Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
75 minutes |
|
|
|
Need: |
- 4 lžíce hladké mouky
- 2 lžíce sweet peppers
- salt
- pepper
- 1 Bay leaf
- 460 g chicken drumsticks
- 25 g butter
- 1 spoon rostlinného oleje
- 250 ml vody
- 10 g cukru
- 1 a can krájených rajčat - tedy 240 g of solid content
- 2 cibule
- 2 cloves garlic
- 1 zakysanou smetanu - 190 g
- Připravíme paličky a mouku, kterou smícháme s paprikou, osolíme a opepříme.
- Paličky obalíme v okořeněné mouce.
- Rozpustíme máslo a paličky opečeme. Like that 5 minutes.
- Opečeme ze všech stran.
- Paličky dáme stranou, nakrájíme cibuli a česnek.
- Přilijeme trochu oleje do kastrolu. Osmahneme cibuli do měkka, tak 3 or 4 mminuty, a přidáme česnek. Ještě tak necelou minutu restujeme.
- Přidáme nakrájená rajčata a cukr.
- Přidáme bobkový list a zalijeme vodou. Chvíli povaříme. Vlastně stačí přivést k varu.
- Vrátíme paličky do kastrolu, promícháme a na mírném ohni vaříme tak 60 minutes. Občas promícháme.
- Přidáme zakysanou smetanu a promícháme.
- Zakryjeme a dusíme ještě 15 minutes. Mezitím si uvaříme těstoviny, třeba farfale.
- Podáváme s farfale.
Pikantní kuře s cizrnou na pánvi | Rychlá večeře
Tak tu máme další jednoduchou záležitost, možná podobnou receptu all in one pan, ale přece jen jiné. Rychlost je předností, ale podstatná je chuť. Even so, I can swiftly prepare a good dinner.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
|
Need: |
- 3 lžíce rostlinného oleje – řepkový
- 3 lžičky garlic paste – ve 30% soli
- 1 spoon sladké uzené papriky
- 1/2 lžičky crushed cumin
- 1/4 lžičky mletého chilli
- 200 g lower chicken fillet
- 1 zelenou papriku
- 1 cibuli
- 1 a can cizrny
- salt
- pepper
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 10 cherry rajčat
- Mix 3 lžíce oleje s česnekovou pastou a kořením (vyjma pepře). aside the.
- Papriku zbavíme semínek a středu, podélně rozpůlíme a napříč nakrájíme. Cibuli podélně překrojíme a napříč nakrájíme na jemné měsíčky.
- Kuřecí řízky nakrájíme na proužky a osmahneme do hněda na oleji, asi tak 5 minutes. Když začne maso chytat zlatavou barvu, pokročíme k bodu 4.
- Přidáme cibuli s paprikou a propláchnutou cizrnu.
- Promícháme a na mírnějším ohni vaříme asi 3 until 5 minutes, to soften vegetables.
- Přidáme kořeněný olej a promícháme.
- simmer about 2 minuty.
- Salt and pepper.
- Necháme dojít na vypnutém vařiči asi 3 minuty.
- Podáváme s dalamánkem a pokrájenými rajčaty.
Pork noodles with vegetables | Variations on a similar theme
not chicken, cHANGE! They pork noodles, now poised. Tak co s tím uděláme? short shrift, tedy v řeči kuchařů časově nenáročné jídlo.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Need: |
- 360 g vepřového masa
- 100 g žampionů
- 1 mrkev
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 1 zelenou papriku
- 6 cloves garlic
- 1 spoon rostlinného oleje - rape
- 2 lžíce cornstarch
- 2 lžíce Japanese soy sauce
- 200 ml kuřecího vývaru
- pepper
- Pork cut into strips to fry 1 lžíci rostlinného oleje. Tak si 3 minuty.
- Slice carrots, pepper and celery stalk. Chop garlic cloves. Žampiony nakrájíme na plátky (I bought ready).
- The meat in the pan, peel back and add the vegetables aside. Moment restujeme vegetables on her half pans. Stir and cook over medium heat so 5 minutes, to soften vegetables.
- Sprinkle cornstarch mixture and stir well.
- Přidáme sojovou omáčku.
- Pepper to taste. Stir and simmer a minute. I guess 2 minuty.
- Pour in chicken broth as needed. At first, add a little, to form a denser sauce, then gradually adding the broth to the desired consistency. Cover and simmer on low heat for about 15 minutes, the meat was so soft.
- Pour over rice mixture, from which we prepared on a plate "nest".
Chinese chicken in the mixture | Rychlovka, While not much time
I was going to another recipe, But I picked up delay, so I'm on the go sumíroval, what might be sufficient in a short time and it was again to eat. The procedure is trivial, But a little more, I was talking, if necessary visited here a complete beginner and someone could falter,cs, what author and chef thinks. All able-bodied certainly forgive me.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
10-12 minutes |
|
|
|
Need: |
- 300 g chicken thigh fillet
- 175 g čínské zeleninové směsi – mražené
- 1 cibuli
- 4 mini chilli papričky nakládané nebo 1 větší čerstvou
- 2 cloves garlic – nasekáme nebo prolisujeme
- 2 lžíce soy sauce
- 2 lžíce ústřicové omáčky
- 1 spoon vody
- 2 lžíce rostlinného oleje – řepkový
- salt (volitelné)
- Začneme přílohou, protože se bude vařit tak asi 12 minutes, do té doby už by mělo být vše hotovo, abyste mohli ihned podávat. Takže dáme vařit rýži. Na 1 a 1/2 dílu vody patří 1 díl rýže. Pro klasického jedlíka stačí tak dávka 1 šálku rýže, a bude to stačit pro dva. Tudíž dáme vařit 1 a 1/2 šálku vody a do vřící vody vyspeme rýži, promícháme. Chvíli necháme vařit, pak zakryjeme, vypneme vařič a rýži necháme dojít, což fakt celé trvá tak asi 12 minutes.
- Kuřecí řízky nakrájíme na pásky, nudličky se vám asi nepovedou, jako mně, ale nemusíme mít všechno dokonale pravidelné. Někdo od masa odřezává zbytky tuku, já jen ty, které už u masa jenom tak visí, takže něco zůstane.
- Na rozpáleném oleji orestujeme kuřecí maso, aby se zatáhlo i mírně opeklo. I guess 4 until 5 minutes. Then set aside.
- Ve stejné pánvi orestujeme cibuli nakrájenou na půlměsíčky. Asi 2 minuty.
- K cibuli přidáme směs čínské zeleniny, nasekaný česnek a chilli papričky a orestujeme, tak asi 3 minuty. Čerstvá zelenina bude potřebovat trochu delší čas. Můžete dochutit solí, já se spoléhám na slanost sójové omáčky.
- Přidáme sójovou omáčku, ústřicovou omáčku a vodu, promícháme a vaříme asi 1 minutu.
- K zelenině vrátíme opečené maso, promícháme, zakryjeme a odstavíme z plotny, chvilku necháme, aby se maso prohřálo.
- Ihned podáváme s rýží.