víno a kostka zeleninového vývaru.
Chicken drumsticks with thyme and brussels sprouts| Carrots must not be missing
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si kuřecí paličky.
  2. Paličky okořeníme směsí koření na křidélka s příchtutí medu (Vitana). Postříkáme olivovým olejem.
  3. Dáme 2 lžíce oleje do pánve.
  4. Přidáme máslo.
  5. Paličky opečeme...
  6. ...z obou stran.
  7. Plech vyložíme pečicím papírem a naklademe osmažené paličky. Obložíme mrkvičkami s částí natě.
  8. Přidáme čerstvý tymián. Vložíme do předeřáté trouby na 180 ° C and bake 20 until 25 minutes.
  9. Do pánve s osolenou vodou, která vaří, přidáme na polovinu nakrájené kapustičky a celé lusky fazolí. Můžete použít i ty mražené. cook for about 5 minutes, pak slijeme a zeleninu prolijeme studenou vodou.
  10. V pánvi zahřejeme 2 lžíce oleje.
  11. Orestujeme zeleninu.
  12. Přilijeme víno. Přidáme několik stonků tymiánu. Přidáme kostku zeleninového vývaru (ten je bio) a provaříme asi 5 minutes, aby se uvařil vývar a víno redukovalo.
  13. Paličky rozložíme na talíř, přidáme pečené mrkvičky a kapustičky s fazolovými lusky.
  14. Enjoy your meal.

Plná cibulačka po francouzsku | Návrat k osvědčenému receptu

The soup should be good. Tak zkuste třeba tuhle cibulačku plnou cibule, nic jako, že samá voda, ale fakt hustější záležitost – teď to myslím ve smyslu konzistence. Vracím se k receptu skoro přesně po roce, kdy jsem měl úspěch s francouzskou cibulačkou pro dva. Ten byl ještě jenom v příspěvcích, teď ji plně nasazuji do regulérních receptů. Je to obdoba, více propracovaná, prostě jsem se už někam posunul dál. A proč až po roce? No, v malé kuchyni při spoustě toho, co chci ještě vyzkoušet, je prostě jízdní řád trošku jiný, než kdybych vařil stejná jídla pořád.





Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes

French onion soup is usually just overwhelms the Czech. Thats why, it is full of onions, so worthy of its name. The main role of onions, actually dual roles, To. Red and yellow. It depends on taste, whether you choose onion half and half, or if one of the colors prevail. This recipe is one to two onion, One bigger red and two medium yellow onion. For both while cutting Buli, Only the red flavor is more delicate than sharper yellow. And it's a fairly brisk affair. Do you have a half hour soup on the table, without having to wipe off his forehead sweat, that somehow you had to hurry too.


Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes

French onion soup is usually just overwhelms the Czech. Thats why, it is full of onions, so worthy of its name. The main role of onions, actually dual roles, To. Red and yellow. It depends on taste, whether you choose onion half and half, or if one of the colors prevail. This recipe is one to two onion, One bigger red and two medium yellow onion. For both while cutting Buli, Only the red flavor is more delicate than sharper yellow. And it's a fairly brisk affair. Do you have a half hour soup on the table, without having to wipe off his forehead sweat, that somehow you had to hurry too.

Plná cibulačka po francouzsku | Návrat k osvědčenému receptu

Need:

Units:

How do you:
  1. Překrojíme onions lengthwise and then transversely cut into wedges.
    Cibule nakrájíme

  2. In a saucepan, melt butter and saute onion, to zesklovatěla. We'll put aside for the moment, cover with lid. Onions itself will. Just then determine, but just 3 minuty.
    Cibuli orestujeme

  3. Back on stove, pour wine, Stir and let cook. If you have only dried thyme, add it now. Salt and pepper.
    Víno přidáme

  4. Přidáme tymián

  5. When the wine is slightly boiled, Pour chicken broth, onions and simmer. Now is the moment to fresh thyme. You can add a little more water, if the soup is reduced more than expected. Turn down the temperature and cook more so 4 until 5 minutes. Season possibly even salt and pepper. After weaning, we can cover lid.
    Přidáme vývar

  6. Přidáme tymián čerstvý

  7. Slices of toast recesses (Any shape), fry in oil in a pan and even a sprinkle of grated cheese, Cover the pan and set aside, toast with cheese themselves running out.
    Opečeme toast

  8. served. Do we put soup on a plate with cheese toast, dozdobíme chives.
    Plná cibulačka s toasty

  9. Plná cibuová polévka




Tymiánové kuře s olivami | Porce z drůbeží farmy

Tohle jídlo je ovoněné tymiánem a jeho výhodou je, že opět potřebujeme jen jednu hlubší pánev nebo hrnec. Bitter taste of olives it all adds up,cs.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
It's not something complicated affair, so that the preparation can go even a complete beginner.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
It's not something complicated affair, so that the preparation can go even a complete beginner.
Tymiánové kuře s olivami | Porce z drůbeží farmy
Need:
Units:
How do you:
  1. Mix the flour with salt and pepper. Put in the bag, into which we put the chicken legs and shake, to flour mixture adhering to meat. The rest of the flour Shrug.
    Obalíme v mouce
  2. Heat oil over medium heat and fry the chicken thighs.
    Stehna opečeme
  3. Add finely chopped onion and restujeme, tak asi 4 minuty, to zesklovatěla. Add the crushed garlic and cook so 1 minutu.
    Přidáme cibuli
  4. Pour in broth and wine, Add the thyme, fresh and dried (if you have enough fresh, Put more sprigs and omit dried) a zakryjeme. Bring to boiling temperature and reduce, to make chicken stew. I guess 15 minutes.
    Vývar přilijeme
  5. Víno přilijeme
  6. Zakryjeme
  7. add the thyme. Fresh or in combination with dried (possibly only dried).
    Tymián
  8. Add the bacon cut into strips, cut in half the potatoes and cook uncovered for about 25 minutes, until the potatoes are soft.
    Přidáme slaninu
  9. Add the green olives, Stir and cook another 5 minutes.
    Olivy přidáme
  10. served.
    Tymiánové kuře