Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs. Když peču kuře, vždycky padne otázka, whether it will be with the stuffing. Je míněna játrová nádivka, kterou dělám, protože všem chutná. Je to jednoduchá věc, tastes.
Need: |
- 300 g chicken liver
- 2 rolls
- 1 egg
- milk
- pepper
- salt
- mace
- provensálské koření
- 2 lžíce strouhanky
- Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky.
- Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky. add milk.
- Přidáme vejce. Osolíme, přidáme asi tak lžičku provensálského koření, špetku muškátového oříšku a opepříme.
- Toss. Pokud je směs řídká, přidáme ještě strouhanku podle potřeby. Let it sit for a while, to make bread crumbs and soak well.
- Nádivkou naplníme kuře, které jsme osolili uvnitř i vně.
- Pokud po plnění kuřete vám něco zbyde, stačí zabalit nádivku do alobalu a přidat k pečení kuřete.
- Chicken bake slowly at 220 ° C, podložené kousky másla. Bake 1 1/2 to 2 hodiny. In the middle of baking pour water and take off the bacon. Pak ještě při dalším pečení přeléváme kuře občas šťávou.
- Kuře pak podáváme s bramborem. Ale tuhle fotku už tady neuvidíte. Než jsem cvaknul výsledek, it was eaten.

Cauliflower patties with cheese,,cs,Luisa appetizer of & nbsp; Louisiana,,cs,shifted stew,,sk,Wild kyselica,,sk,Classic shifted a little away,,sk,Fish fillet with vegetables,,cs,Spaghetti & nbsp; good charge,,cs,Innovation and & nbsp; inspiration,,cs,WORTH VISITING,,cs | Luisina chuťovka z Louisiany
Když jsem přemýšlel, how this meal will be named in Appendix I combined the two ideas. Jedna na dceru kamarádky, yes that's the Luisa and Lousiana, where I was in life, ale míchám si cajunské koření, which belongs to Louisiana pelican and magnolia. Magnolia pink and white on my garden, pelikána nepěstuju ani nevařím. Ale míchám si onu skvělou cajunskou kořenící směs. Luise by takové jídlo mohlo chutnat, že jo, Terezo. Jenom bych pro malou vynechal cajunské koření, aby nám nezdivočela. Jestli mě zase někdo napadne, že nechápe proč se Květákové karbanátky se sýrem jmenují Květákové karbanátky se sýrem, tak už fakt nevím, sorry. Already, and if you grate Jadel, tak si dávejte bacha na prsty, otherwise přistrouháte a piece of hand. Nepředpokládám, že byste nebyli obezřetní, ale vím své.
Need: |
- 300 g květáku
- 2 lžíce hladké mouky
- 95 g sýru jadel
- 5 lžic strouhanky
- 2 jarní cibulky
- 2 lžičky směsi cajunského koření
- 2 egg
- vegetable oil
- salt
- pepper
- Květák rozebraný na růžice povaříme v osolené vodě do měkka. So 8 minutes.
- Rozmačkáme vidličkou, pokud chcete jemnější hmotu, můžete nasadit robot. Mírně opepříme.
- Year, rozmačkáme úplně na padrť.
- Přidáme vejce a nakrájenou jarní cibulku.
- Dobře promícháme a vytvoříme hmotu.
- Přidáme nastrouhaný jadel.
- Přidáme cajunské koření.
- Přidáme mouku.
- Dobře promícháme a vytvoříme hmotu.
- Vytvoříme placičky, které obalíme ve strouhance.
- Placičky opečeme v dobré vrstvě oleje. So 5 minutes each side.
- Opečeme z obou stran.
- Podáváme s bramborovou kaší s kouskem másla, zdobené nasekanou jarní cibulkou.
Také k tomuto receptu je VIDEO

Karbanátky se sýrem | Česnek a cibule nemohou chybět
Tohle je naprostá improvizace na téma jaký by také mohl být karbanátek. Úkol zněl jasně: využij, What do you have on hand.
Need: |
- 300 g mletého vepřového masa
- 1 egg
- 2 cibule
- 2 lžičky dijonské hořčice
- 4 cloves garlic
- 3 lžíce strouhanky
- 100 g strouhané goudy
- pepper
- salt
- olej na smažení
- 300 g potato
- butter
- 100 ml mléka
- scallions
- Mleté maso smícháme s cibulí najemno nakrájenou, česnekem nasekaným nadrobno a vejcem. Prohněteme.
- Dáme vařit brambory v osolené vodě.
- Přidáme k masové směsi hořčici a ještě strouhanku.
- Opět promícháme, hněteme, nejlépe rukama, pak přidáme strouhaný sýr, salt, opepříme a opět prohněteme.
- Na pánvi rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje, na kterém postupně opečeme karbanátky. Každý karbanátek tvarujeme lžící a posléze rukou namočenou ve studené vodě.
- Dáme vařit mléko.
- Karbanátky dáme na papírovou utěrku, uchováme v teple. Řeším to tak, že talířek s karbanátky překryji alobalem a přiklopím pokličkou.
- Do ještě horkých scezených brambor přidáme kousek másla a protřepeme, that butter be dissolved. Pak brambory rozmačkáme. Přidáme mléko a rozšleháme do kaše.
- Karbanátky podáváme s kaší politou máslem máslem, zdobené cibulkou.

Meat loaf of white sausages,cs | Zkuste inovaci
Here it comes, again. white sausage. It's not her classic wine sausage, but the white sausage. As such, you buy it. Tuhle sekanou jsem vyzkoušel a můžete mi věřit, že je to jiná káva, ale stejně dobrá jako ta, co známe. Nemusíte zapomenout na mleté maso, ale neláká vás vyzkoušet něco nového?
Need: |
- 400 g white sausages
- 1 cibuli
- 1 handful nachos
- 5-6 lžic strouhanky
- 100 ml mléka
- salt
- pepper
- 190 g rajčatového pyré
- 2 lžíce hrubozrnné hořčice
- 2 lžíce hnědého cukru
- 1 kousek sádla
- Because of doubts, beg your pardon actually looks white sausage and What it is, Here's the proof. Year, not a wine sausage. It is also evident from other photos.
- It is a white sausage!
- Rid of sausage casings.
- Finely chop the onion.
- Add the sausages along with egg.
- crush nachos, nejlépe rukama, but you can also put it in a plastic bag and several cross roller.
- Nachos add the sausages.
- add milk.
- Toss.
- We do not thicken with breadcrumbs as needed.
- Prepare your hands compact meat mass.
- And finally to shape the gnocchi.
- Casserole dish erase lard.
- Dáme do misky.
- We are preparing a coating of sauce, sugar and mustard.
- mix well, we need a compact mass.
- Hmohotou mass march cone.
- Dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme tak 60 minutes. After baking carve.
- Serve with mashed or bread alone, toastem či dalamánkem.
