Zapékané fazole s klobásou | Tak trochu vzpomínka na Řecko

Already, I already mentioned here,,cs,me & nbsp; tavern on Corfu Little Prince surprised at & nbsp; the order of the day,,cs,Then I went boldly into mutton,,cs,But it was not the General,,cs,But it saved starter,,cs,Sausage with & nbsp; something,,cs,well it sputtered and & nbsp; it was really great,,cs,I have it at home, then edited by myself,,cs,A & nbsp; and now again & nbsp; or,,cs,So we're going journey into memories mixed with & nbsp; inspiration,,cs,I just said,,,cs,that something like this take over,,cs,I have a small cast iron skillet,,cs,that such food suits,,cs,Baked beans with & nbsp; & nbsp sausage I; A little recollection of Greece,,cs, že mě v taverně Little Prince na Corfu překvapili při objednávce denní nabídky. Šel jsem tehdy odvážně do skopového, ale to nebylo nijak valné. Jenže předkrm to zachránil. On the pan klobása s něčím, pěkně to prskalo a bylo to fakt skvělé. Já si to pak doma upravil podle sebe. A teď zase a jinak. Takže jedeme výpravu do vzpomínek smíchanou s inspirací. Prostě jsem si řekl, že něco takového podniknu znova. And here it is. Už proto, že mám malou litinovou pánev, které takové jídlo sluší.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
You can mix your own pan,,cs,Sausage according to taste and & nbsp; beans only need to & nbsp; tomato sauce,,cs,Taste is also on your taste,,cs,So freedom in & nbsp; the kitchen,,cs,white beans & nbsp; chilli sauce,,cs,- has a weight,,cs,Heat a oil & nbsp; fry sliced ​​sausage,,cs,Baked beans and P1040685,,cs,Baked beans b P1040686,,cs,Just add the chopped scallions and & nbsp; all fry,,cs,Baked beans c P1040689,,cs,Beans and & nbsp; the juice, add the sausage and & nbsp; toss,,cs,Baked beans d P1040690,,cs,Add the Provencal herbs,,cs,sausage it is leavened,,sk,and & nbsp; pepper,,cs. Klobásu podle chuti a fazole třeba jenom s rajčatovou omáčkou. Dochucení je také na vaší chuti. Takže svobodně v kuchyni. Hurá! It is fast, easy, delicious.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
You can mix your own pan,,cs,Sausage according to taste and & nbsp; beans only need to & nbsp; tomato sauce,,cs,Taste is also on your taste,,cs,So freedom in & nbsp; the kitchen,,cs,white beans & nbsp; chilli sauce,,cs,- has a weight,,cs,Heat a oil & nbsp; fry sliced ​​sausage,,cs,Baked beans and P1040685,,cs,Baked beans b P1040686,,cs,Just add the chopped scallions and & nbsp; all fry,,cs,Baked beans c P1040689,,cs,Beans and & nbsp; the juice, add the sausage and & nbsp; toss,,cs,Baked beans d P1040690,,cs,Add the Provencal herbs,,cs,sausage it is leavened,,sk,and & nbsp; pepper,,cs. Klobásu podle chuti a fazole třeba jenom s rajčatovou omáčkou. Dochucení je také na vaší chuti. Takže svobodně v kuchyni. Hurá! It is fast, easy, delicious.
Baked beans with sausage So I bit the memory of Greece,,cs,Sausage and beans to taste even just with tomato sauce,,cs,So freely in the kitchen,,cs,Heat a fry in oil and chopped sausage,,cs,Just add the chopped spring onions and fry everything,,cs,Beans and gravy with sausage and add to the mix,,cs,and pepper,,cs,While still simmer and then put in the oven preheated to 190-200 ° C,,cs,You have to give dalamánek,,cs,Chicken soup with poached breast and corn,,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Rozpálíme olej a opečeme na kolečka nakrájenou klobásu.
    Opečeme klobásu
  2. Přidáme nasekaný česnek.
    Přidáme česnek
  3. Přidáme hned nakrájenou jarní cibulku a vše orestujeme.
    Přidáme jarní cibulku
  4. Fazole i se šťávou přidáme ke klobáse a promícháme.
    Přidáme fazole
  5. Přidáme provensálské koření, mírně osolíme (Attention, klobása už je solená!) a opepříme. Chvilku ještě provaříme a pak dáme do trouby předehřáté na 190-200°C. Bake 30 minutes.
    Přidáme koření
  6. served. Můžete si k tomu dát dalamánek, toast nebo nechat tak. Každopádně si pochutnáte.
    Podáváme

chicken curry,,cs,Quick dinner for two,,cs | Rychlá večeře pro dva

Vždycky, you probably know,,cs,follow & nbsp; together two recipes,,cs,which have the same raw material,,cs,You can cook for two,,cs,But shopping is more complicated,,cs,So always something left with a & nbsp; as & nbsp; by,,cs,Use,,cs,It is clear,,hr,Sometimes you can buy a small amount at & nbsp; the butcher,,cs,But look at & nbsp; the little outcast jao,,cs,"And that's all,,cs,"They ask,,cs,A & nbsp; you feel,,cs,You have something that neglected and & nbsp; underestimated,,cs,On the rumors bother you,,cs,A & nbsp; if not for & nbsp; the butcher,,cs,you're a little & nbsp; trouble,,cs,Simply buy more than you need,,cs,A & nbsp; then there is the challenge,,cs,Other food from the same raw material,,cs, následují po sobě dva recepty, které mají stejnou surovinu. No, ono se dá vařit pro dva, ale nakupování je to komplikovanější. Takže vždycky něco zbyde a co s tím. Využít. To je jasné. Občas se dá koupit malé množství u řezníka, ale vypadáte při tom málem jao vyvrhel. „A to je všechno?“ ptají se. A máte pocit, že jste něco zanedbali a podcenili. Na ty řeči se můžete vykašlat. A když nejde k řezníkovi, už jste trochu v maléru. Koupíte prostě víc než potřebujete. A pak je tu výzva. Jiné jídlo ze stejné suroviny. So this is home to the Nobel Prize for literature,,cs,We're going to lower chicken fillets,,cs,sweet peas,,sk,- or frozen,,cs,Greek yoghurt,,cs,- optional,,cs,- as attachment,,cs,Cut chicken into strips,,cs,how will,,cs,We'll cook the rice as a side dish,,cs,White or basmati,,cs,pepper and & nbsp; add a teaspoon of curry,,cs,Well then rub fingers,,cs,to give spice to the entire surface of the meat,,cs,curry chicken and P1030482,,cs,Heat a vegetable oil,,cs,and & nbsp; fry noodles seasoned meat,,cs,Then put the meat aside,,cs,Leave the oil in & nbsp; the pan,,cs,curry chicken b P1030485,,cs,Into the pan, then put the finely chopped onion,,cs. Jdeme na kuřecí spodní řízky.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
15 minutes
light, fast, good.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
15 minutes
light, fast, good.
chicken curry,,cs,Quick dinner for two,,cs | Rychlá večeře pro dva
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. So, jak se povedou. Dáme si vařit rýži jako přílohu. Bílou nebo basmati.
  2. salt meat, opepříme a přidáme lžičku kari. Potom dobře prsty promneme, aby se koření dostalo na celý povrch masa.
    Osolíme, přidáme kari
  3. Rozpálíme rostlinný olej, tak 2 lžíce, a opečeme okořeněné masové nudličky. I guess 3 minuty. Pak dáme maso stranou. Olej necháme v pánvi.
    Na oleji osmahneme
  4. Do pánve pak dáme nadrobno nakrájenou cibuli. Pak přidáme česnek a zázvorovou pastu. Toss. Přidáme ještě trochu kari, tak 1/4 lžičky a provaříme. Asi 3 minuty.
    Přidáme cibuli, pak česnek a zázvor
  5. Smícháme kuřecí vývar s kukuřičným škrobem a vše nalijeme do pánve.
    Zalijeme vývarem
  6. Vrátíme do pánve maso a promícháme. Chvíli povaříme, aby omáčka zhoustla.
    Vrátíme maso do pánve
  7. Přidáme hrášek.
    Přidáme hrášek
  8. Toss, povaříme tak ještě asi 3 minuty. Můžete přidat pro zjemnění trochu jogurtu, pak promíchejte a můžete podávat.
    Povaříme
  9. served.
    Podáváme s rýží

Basque chicken Czech style,,cs,Fazolačka s klobásou,,uz | Cesta za chutí

Zase strkám hlavu do oprátky. Už jsem na jednom webu dostal čoud za sicilské kuře, které nebylo sicilské, takže ho najdete pod jménem creamy chicken,cs. Ale nedám si pokoj. I'll keep looking around for recipes, které mě zajímají, and certainly you, které mi slibují nějaký zážitek. Whether in the kitchen or at the plate itself. Jedeme do Baskicka! Actually, he was inspired by a recipe in the New York Times, docela specifický, After cross-searching I came across a somewhat simpler recipes, nebo spíš méně se tvářící jako sofistikovaná záležitost. And just as promising good food. The first recipe is deployed chili peppers, those I have now banned in the kitchen, prý moc ostré. No, respektuji, but with quite a heavy heart. But we get by with traditional peppers. To nemůže mít chybu, přece.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Původně jsem měl záměr udělat kuřecí perkelt, ale to už jsem dělal (také dobrý), tak se posuneme. A choice was to get something like perkelt,,cs,Thighs we wash and dry,,cs,In hot vegetable oil fry salted and spiced chicken thighs,,cs,On each side so sure,,cs,Fried leg aside and let oil pour away,,sk,Add the chopped garlic and pepper slightly,,cs,After a while, add the chopped tomatoes,,cs,Cover and simmer on low heat for about,,cs,Add the spices and stir,,cs,We served with potatoes,,cs,Basque cuisine supposedly one of the best kept secrets of European cuisine,,cs, jenže trochu jinak.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Původně jsem měl záměr udělat kuřecí perkelt, ale to už jsem dělal (také dobrý), tak se posuneme. A choice was to get something like perkelt,,cs,Thighs we wash and dry,,cs,In hot vegetable oil fry salted and spiced chicken thighs,,cs,On each side so sure,,cs,Fried leg aside and let oil pour away,,sk,Add the chopped garlic and pepper slightly,,cs,After a while, add the chopped tomatoes,,cs,Cover and simmer on low heat for about,,cs,Add the spices and stir,,cs,We served with potatoes,,cs,Basque cuisine supposedly one of the best kept secrets of European cuisine,,cs, jenže trochu jinak.
Basque chicken Czech style,,cs,Fazolačka s klobásou,,uz | Cesta za chutí
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme cibuli na půlkolečka, papriky na proužky, nasekáme česnek. Stehna omyjeme a osušíme.
  2. Na rozpáleném rostlinném oleji opečeme osolená a opepřená kuřecí stehna. Z každé strany určitě tak 5 minutes. Opečená stehna dáme stranou a olej vylijeme.
    Opečeme stehna
  3. Do pánve dáme olivový olej. Osmahneme cibuli, až zesklovatí, přidáme nasekaný česnek a mírně opepříme.
    Orestujeme cibuli s česnekem
  4. Po chvilce přidáme nakrájená rajčata.
    Přidáme nakrájená rajčata
  5. Zakryjeme a dusíme na mírném ohni asi 20 minutes.
    Podusíme
  6. Přidáme nakrájené papriky, promícháme.
    Přidáme papriky
  7. Přilijeme víno.
    Zalijeme vínem
  8. Přidáme koření a promícháme.
    Přidáme koření
  9. Back into the pan roasted thigh,,cs,Basque chicken j P1030127,,sk,Basque chicken to P1030128,,sk,Basque chicken,,sk,P1030136,,zh-CN,We can be used with & nbsp; potatoes,,cs,P1030148,,zh-CN,So I frisked resources available to public,,cs,Basque cuisine is said to belong to the & nbsp; the best kept secret of European gastronomy,,cs,Hard nation takes the best of Spanish love for & nbsp; seafood and & nbsp; French sophistication,,cs,to create original compositions rich in flavor and & nbsp; ideas,,cs,The Basques like to combine donations Atlantic & nbsp; peppers,,cs,Potatoes and & nbsp; tomatoes,,cs.
    Přidáme stehna
  10. Zakryjeme a dusíme asi 35 minutes.
    Podusíme
  11. Podáváme s rýží.
    Podáváme s rýží
  12. Můžeme podávát s bramborem.
    Můžeme podávat i s bramborem
Tip:

Tak jsem si prošacoval zdroje veřejné dostupné:
Baskická kuchyně prý patří k nejlépe střeženým tajemstvím evropské gastronomie. Hard nation takes the best of Spanish love of seafood and French sophistication,,cs,to create original compositions full of tastes and ideas,,cs,The Basques like to combine the gifts of the Atlantic with peppers,,cs,potatoes and tomatoes,,cs,but i just love working with lamb or pork,,cs,that can transform especially irresistible ham,,cs,Sausages and other kinds of sausages,,cs,Headed to some local travel agencies for culinary art,,cs,which gave rise to the famous Basque nouvelle cuisine and where the largest concentrations of restaurants with a Michelin star in the world,,cs, aby vytvářel originální kompozice plné chutí a nápadů. Baskové rádi kombinují dary Atlantiku s paprikami, bramborami a rajčaty, ale stejně rádi pracují i s jehněčím či vepřovým masem, které dokáží přeměnit zejména v neodolatelnou šunku, klobásky a další druhy uzenin. Míří se i některé cestovky za místním kulinářským uměním, takže teď už vím, že San Sebastiano, je prý rodiště kulinářské revoluce, která dala vznik známé baskické nouvelle cuisine a kde je největší koncetrace restaurací s michelinskou hvězdičkou na světě. They have the first gastronomic university,,cs,Oh and Web,,cs,that carries elements of gastronomy today associated with authenticity chefs,,cs,who have transformed without loss of identity in gastronomy with fantasy,,cs,imagination and simple elegance,,cs,Valley food processing beef and pork,,cs,milk and cheese and dishes,,cs,which prepares excellent seafood dishes and which is characterized by its uniqueness,,cs,Traditional gastromie this region is extremely popular and is among her example,,cs,ratatouille Bilbao,,es,and tuna in tomato sauce,,cs: Basque Culinary Center. Jo a z webu španělských receptů I take the whole straight passage,,cs,Basque cuisine is often called innovation kitchen or kitchen author,,cs,that & nbsp; bears elements of gastronomy today associated with & nbsp; authenticity chefs,,cs,who have transformed without losing the identity of & nbsp; & nbsp gastronomy, fantasy,,cs,imagination and & nbsp; simple elegance,,cs,We can find mountain cuisine serving venison,,cs,Valley food processing beef and & nbsp; pork,,cs,Milk and & nbsp; & nbsp and cheese; kitchen,,cs,which is preparing great dishes from & nbsp; seafood and & nbsp; which is characterized by its uniqueness,,cs: Baskická kuchyně je často nazývána kuchyní inovace nebo kuchyní autora, což znamená, že v sobě nese prvky gastronomie dnešní doby spjaté s autentičností mistrů kuchařů, kteří ji přetvořili bez ztráty identity v gastronomii s fantasií, představivostí a jednoduchou elegancí. Najdeme zde horskou kuchyni připravující pokrmy ze zvěřiny, kuchyni údolí zpracovávající hovězí a vepřové maso, mléko a sýry a kuchyni, jež připravuje skvělé pokrmy z darů moře a která je charakterizována svou jedinečností. Tradiční gastromie tohoto regionu je mimořádně populární a patří mezi ní např. "pipperada", což je baskická zeleninová směs nebo skvělá smažená zelenina - "pisto a la bilbaína". Určitě také nesmí chybět ančovičky, které se nejčastěji smaží - "anchoas fritas" a tuňák v rajčatové omáčce - "bonito con tomate". Lahůdkou, which are worth trying are then trotters sauce -,,cs,pork trotters vizcaína,,es,or pears in red wine -,,cs "manitas de cerdo a la vizcaína". Tradičním dezertem je "pastel vasco", neboli baskický dort, a nebo hrušky na červeném víně – "peras al vino tinto".

Rybí filé se zeleninou | Když už, tak už

Pampadampa,,tl,Fillet I have prepared so many times,,cs,it wanted a change,,cs,Is this experiment,,hr,which is still worth a try, and & nbsp; recommend,,cs,Vegetables & nbsp; noodles do not necessarily swim in & nbsp; soy sauce or chilli burn your palate,,cs,This dish is just right balance,,cs,delicately spicy,,cs,that you can use fresh vegetables,,cs,but like me at & nbsp; preparing a meal for two is nothing left,,cs,frozen broccoli give back to & nbsp; ice,,cs,small tin of my favorite vegetables Bonduelle quite enough,,cs,Canned peas & nbsp; carrots,,sk,fish fillets,,cs,sprinkle červenou,,haw,frozen broccoli,,cs,nudlí papardelle,,en! Jedeme! Filé jsem už připravoval tolikrát, že to chtělo nějakou změnu.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Je to pokus, který stále za to vyzkoušet a doporučuji. Zelenina s nudlemi nemusí nutně plavat v sojové omáčce nebo vám chilli spálit patro. Tohle jídlo je tak akorát vyvážené, decentně pikantní. Clearly, že můžete použít čerstvou zeleninu, jenže takhle mi při přípravě jídla pro dva nic nezbylo, mraženou brokolice dám zase k ledu, malá konzerva mé oblíbené zeleniny Bonduelle úplně vystačí.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Je to pokus, který stále za to vyzkoušet a doporučuji. Zelenina s nudlemi nemusí nutně plavat v sojové omáčce nebo vám chilli spálit patro. Tohle jídlo je tak akorát vyvážené, decentně pikantní. Clearly, že můžete použít čerstvou zeleninu, jenže takhle mi při přípravě jídla pro dva nic nezbylo, mraženou brokolice dám zase k ledu, malá konzerva mé oblíbené zeleniny Bonduelle úplně vystačí.
Rybí filé se zeleninou | Když už, tak už
Need:
Units:
How do you:
  1. Olej zahřejeme na vysokou teplotu a osmažíme osolené natrhané file, vždy tak asi 3 minuty z každé strany. Opečené filé dáme stranou.
    Olej zahřejeme
  2. In the same pan put a piece of butter and sauté vegetables - peas with carrots and scallions,,cs,Stir and fry until tender,,sk,Add the broccoli and diced peppers,,cs,Add the roasted vegetables to pasta,,cs,Mix and add sweet chili sauce,,cs. Mícháme a restujeme do měkka.
    Osmahneme zeleninu na másle
  3. Přidáme brokolici a nakrájenou papriku. Toss.
    Přidáme brokolici s paprikou
  4. Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu, pak scedíme.
  5. Přidáme k restované zelenině těstoviny.
    Přimícháme uvařené těstoviny
  6. Promícháme a přidáme sladkou chilli omáčku.
    Přidáme chilli omáčku
  7. Přilijeme sojovou omáčku.
    Přilijeme sojovou omáčku
  8. gently mix,,cs,h file with vegetables P1020632,,cs,Return to pan file,,cs,file is zeleninou and P1020633,,hr,Serve sprinkled with chopped parsley leaves or chopped spring onions,,cs,fillet with vegetables,,cs,P1020645,,zh-CN,The recipe is also VIDEO,,cs
    Jemně promícháme
  9. Vrátíme do pánve file.
    Vrátíme do pánve file
  10. Podáváme posypané nasekanou petrželkou nebo nasekanou natí jarní cibulky.
    Podáváme s nasekanou jarní cibulkou
Tip:

K receptu je také VIDEO: