Speed is not impetuousness, should not be, certainly not in the kitchen. Sometimes there is no other way and the speed is sought. So prolítnu inspirational pages and came across a site, John writes that Florentýna Zatloukalová. Also he wrote the Guide for daughter, in magazines, where I worked we had done promo, because it seemed great. On its website says: “I am here to present, to show you, that anyone can learn to cook well, love and with love.” Mohu se připojit? Florentyna at this time I came across by chance, in search of inspiration for a quick Chinese food. Nic power patla, clear text. No, trochu polopatická, I guess it is so necessary for daughter, But with recipe, which has a head and heel. So I took him adjust to, in its obstinacy, according to his. Můžete také, v kuchyni vše dovoleno! But I held council, that all the ingredients we need to prepare, because cooking will go like clockwork. Florentýna promises 5 minutes, no, it took me a bit longer, but not so much. A ještě jedna rada – opravdu připravujte jen maximálně dvě porce, pokud je strávníků víc, moc se přípravou další dávky nezdržíte.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
8minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
8minutes
Základem je, že si všechno připravíte. Jamie Oliver to tak dělá, Florentýna to tak dělá, nezůstaneme pozadu. Zeleninu nakrájíte, maso nakrájíte, zálivku smícháte. Stačí vám k tomu tři misky a jedna pánev. Všechno připraveno? Už to sviští, držte si klobouky. A dobrou chuť.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
8minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
8minutes
Základem je, že si všechno připravíte. Jamie Oliver to tak dělá, Florentýna to tak dělá, nezůstaneme pozadu. Zeleninu nakrájíte, maso nakrájíte, zálivku smícháte. Stačí vám k tomu tři misky a jedna pánev. Všechno připraveno? Už to sviští, držte si klobouky. A dobrou chuť.
Fast china | 8 minut s Florentýnou na jedné pánvi a tak trochu jinak
Need:
200gvepřového masanudličky na čínu se prodávají už hotové
Smícháme sojovou omáčku, ústřicovou omáčku s rýžovým octem a vodou. Přidáme ještě solamyl.
Maso nakrájíme na opravdu jemné nudličky, tak silné 3 mm. Nudličky, které koupíte již připravené po délce nakrájejte, jsou moc silné, zachovejte tu velikost. K masu dáme koření pěti vůní a víno. Osolíme. Promícháme a necháme stranou.
Nakrájíme zeleninu. Mrkev si škrabkou naloupeme na plátky, které pak podélně ještě nakrájíme na nudličky. Papriku napříč nakrájíme na tenká kolečka, žampion na plátky a pak na nudličky. Jarní cibulku nakrájíme našikmo na tenká kolečka.
Vše připraveno? OK! Here we go. Je na čase si dát vařit rýži. Bude jí to trvat deset minut než bude hotová.
Pánev wok, nebo prostě hlubší pánev, rozehřejeme na plotně.
Do rozpálené pánve dáme dvě lžíce oleje, na pánvi s ním zakroužíme. Po chvilce přidáme nudličky ochuceného masa. Orestujeme, jakmile je maso opečené ze všech stran, dáme ho stranou.
Do stejné pánve dáme zbylý olej a pak zeleninu. Orestujeme do měkka.
Restovanou zeleninu zalijeme směsí omáček a vody se solamylem. Simmer. Omáčka začne houstnout. To díky solamylu.
Vrátíme do pánve maso, prohřejeme, podle chuti můžete přidat i hrst arašídů, a odstavíme. Finished.
I do not mean marathoners or world champion, just do a quick chicken, which, of course, enjoy. If nehodlujete food cooked in red wine, reach forchicken broth. You did have on hand. Or try both, half and half.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2serving
Cook Time
30minutes
Servings
2serving
Cook Time
30minutes
K rychlému kuřeti můžete připravit šťouchané brambory. Tyhle jsem okoukal od šéfkuchaře Café Colore Luboše Leopolda. Stačí máslo, šalotka a brambory. No, skoro jsou jako jeho, vlastně jeho babičky. K šalotce jsem přidal ještě jarní cibulku.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2serving
Cook Time
30minutes
Servings
2serving
Cook Time
30minutes
K rychlému kuřeti můžete připravit šťouchané brambory. Tyhle jsem okoukal od šéfkuchaře Café Colore Luboše Leopolda. Stačí máslo, šalotka a brambory. No, skoro jsou jako jeho, vlastně jeho babičky. K šalotce jsem přidal ještě jarní cibulku.
Smícháme mouku, sůl a pepř. Kuřecí řízky lehce naklepeme. Pokud jste si vybrali kuřecí prsa, trochu víc přitlačte.
Kuřecí řízky obalíme ve směsi mouky, jemně setřeseme zbylou mouku.
Dáme vařit brambory ve slupce.
Na pánvi rozehřejeme máslo a na mírném ohni opečeme řízky po obou stranách dohněda.
Přidáme k řízkům víno (nebo vývar), teplotu zmírníme a necháme odkryté vařit 15 minutes. Pokapeme citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší, zkusit můžete i široké nudle.
Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme. Nakrájíme nadrobno šalotku a tu osmahneme na másle s trochou olivového oleje. Pak přidáme pokrájené brambory, trochu opečeme a pak je rozšťoucháme. Přidáme jarní nakrájenou cibulku. Mírně opečeme, přidáme trochu soli a pepř. A ještě trochu vody. Ale s tou opatrně.
Pokud neholdujete kombinaci sladkého a slaného, zkuste tuhle variantu – slané a kyselé. Hlavní roli hraje citron, takže si jistě umíte představit, jak bude výsledek chutnat.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
It seems difficult, but not so. Bake the chicken in the pan and then in the oven. If you have an oven, where it fits in the pan, not a problem. If you have an extra pan, oven that does not matter, it is allright. Otherwise, just the easy movement of roasted meat from the frying pan into the baking dish.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
It seems difficult, but not so. Bake the chicken in the pan and then in the oven. If you have an oven, where it fits in the pan, not a problem. If you have an extra pan, oven that does not matter, it is allright. Otherwise, just the easy movement of roasted meat from the frying pan into the baking dish.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Mix 1 lžíci olivového oleje, hořčici, lemon zest, oregano, thyme and salt in a bowl.
Then spread the mixture on the chicken thighs. Fingers rub the mixture into the thighs. It's not very good, but still after a while the mixture on the meat sticks. Let it rest for a while.
In a large bowl, whisk together chicken broth, lemon juice and lemon zest; aside the.
If you want lemon chicken lightly ovonět, just add the juice of half a lemon.
Heat the olive oil in a pan over medium heat, Fry until golden brown chicken thighs. I guess 6 minutes each side. Add the chicken broth. Switch off and let it bubble up to the minute stock.
Thighs, and with the stock Transfer to baking dish (if you pan, which can withstand oven, you do not bother with this one intermediate step) and bake at 150 almost 30 minutes. If you want to have more legs baked, enough juice to lose and still leave in the oven 15 minutes. But to watch your, the meat to dry out.
Marinovaný kuřecí řízek na středovýchodní způsob, něco jako kebab, takové podobné můžete ochutnat i v Řecku.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2osoby
Servings
2osoby
Trained personnel not very complicated and if you're pressed for time, You can shorten the marinating on 15 minutes, the lemon juice completely penetrate the flesh. Longer marinating, however, is far better. moreover, If you start with the first step in the morning, You will not keep much meat, and then wait at lunchtime ... For a moment he still refrains grilling in a pan, if you watch the temperature.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2osoby
Servings
2osoby
Trained personnel not very complicated and if you're pressed for time, You can shorten the marinating on 15 minutes, the lemon juice completely penetrate the flesh. Longer marinating, however, is far better. moreover, If you start with the first step in the morning, You will not keep much meat, and then wait at lunchtime ... For a moment he still refrains grilling in a pan, if you watch the temperature.
Mix 2 tablespoon lemon juice, 4 crushed garlic cloves, 1 teaspoon oregano, 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon pepper. Přidáme 1 a tablespoon of oil and mix well. Chicken breast fillet put into a plastic bag, pour marinade. Gently rub, to marinade nicely into the whole surface of meat, package will provide one more bag. We give the 2 hours to chill in the refrigerator.
Remove chicken steak from marinade, There can throw straight, his ministry did. Cut steak into pieces and thread the needle or skewer. Heat the grill pan to high temperatures, add the skewers. After a while turn down temperature, that skewers baked, ale nepálily. Grilujeme 6 until 15 minutes, continually turn the skewers.
Mix 1 a tablespoon of lemon juice, 1 teaspoon crushed garlic, 1/4 teaspoon salt 1/4 lžičky mletého černého pepře. gradually add 2 tablespoons oil and stir. chop parsley, Slice tomatoes and pour over the prepared dressing.
Spread over flavored tomatoes on a plate and put them grilled chicken.