Sesame, open to! That stuck in my head, when I drive past a shelf sesame, I just jumps. But sesame in the kitchen, It's much we. One can buy pastries, but now we get involved in the process. Sesame, open (is)!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
25minutes
Preparation is similar, like we are going to need Minced meat roll, so we actually home. that we can. Just onions are sweeter and moreover there is a carrot. And, of course, soy sauce. And the most important thing - sesame seeds. They are the meat and sauce.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
25minutes
Preparation is similar, like we are going to need Minced meat roll, so we actually home. that we can. Just onions are sweeter and moreover there is a carrot. And, of course, soy sauce. And the most important thing - sesame seeds. They are the meat and sauce.
Masové koule se sezamem | Minced meat in another form
Prepare sauce: Mix soy sauce, sugar and 1/4 cup water. Heat, to dissolve the sugar, should suffice 1 minutes.
Chop the vegetables and mix all the ingredients for the ball. good work our way.
Using a spoon can create balls.
In oil at medium heat fry the balls from all sides, It takes so 10 minutes, but it is good to watch.
On a dry frying pan roast sesame seeds.
Part prepared sauces can set aside at the end. Stir in the remaining part of roasted sesame seeds. Stir and simmer for about 2 minuty.
Into the pan with opečnými balls to pour the oil mixture with sesame sauce. Let it cook on low heat for about 8 minutes. Prepare rice.
Podáváme s rýží, omůžeme zakápnout parts sauces, that we set aside. The sauce can even add a little dripping from the pan and let boil. Sprinkle with scallions.
Speed is not impetuousness, should not be, certainly not in the kitchen. Sometimes there is no other way and the speed is sought. So prolítnu inspirational pages and came across a site, John writes that Florentýna Zatloukalová. Also he wrote the Guide for daughter, in magazines, where I worked we had done promo, because it seemed great. On its website says: “I am here to present, to show you, that anyone can learn to cook well, love and with love.” Mohu se připojit? Florentyna at this time I came across by chance, in search of inspiration for a quick Chinese food. Nic power patla, clear text. No, trochu polopatická, I guess it is so necessary for daughter, But with recipe, which has a head and heel. So I took him adjust to, in its obstinacy, according to his. Můžete také, v kuchyni vše dovoleno! But I held council, that all the ingredients we need to prepare, because cooking will go like clockwork. Florentýna promises 5 minutes, no, it took me a bit longer, but not so much. A ještě jedna rada – opravdu připravujte jen maximálně dvě porce, pokud je strávníků víc, moc se přípravou další dávky nezdržíte.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
8minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
8minutes
Základem je, že si všechno připravíte. Jamie Oliver to tak dělá, Florentýna to tak dělá, nezůstaneme pozadu. Zeleninu nakrájíte, maso nakrájíte, zálivku smícháte. Stačí vám k tomu tři misky a jedna pánev. Všechno připraveno? Už to sviští, držte si klobouky. A dobrou chuť.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
8minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
8minutes
Základem je, že si všechno připravíte. Jamie Oliver to tak dělá, Florentýna to tak dělá, nezůstaneme pozadu. Zeleninu nakrájíte, maso nakrájíte, zálivku smícháte. Stačí vám k tomu tři misky a jedna pánev. Všechno připraveno? Už to sviští, držte si klobouky. A dobrou chuť.
Fast china | 8 minut s Florentýnou na jedné pánvi a tak trochu jinak
Need:
200gvepřového masanudličky na čínu se prodávají už hotové
Smícháme sojovou omáčku, ústřicovou omáčku s rýžovým octem a vodou. Přidáme ještě solamyl.
Maso nakrájíme na opravdu jemné nudličky, tak silné 3 mm. Nudličky, které koupíte již připravené po délce nakrájejte, jsou moc silné, zachovejte tu velikost. K masu dáme koření pěti vůní a víno. Osolíme. Promícháme a necháme stranou.
Nakrájíme zeleninu. Mrkev si škrabkou naloupeme na plátky, které pak podélně ještě nakrájíme na nudličky. Papriku napříč nakrájíme na tenká kolečka, žampion na plátky a pak na nudličky. Jarní cibulku nakrájíme našikmo na tenká kolečka.
Vše připraveno? OK! Here we go. Je na čase si dát vařit rýži. Bude jí to trvat deset minut než bude hotová.
Pánev wok, nebo prostě hlubší pánev, rozehřejeme na plotně.
Do rozpálené pánve dáme dvě lžíce oleje, na pánvi s ním zakroužíme. Po chvilce přidáme nudličky ochuceného masa. Orestujeme, jakmile je maso opečené ze všech stran, dáme ho stranou.
Do stejné pánve dáme zbylý olej a pak zeleninu. Orestujeme do měkka.
Restovanou zeleninu zalijeme směsí omáček a vody se solamylem. Simmer. Omáčka začne houstnout. To díky solamylu.
Vrátíme do pánve maso, prohřejeme, podle chuti můžete přidat i hrst arašídů, a odstavíme. Finished.
Játra na víně? Proč ne?! Definitely not drunk! Vína je jen trocha a při vaření se alkohol odpaří. Každopádně to má být rychlý oběd. A také, že jo!
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
12minutes
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
12minutes
The recipe is hidden prosecco, So a friend of champagne, sparkling wine from Italy, which I got a taste in cocktails to Greece. Using a simple, white wine I had just a little, I called for help even prosecco. So it's up to you, What wine do you add livers.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
12minutes
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
12minutes
The recipe is hidden prosecco, So a friend of champagne, sparkling wine from Italy, which I got a taste in cocktails to Greece. Using a simple, white wine I had just a little, I called for help even prosecco. So it's up to you, What wine do you add livers.
When you come across a recipe Madras, je to už jenom ozvěna starých časů. City, founded by the English in southern India has borne since 1996 Name Chennai, English transcript of course Chennai. So chicken or beef madrassas madrassas, It's a bit of nostalgia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Find the recipe is not that difficult, But somehow teeming with coconut, or coconut milk, which would certainly be worth trying, But tonight is not going to go there. We'll make a simpler version. S rýží a rajčatovým salátem s cibulí.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Find the recipe is not that difficult, But somehow teeming with coconut, or coconut milk, which would certainly be worth trying, But tonight is not going to go there. We'll make a simpler version. S rýží a rajčatovým salátem s cibulí.
Hovězí maso po indicku | Vzpomínka na Madrás, Chennai, Čennaj
Na pánvi zahřeme olej a maso nakrájené na kostky na něm opečeme.
Přidáme česnek nakrájený na kousky, koriandr, kmín, kurkumu, zázvor (s tím trochu opatrně, je dost aromatický) a chilli. Vaříme za stálého míchání 1 minutu. Přidáme rajský protlak a vývar. Přivedeme k varu, snížíme teplotu, zakryjeme a dusíme dokud maso nezměkne. 40 until 60 minutes, sami uvidíte, stačí ochutnat.
Podáváme s rýží a salátem z rajčat a červené cibule.