Popular topic, We can prepare for much of ways and still be eating chicken wings.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
Need: |
- 4 kuřecí křídla
- 3 large spoon starch
- 1 spoon pepře
- 1/2 lžičky soli
- 2 lžíce butter
- 3 lžíce spicy chili sauce
- olej
- Wings rid peaks (It can add them to the broth preparation), Divide the joint and wrap in a mixture of starch with pepper and salt. shrug pieces. And a overheated oven to 180 ° C.
- Fry in a thick layer of oil. I guess 10 minutes. Instead, I used a small casserole, because pieces of wings in the pan just nepotopíte. We do it in parts, to pieces of meat nicely roasted until golden. The first batch remove, We put on pan and slide into the oven. Oven temperature is supposed to keep the wings. Nothing more.
- Melt the butter and mix with the chilli sauce. We can add a little pepper, hot pepper and salt. Dokonale prošleháme metiličkou. We need a compact mass!
- And roasted in the oven heated wings, prepare for the next step.
- Hot wings pour chili sauce in a bowl and shake, to get sauce to each piece.
- Finished! Servírujeme s nivovým dip, bagetkou a swift řapítým.
- Or served with a chilli dip with pineapple flavor, stalks of celery and bread.
Drunken sausages with potatoes | Simmer on beer
Sometimes he wants to have something pretty on the plate “brutal”, which may sausages in beer quite well play. Nebojte se, že vám do kuchyně vlítne kontrolor zdravé výživy. Tentokrát budou špekáčkům dělat společnost brambory. A word about the reported hot pepper. Pivo vás může děsit, ale strach není na místě. Fakt.
Need: |
- 2 sausages
- 2 potatoes
- 400 ml stout
- 200 g tomatové pasty
- 4 cloves garlic
- 2 lžičky provensálského koření or mix the basil, thyme and rosemary
- 1 spoon barbecue seasoning
- 1 palivo peppers just only half, if it is not sharp enough
- 1 yellow onion
- trochu soli
- trochu pepře
- 10 cocktail tomatoes
- All, What we need, prepare.
- mix about 150 ml of beer with crushed or finely chopped garlic, tomato paste, Provencal herbs, grill seasoning and add a little salt and pepper. Pozor, barbecue seasoning mix already contains salt, so keep an eye on it.
- Potatoes cut into half-moons, tak, Slice it lengthwise in half and then in thirds in wedges - a diagonal cut. Cut sausages in the same way.
- Hot peppers cut across on wheels. Brambory, sausages, pepper and onion add baking dish, Throw cocktail tomatoes.
- Pour over the dressing and dark beer. mix well.
- Preheat the oven to 250 ° C and bake for about 20 minutes. After rain minutes, reduce the temperature to 200 until 220 °C. It depends on the oven.
- Then pour some more 150 ml piva, Mix and bake 40 minutes.
- Stir occasionally while cooking. Watering should be transformed into a thick sauce.
- Serving Serve decorated with finely chopped yellow onions půlkolečky. Dozdobíme parsley.
Chicken with white wine sauce and bacon with bacon
I am trying to prepare chicken breasts and, to juicy, which is sometimes a bit of trouble. It could help bacon and fatback. But we will not chicken wrap in bacon or belly, we'll do it differently. Zahraje si samozřejmě bacon, brisket, white wine and shallots.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
55 minutes |
|
|
|
Need: |
- 320 g kuřecího prsního řízku
- 200 g bůčku
- 80 g bacon
- 2 large spoon mouky
- 2 lžičky provensálského koření
- 2 lžičky soli
- 1 spoon pepře
- 2 šalotky
- 2 lžíce olivového oleje
- 100 ml bílého vína
- 100 ml kuřecího vývaru
- hladkolistou petržel na dozdobení v závěru pečení mas
- Nakrájíme slaninu na kostičky a bůček na větší kousky.
- Slaninu opečeme na rozpálené pánvi a pak přidáme bůček, který opečeme.
- Bůček se slaninou vyjmeme z pánve a dáme stranou.
- Smícháme mouku se solí, pepřem a provensálským kořením.
- Kuřecí prsní řízek obalíme v mouce.
- Obalený řízek opečeme dozlatova na tuku ze slaniny a bůčku. Opečeme, ne propečeme. Opečený řízek vyjmeme z pánve a dáme stranou.
- Do tuku v pánvi přidáme olivový olej a orestujeme na kolečka nakrájenou šalotku, about 5 minutes, aby zezlátla a změkla.
- Přilijeme víno.
- Přilijeme kuřecí vývar.
- Provaříme cibulku s vínem a vývarem, po chvíli teplotu zmírníme a necháme probublávat asi 10 minutes.
- Troubu předehřejeme na 200 °C. Do zapékací misky dáme kuřecí řízek a slaninu s bůčkem.
- Bake 40 minutes.
- Po deseti minutách pečení podlijeme a přelijeme šťávou z pánve.
- V závěru pečení ještě kuřecí řízek posypeme nasekanou petrželkou. A dopečeme, stačí pár minut.
- Finished, připraveno k servírování.
- Brambory uvaříme spolu s kousky řapíkatého celeru, trochou soli a kmínu.
Chicken as the fast food joint | I go!
I will examine what secrets they have chickens at fast-food restaurants, občas si porci koupím, it's fast and still good. Already, dá se to. And let's face it satiates, a unique taste, which can be addictive. The preferred action, when they put many things into the bucket, I had a chicken, that I remembered perhaps even Rudolf II., I'm quite matured. The menu is what is. So with that moment again aborted! We'll have a chicken at home, which will be even tastier and secret ingredients not cover up.
Kuřecí mám rád, a nejsem určitě sám. Je to i dost pohodlné, protože v ostatním mase, abyste měli vysokou kulinářskou, vyznat se vyžaduje trénink. Dobrý řezník pomůže, poradí, doporučí, je to ostatně taky jeho zájem prodat. Ty, kteří jenom řežou maso poznáte od skutečně dobrých řezníků docela rychle.Ale tentokrát se bez nich obejdeme. Kuře je kuře. Vždycky si s ním poradíte. |
Need: |
- 4 kuřecí paličky
- 3 kuřecí křídla
- 2 šálky buttermilk v tipu najdete i řešení, když ho nemáte zrovna po ruce
- 1 kelímek plain yogurt
- 2 lžičky papriky
- 1 spoon dried thyme
- 1 spoon oregana
- 1 spoon granulated garlic
- 2 lžičky medvědí soli to je sušený medvědí česnek s mořskou solí
- 2 lžičky soli
- 1 spoon sušeného rozmarýnu
- 1 spoon dried basil
- 1 spoon sušeného zázvoru
- 2 lžičky pepře
- 1 spoon dijonské hořčice
- 2 egg
- 1 a 1/2 šálku hladké mouky
- 1 l oleje připravte si celou lahev, nejlépe řepkového
- Mix all the spices, ale s hočicí ještě počkejte.
- Do podmáslí přidáme lžíci kořenící směsi a lžíci dijonské hořčice. Promícháme a ještě přidáme kelímek bílého jogurtu. Mix. Pokud nemáme podmáslí, zkuste mléko smíchat s octem v poměru 1 : 3. therefore 3 díly mléka a díl octa.
- Kuřecí paličky a křídla dáme do sáčku, nalijeme směs podmáslí a dobře uzavřeme. Sáčkem zatřeseme, aby se marináda dostala k masu. Necháme vychladit a odležet v ledničce nejlépe přes noc. Chutě se svěle propojí.
- Mouku smícháme se zbylým kořením, vejce rozšleháme.
- Kuřecí maso vyndáme z marinády a jednotlivé kousky pak obalujeme v kořeněné mouce, pak ve vajíčku a opět v mouce.
- V hluboké pánvi nebo pánvi wok rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje a smažíme 8 until 10 minutes.
- Osmažené kuřecí kousky přendáme na plech, vyložený pečicím papírem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C.
- Pečeme při teplotě 180 almost 10 minutes. Během pečení otočíme.
- Podáváme s rychlým bílým dipem a bagetkou...
- ... nebo v troubě připravenými hranolky.