Originally it was to be an attempt to bean soup. White beans. But then I peeked black beans and it was decided. We will have a chess on a plate. But do not expect checkmate, pochutnáte si.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Když vaříte z fazolí, přidejte si den na namočení. Nebo sáhněte po plechovce, která už to má vyřešené. Bílé máslové fazole a negros ze Španělska splňují požadavek zkrácení času na přípravu, ale i na vaření. Plechovka černých fazolí má obsah fazolí 290 g a ta s máslovými nabízí 240 g.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Když vaříte z fazolí, přidejte si den na namočení. Nebo sáhněte po plechovce, která už to má vyřešené. Bílé máslové fazole a negros ze Španělska splňují požadavek zkrácení času na přípravu, ale i na vaření. Plechovka černých fazolí má obsah fazolí 290 g a ta s máslovými nabízí 240 g.
Black and white bean soup | Something not only for chess players
Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme. Then set aside.
Do kastrolu, ve kterém jsme slaninu opékali, přidáme olej a zahřejeme.
Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a promícháme. Pak přidáme i na drobno nakrájenou mrkev. Restujeme spolu tak 5 minutes.
Přidáme nasekaný česnek a restujeme do minuty, pak zalijeme zeleninovým vývarem.
Přidáme bílé i černé fazole a necháme na mírném ohni probublávat. Už jsou vařené, takže stačí tak 20 minutes.
Salt and pepper.
Původně jsem vzdoroval myšlence, že půlku polévky rozmixuju. Jenže pak mi došlo, že by bylo dobré ji mít méně vodovatou a více krémovitou. Proto povolávám tyčový mixer! Takže 5 naběraček jde stranou, nechávám je vychladnout aspoň trochu a pak použiju tyčový mixer.
Rozmixovanou část polévky vrátíme do kastrolu, přidáme dvě třetiny osmahnuté slaniny a promícháme. Chvilku povaříme a nakonec přidáme trochu rajčatového pyré. Když chcete červenou polévku, ještě přitlačte.
Při podávání polévku dozdobíme trochou opečené slaniny a petrželkou.
I prepared this recipe several Texas, So it is strange, it is not here yet. I fix it now. All writing chilli, Texans but he writes like chili. With one L. It has many options, mainly depending on the type of meat, It is also a version for vegetarians, which is called chili sin carne, Thus, chili without meat. We are foods with a Spanish name referring to Mexico, But Texas was once part of Mexico. A recipe dates back to 1850, It was already Texas Texas. When Lieutenant Colombo gives chili, so it actually gives, what to cook tonight.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Variantně lze i začít. Buď osmahneme maso, které pak dáme stranou a ve stejném hrnci osmahneme cibuli. Nebo se to dá udělat obráceně.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Variantně lze i začít. Buď osmahneme maso, které pak dáme stranou a ve stejném hrnci osmahneme cibuli. Nebo se to dá udělat obráceně.
Fast food, Columbo would certainly rejoiced. In this series, he ate nepočítaněkrát. But when preparing beware of essential ingredients - chilli. Do not be generous, otherwise you prepare food hell. The chili is it just like fire - a good servant, bad master. Even in the kitchen pays everything in moderation, and then separately with chilli.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
25minutes
Fast food, Columbo would certainly rejoiced. In this series, he ate nepočítaněkrát. But when preparing beware of essential ingredients - chilli. Do not be generous, otherwise you prepare food hell. The chili is it just like fire - a good servant, bad master. Even in the kitchen pays everything in moderation, and then separately with chilli.
Fry the bacon over medium heat in a pan with thick bottom. Bacon should be crispy. Add finely chopped onion and finely chopped garlic and sauté, to onions vitrified.
Add the mince and fry. If we have excess fat in the pan, Drain or remove with a spoon. Cook then on medium heat, přidáme koření, lautered beans and tomatoes. Once the effect var, reduce heat and simmer gently for about 20 minutes. Let it bubble through and occasionally toss.
Serve with sour cream and grated cheddar or noodles.