Citronové kuře s bramborami | Lehce a jednoduše

Došlo zase na kuře. Tentokrát stehna. Když jsem je vybalil, málem mě ranila mrtvice, somehow I noticed the butcher, jak jsou velká. That would be for four, no tak to se docela dost nacpeme. Stejně jako stehna můžete určitě použít kuřecí paličky. Postup bude stejný, možná kratší pečení, protože tahle stehna jasou fakt obří.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 35 minutes
Cook Time
65-70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 35 minutes
Cook Time
65-70 minutes
Nemusíte se bát, že to kuře bude kyselé jako šťovík. Year, citronovou chuť ucítíte, ale je příjemná a nepřebíjí ostatní chutě.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 35 minutes
Cook Time
65-70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 35 minutes
Cook Time
65-70 minutes
Nemusíte se bát, že to kuře bude kyselé jako šťovík. Year, citronovou chuť ucítíte, ale je příjemná a nepřebíjí ostatní chutě.
Citronové kuře s bramborami | Lehce a jednoduše
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme koření, přidáme šťávu z poloviny citronu, zalijeme olejem a namícháme marinádu. Kuřecí stehna osolíme, opepříme a naložíme do marinády. Necháme odležet tak 30 minutes.
    Připravíme si
  2. Smícháme koření
  3. Marinujeme
  4. Cibuli a brambory nakrájíme na klínky, rozprostřeme v pekáčku.
    Naskládáme do pekáčku
  5. Přidáme kuře i s marinádou a poklademe citronem. Pekáček překryjeme alobalem.
    Přidáme kuře a poklademe citronem
  6. Place in a preheated oven at 200 ° C and bake for about 50 minutes.
    Dáme péct
  7. Pak alobal sejmeme a dopečeme kuře, aby zezlátlo, tak 15 until 20 minutes.
    Hotovo
  8. served.
    Podáváme

Cod with fresh tomato salsa | Filé je milé

Again, someone will want to dust coat, I'm talking about cod and yet is in the recipe fillets. Fillet of Alaskan cod. So it's not cod or haddock? But these pseudopůtky throw his head. Clearly, I could go to a seafood store and get a bang as such, It would be then another, only, What if I just fillets? He has? Clearly, you can prepare this recipe both, so everyone has a choice.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Baked potatoes, fillets and fresh tomato salsa, to je to, what was going. Food, that is done in a few minutes.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Baked potatoes, fillets and fresh tomato salsa, to je to, what was going. Food, that is done in a few minutes.
Cod with fresh tomato salsa | Filé je milé
Need:
Baked potatoes
Salsa
Fish
Units:
How do you:
  1. wash potatoes, leave unpeeled. Where greater, We can be cut into quarters. pour oil, add spices and salt.
    Brambory s olejeme
  2. mix well, to potato mixture wrapped.
    Koření s bramborami
  3. We put them in a baking dish (better working it, But when you choose a baking sheet with baking paper, never hurts). Pečeme v předehřáté troubě na 210 almost 20 until 25 minutes. In the middle of baking potatoes mix (just shake baking dish).
    Brambory upečeme
  4. Meanwhile, prepare the tomato salsa. Cherry tomatoes cut into eighths at least, finely chop garlic, Add the finely chopped shallots and pour lemon juice. Add salt and mix. During the preparation of the next step, salsa, stir several times.
  5. Fillet of cod with salt, pokmínujeme, add Provencal herbs and drizzle with oil. Pieces of fish, then sprinkle with flour.
  6. In a skillet to warm up the oil and butter steak fry on medium heat, tak asi 5 minutes each side.
  7. Serve steak with roasted potatoes, tomato salsa and you can decorate with basil leaves.
    Podáváme se salsou, brambory a zdobené bazalkou