I stumbled on it by accident, video plné typických amerických (incidentally, quite mad) gest, but crazy just to Americans sitting, they feel in their element, shocked to, but nice and ultimately into the kitchen it's convenient. Emma Christensen ze San Franciska je editorkou The Kitchn a absolventou školy pro kulinářské umění v Cambridge (not to be confused with the British Cambridge, This is in Massachusetts), True wrote a book cooking and cooking is better than beer (tak asi můj šílený překlad slovních hříček) and so we are probably in the right place. He reminds me a bit of former colleague, I've got on video, But Emma is shot and střelenější. Aspoň u vaření není nuda. A to by být neměla. Vlastně má Emma pěknou řádku videí o tom jak vařit. Docela podívaná.
Servings | Prep Time |
2-4 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
180 minutes |
|
|
|
Need: |
- 900 g vepřových žebírek
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 15 g kořenící směsi Rub uzený
- 150 ml grilovací omáčky
- Pekáček vyložíme alobalem a vložíme grilovací mřížku.
- Žebírka potřeme z obou stran hořčicí, třeba dijonskou a posypeme opět z obou stran kořením. Správně by se mělo do masa vmasírovat. Tentokrát je to hrubě mletá grilovací směs, kterou Kotányi nabízí jako rub uzený.
- Vložíme do předehřáté trouby a přepneme na gril. Bake 5 minut spíše ve střední části trouby a pak přepeneme na funkci trouby, Bake at 180 ° C for about 90 minutes. Pak zakryjeme alobalem, přesuneme pekáček níž a pečeme 60 minutes.
- Žebírka vyndáme z trouby.
- Potřeme grilovací nebo BBQ či steakovou omáčkou.
- Opět zakryjeme alobalem a vrátíme do trouby. Bake in the lower part of the oven, at a temperature of about 160 ° C 30 minutes.
- Žebírka rozdělíme podél kostí a podáváme.
Grilovaná žebírka v troubě můžete zkusit i podle dalšího receptu. Ale tady se neobejdeme se bez piva, tedy bez stoutu.
Infododatek k receptu:
Co je to rub uzený?
Kořenící směs patříci mezi ruby. Ruby (čti „raby“) jsou hrubozrnné kořenící směsi, které se ručně nasucho vmasírují do masa, ryb či zeleniny. Odtud název rub, který označuje vtírání koření do jídla. Ruby jsou vhodné při grilování, smažení i pečení. Lze z nich připravit také skvělou marinádu na bázi oleje, jogurtu či másla. Výrobce uvádí ve složení sůl, uzenou peppers, brown sugar, chilli, rozmarýn, peppers, pepper, tymián a římský kmín. Směs si samozřejmě můžeme namíchat doma. Receptů je na ni dost. A také můžeme zkusit vlastní fantazii. Vodítko už máme.
Steak omáčka, kombinuje bílý, zelený a černý pepř pro vyváženou a příjemně pikantní chuť, vyrábí Spak. Můžete sáhnout i po jiné omáčce, případně si ji také připravit doma.
Parmesan spaghetti with bacon and mozzarella
Looks like pasta series, Now linguine and spaghetti. But why not? light, fast, delicious.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
|
Need: |
- 8 plátků bacon
- 8-10 cherry-mozzarella
- 50 g butter
- 120-150 g špaget
- 40 g parmezánu finely grated
- 1/2 lžičky černého pepře battered in a mortar or minced
- 2 lžičky olivového oleje
- 100 ml broth spaghetti
- Troubu předehřejeme na 220 °C. On a plate lined with baking paper, buried olivovým OLEJU, put slices of bacon, We lay them překrájené Mozzarella Icing.
- We cover the end přečuhujícími mozzarella slices of bacon. One of slices of bacon we cross, to cheese wad better keep. Bake 6 until 8 minutes, to melt the cheese.
- Boil the spaghetti in salted boiling water and let them 6 until 8 minutes to cook, tak al dente. The instructions are on the package of spaghetti.
- spaghetti pour off, But let a cup of water and spaghetti party. Spaghetti put in the pan (or casserole), add butter and let it melt.
- We pour water from the spaghetti and cook for about 4 until 5 minutes (Water Be reasonable - not going to have a soup and spaghetti should not drown).
- Remove the spaghetti cookers, add the Parmesan and toss them.
- Divide the pasta on plates, Lay the bacon over them with cheese and pepper. In conclusion, we can still sprinkle with Parmesan cheese.
stuffed eggs | Improvisation
So this issue every certainly tried, canapes or hors d'oeuvre, jak chcete. It's that simple, just filling in the balance.
Servings | Prep Time |
1 person | 10 minutes |
Cook Time |
6 minutes |
|
|
|
- Boil hard-boiled eggs. Finely chopped bacon and fry in a pan dry.
- Green part of the spring onions finely chop.
- Přepůlíme eggs lengthwise and remove yolks.
- Break the yolks with a fork, add to them mustard, mayonnaise, bacon and onions. mix well. We add salt to taste and připepřit.
- Eggs fill the mixture and let cool. For one of just two eggs, All multiply the number of diners and everyone will be satisfied.
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Tyhle ploché špagety už jsem vyzkoušel. Když jsem s tím vylezl do světa na toprecepty.cz, sklidil jsem kritiku, že jim říkám linguiny a ne linguine. No, je to stejné jako vařit špagety a ne spaghetti, byť je to totéž, ale tu výtku, že jsem si mírně počeštil ploché špagety prostě neberu. Ale nehádám se a pro klid duší volím název linguine. Umíte to správně vyslovit? Hlavně, že se vaří stejně jako všechny těstoviny. A u těchto od Panzani je al dente 11 minutes.
Need: |
- 100 g bacon
- 120 g linguine pasta
- 10 cherry rajčat
- 2 cloves garlic - Crushed flat side of a knife and cut down
- 1-2 lžičky citronové šťávy
- handful hladkolisté petržele
- salt
- pepper
- Boil pasta in salted water, will al dente, so 11 minutes. We'll need some water from the cooked pasta, so we will wait.
- Bacon cut into strips and fry in a dry frying pan until crisp.
- Bacon aside the, to pan put chopped garlic and after a few moments at a fourth of chopped tomatoes, pour a tablespoon or two of water, in which we cooked pasta and simmer for about 2 minuty.
- Add the fried bacon. Toss.
- Add to the mixture strained pasta and Parmesan. In conclusion salt, pepper and stir in chopped parsley.