Tentokrát to zabalíme. Ne, že bych už ani na krok nevstoupil do kuchyně, budeme si připravovat oblíbené kuře, tentokrát s pestem a anglickou slaninou. Jak ostatně prozradil i název receptu.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Nelekněte se, že dva snědí čtyři stehna. Asi někdo jo, ale tentokrát máme jen stehna poloviční, které se dají koupit jako horní kuřecí stehna. Jsou to špalíky tak akorát.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Nelekněte se, že dva snědí čtyři stehna. Asi někdo jo, ale tentokrát máme jen stehna poloviční, které se dají koupit jako horní kuřecí stehna. Jsou to špalíky tak akorát.
Kuřecí stehna s pestem balená ve slanině | Pečené brambory jako příloha
Stehna částečně zbavíme kůže, která přečnívá. Salt and pepper.
Maso potřeme bazalkovým pestem z obou stran.
Každý kousek zabalíme do plátků anglické slaniny.
Naskládáme do pekáčku a přelijeme olejem.
Přidáme na poloviny nakrájené brambory. Brambory ještě mírně posolíme.
Můžete přidat ještě tak pro barvu, chuť nebo jenom kratochvíli na poloviny nakrájená cherry rajčátka.
Pečeme v v troubě předehřáté na 200 °C asi 30 minutes. Podlijeme podle potřeby vodou nebo kuřecím vývarem, tak 1 naběračku neplnou. Převrátíme kousky masa a ještě pečeme asi 10 minutes. Pokud chcete mít jistotu, že se slanina udrží na mase, pečte v první fázi tak, aby "švy" slaniny byly dole.
Podáváme s okurkovým salátem.
Tip:
Okurkový salát je náš starý známý, který vzbudil na topreceptech diskusi o množství pepře. V chladu vydrží i dva týdny.
Tahle kombinace je spíše z nutnosti, když člověku selžou zuby a nemůže moc kousat. Co mu nabídnete? Třeba právě tuto kombinaci. Jenom zvažte, jak moc chcete mít krevety pikantní. Pamatujte, že je to dosta ostrá věc, takže opatrně.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Ono to vypadá docela šíleně, ale fakt je to dobré jídlo. Jen příloha je nezvyklá. But why not? Krevety se dají připravovat v nejrůznějších kombinacích. To, co zpomaluje přípravu, je vaření brambor na kaši. Ale pořád je to svižná záležitost.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Ono to vypadá docela šíleně, ale fakt je to dobré jídlo. Jen příloha je nezvyklá. But why not? Krevety se dají připravovat v nejrůznějších kombinacích. To, co zpomaluje přípravu, je vaření brambor na kaši. Ale pořád je to svižná záležitost.
Krevety s bramborovou kaší | Pikantní vyvažuje kaše
No, možná to není Itálie, ale tohle jídlo se tomu jistě blíží. Červená, bílá, zelená. To je Itálie. Asi děláte něco podobného, ale každý si připravujeme jídla podle své chuti, that?!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Fast, brisk, delicious. What to say more. This food will fully satisfy two people.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Fast, brisk, delicious. What to say more. This food will fully satisfy two people.
When I have sent baked sausage, I had two options. Giving a reprise for dinner the next day or try something new. Why not breakfast, that?! I have never had those here too.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
1person
5minutes
Servings
Prep Time
1person
5minutes
Stejnou snídani si můžete udělat určitě i bez předchozí večeře. Jen je třeba si klobásku opéci na oleji s máslem, tak 5 minutes each side.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
1person
5minutes
Servings
Prep Time
1person
5minutes
Stejnou snídani si můžete udělat určitě i bez předchozí večeře. Jen je třeba si klobásku opéci na oleji s máslem, tak 5 minutes each side.
Wine sausage baked with tomato and eggs | Morning surprise