I do not repeat, slightly just go back to the topic roll, meat roulade, to be clear. I somehow do not Confectionery (and I have not the courage to do). So now we have meat rolls aAmenity roulade. Now we go on. And you must serve with salad sauerkraut.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 300 g hovězího mletého masa
- 3 egg (1 Leave the anointing)
- 130 g baby spinach
- 30 g butter
- 150 g mortadely
- 130 g chedaru
- 2-3 lžíce corn bread crumbs
- 1 balení listového těsta
- salt
- pepper
- Mix meat with eggs (2), one need for brushing), pepper and salt. Vytvoříme kompaktní hmotu.
- add the breadcrumbs, the discretion, It depends on the density of the meat mixture.
- Prohněteme.
- Baby spinach put into the pan with melted butter.
- shortly fry. So 2 minuty.
- Prepare other necessary.
- Unpack the dough and arrange them on the meat mixture.
- Spread mortadella meat.
- Top with sliced Cheddar.
- Add the fried spinach.
- Beaten egg rub the edge of the dough, make us better kept wrapped roll.
- Roll wrap, and then the whole brush with beaten egg. Bake in oven preheated to 180 ° C and leave the oven so 25 until 30 minutes. According to, how to roll baked golden brown.
- Finished.
- Ochutnejte.
- Serve with coleslaw need.
Mortadella bologna je. So do not spelling depression. It's kind of fine soft pork sausage, containing dice bacon and spices. Mortadella from Italy, where the Bolognese mortadella since 1998 PGI in the European Union.
Sausage roll | Exam, published
The intention was originally a little different, actually sausages baked in batter. But when I unwrapped all, it was evident, thing that I otherwise. Hence the unplanned roll. Why could not it be so?
Need: |
- 275 g listového těsta
- 250 g vepřové šunky
- 100 g chedaru
- 280 g javořických párků - 2 páry
- 3-4 lžíce hořčice
- 1 egg
- We prepare everything needed. Year, na fotce chybí vajíčko, ale to si jistě dokážete představit.
- Rozložíme plát těsta, který pokryjeme plátky šunky. Na šunku rozmístíme párky.
- Potřeme párky hořčicí a poklademe plátky chedaru.
- Opatrně zabalíme do rolády. Konec těsta jemně vmáčneme do vrstvy rolády.
- Vejce rozšleháme a potřeme jím roládu.
- Dáme do trouby předehřáté na 220 until 250 °C. Bake 10 minutes.
- Ještě jednou potřeme vejcem roládu, kterou pak vrátíme zpět do trouby. Bake for about 20 minutes.
- Roládu necháme pak chvilku odpočinout.
- Nakrájíme na plátky.
- Podáváme třeba s kečupem.
Alsatian plum cake,,cs,Somehow about,,cs,Alsasané prominou,,en | Tak nějak asi, Alsasané prominou
I will not be protected by a recipe from abroad, but somehow I looked at a few recipes and baked a cake for the first time in my life. Dílem mi nepomáhaly prsty, dílem je to pokus číslo jedna. Ale protože jsem si tvrdohlavě zase smíchal věci podle sebe, patří sem mezi recepty. Zvládnete ho nejspíše lépe, but that's not the point. Já se nepotřebuji vychloubat nad mými návštěvníky, dávám, alespoň doufám, inspiraci. Tak jak ji sosám odjinud, tak podávám něco svého. Zdravím Alsasany.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
50 minutes |
|
|
|
Need: |
- 1 balení listového těsta – takže 275 g
- 250 g tvarohu
- 1 egg
- 2 sáčky skořicového cukru – sáček má 20 g, jeden využijete, z druhého zbyde
- 1/4 šálku cukru krystal
- 400 g švestek
- Připravíme si všechno k ruce.
- Tvaroh smícháme s vejcem.
- Přidáme cukr.
- Přidáme skořicový cukr.
- mix well.
- Pečící formu vyložíme pečicím papírem a rozložíme těsto. Část odkrojíme.
- Do těsta nalijeme tvarohovou směs. Rozpůlené švestky poklademe do směsi.
- Ze zbylého těsta vytvoříme mřížku.
- Posypeme trochou skořicového cukru
- Bake in oven preheated to 200 °C. Bake 30 minutes.
- Pak snížíme teplotu na 180 ° C and bake more 20 minutes.
- Finished.
- Necháme vychladnout.