Chilli s černými fazolemi pro poručíka Columba

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Fast food, Columbo would certainly rejoiced. In this series, he ate nepočítaněkrát. But when preparing beware of essential ingredients - chilli. Do not be generous, otherwise you prepare food hell. The chili is it just like fire - a good servant, bad master. Even in the kitchen pays everything in moderation, and then separately with chilli.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Fast food, Columbo would certainly rejoiced. In this series, he ate nepočítaněkrát. But when preparing beware of essential ingredients - chilli. Do not be generous, otherwise you prepare food hell. The chili is it just like fire - a good servant, bad master. Even in the kitchen pays everything in moderation, and then separately with chilli.
Chilli s černými fazolemi pro poručíka Columba
Need:
Units:
How do you:
  1. Fry the bacon over medium heat in a pan with thick bottom. Bacon should be crispy. Add finely chopped onion and finely chopped garlic and sauté, to onions vitrified.
  2. Add the mince and fry. If we have excess fat in the pan, Drain or remove with a spoon. Cook then on medium heat, přidáme koření, lautered beans and tomatoes. Once the effect var, reduce heat and simmer gently for about 20 minutes. Let it bubble through and occasionally toss.
  3. Serve with sour cream and grated cheddar or noodles.

Beef with mushrooms and green peas

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
100 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
100 minutes
Chuť je asi nejlepší kuchař. Volba padla na dušené hovězí s rýží. Chce trochu víc času, ale bude to stát nejenom za ochutnání.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
100 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
100 minutes
Chuť je asi nejlepší kuchař. Volba padla na dušené hovězí s rýží. Chce trochu víc času, ale bude to stát nejenom za ochutnání.
Beef with Mushrooms
Need:
Units:
How do you:
  1. Bacon into small cubes, osmahneme a pak přidáme drobně nakrájenou žlutou cibuli a půlměsíčky cibule červené. Přidáme plátky masa, které jsme naklepali, osolili a opepřili. Osmahneme z obou stran. Když se maso zatáhne, přidáme bobkový list a snítku rozmarýnu. Po chvíli zalijeme trochou horké vody, stáhneme teplotu, zakryjeme a dusíme. Počítejte určitě s hodinkou a půl, aby maso bylo úžasně měkké.
  2. Na másle orestujeme žampiony, přidáme hrášek po 2 minutách trochu teplé vody, zakryjeme a vše podusíme 10 minutes. Přidáme k masu.
  3. Mouku rozmícháme v troše vody, pak ji přidáme k dušenému masu a chvilku povaříme. Teplotu stáhneme a necháme dojít. Uvaříme rýži.
  4. Podáváme s rýží.