Hovězí nudličky s rýží a žampiony, kterým můžeme říkat ala Stroganoff, když chceme být světoví. A proč ne?!

Today we try beef with rice. I had an appetite for it, but he still could not decide what to do, which could take the form. Finally, the choice fell on beef noodles. This is to nich Dame. By the way, tuhle kombinaci chutí prý vymyslel dvorní kuchař Kateřiny Veliké Sergej Stroganov, ale údajně je autorem francouzský kuchař šlechtické rodiny Stroganovů a možná taky někdo jiný. No, tastes, So what we dig into the past, that?!

 

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jistě znáte svíčkovou Stroganoff, existují desítky variant a pořád se tomu tak říká. Nevíte přesně? „Je to vlastně minutkový guláš, maso tedy není potřeba dlouze dusit, klidně může zůstat uvnitř růžové,“ říká michelinský šéfkuchař Roman Paulus.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jistě znáte svíčkovou Stroganoff, existují desítky variant a pořád se tomu tak říká. Nevíte přesně? „Je to vlastně minutkový guláš, maso tedy není potřeba dlouze dusit, klidně může zůstat uvnitř růžové,“ říká michelinský šéfkuchař Roman Paulus.
Hovězí nudličky s rýží a žampiony, kterým můžeme říkat ala Stroganoff, když chceme být světoví. A proč ne?!
Need:
Units:
How do you:
  1. Na rozpálené pánvi opečeme hovězí nakrájené na nudličky, žádnou hromadu, ale pěkně v jedné vrstvě, i postupně. Pečeme tak 3 minuty, aby nudličky zhnědly.
  2. Snížíme teplotu a přidáme do pánve máslo, po rozpuštění přidáme cibuli nakrájenou na jemné půlměsíčky a česnek a restujeme, to onions vitrified. Ještě přidáme sladkou papriku a promícháme.
  3. Pak přidáme opečné masové nudličky, na plátky pokrájené žampiony, horkou vodu, vaničku silné hovězí šťávy (určitě by byl lepší hovězí vývar, ale do toho jsem se ještě nepustil, čeká na svoji příležitost), worchestrovou omáčku a rajčatové pyré. Přivedeme k varu a necháme zakryté dusit, aby maso změklo, tak asi 45 until 50 minutes.
  4. Mezitím si uvaříme rýži, stačí tak 20 minut před dovařením masa. Tu vaříme v osolené vodě. Already, pokud vám v receptu chybí sůl, určitě není nutná, ale pro solné zatvrzelce nebude problém si vše přisolit. Ale i zavilý prosazovatel, že všechno má být přesolené, neprotestoval. Ani ho nelákala solnička. Surprise!
  5. Když je maso hotové, vmícháme do směsi zakysanou smetanu. Postupně a decentně, takže ve výsledku by mělo být maso na talíři vidět a neplavat ve smetaně.
  6. Rýži dáme na talíř a tentokrát se nebudeme snažit o kopeček, rozprostřeme ji po talíři. Navrch dáme masové nudličky se žampiony a dozdobíme nasekanou petrželkou.
KROK SUN KROK
  1. Maso nakrájíme na nudličky.
    Maso
  2. Nudličky opečeme nasucho.
    Opékáme
  3. Opékáme z obou stran, v jedné vrstvě.
    Opečeme nasucho z obou stran.
  4. Pomůžeme si vařečkou nebo špachtlí a s nudličkami pohybujeme po pánvi, aby se nepřipekly.
    Pouze špachtlí.
  5. Nudličky dáme stranou.
    Dáme stranou.
  6. Výpek na pánvi vás nemusí děsit, postupně se rozpustí.
    Výpek.
  7. Cibuli podélně rozřízneme a nakrájíme na jemné měsíčky.
    Cibule.
  8. Cibuli dáme na pánev a přidáme prolisovaný česnek.
    Přidáme česnek.
  9. Cibulku osmahneme.
    Osmahneme.
  10. Žampiony nakrájíme na plátky.
    Žampiony.
  11. Do orestované cibule přidáme papriku.
    Přidáme papriku.
  12. Přidáme opečené nudličky, žampiony a promícháme. Přidáme vodu a kelímek husté šťávy.
    Přidáme žampiony.
  13. Toss.
    Promícháme.
  14. Přidáme worchester.
    Worchesterová omáčka.
  15. Přidáme rajčatové pyré.
    Pyré.
  16. Toss. Přikryjeme a dusíme.
    Promícháme
  17. Na závěr přidáme zakysanou smetanu a promícháme.
    Zakysaná smetana.
Tip:

Tento recept má ještě jednu variantu. Do směsi nudliček a žampionů ještě přidáme pórek a červenou papriku. And we have the second option.

 

Chicken nuggets with pretzel crust and baked potatoes

It has chicken nuggets, když už jsme u toho? Maybe even a Golden. Ale o tyhle nugety dnes půjde. Nejsme zlatokopové… Pánev sice máme po ruce, ale nebudeme rýžovat. Clearly, že si nugety uděláme z kuřete, volil jsem stehenní řízky, nejsou tak suché a vlastně pořád vláčné, ale stejně tak si můžete pomoci prsními řízky. Jak libo. And as in any recipe she came across a pretzel crumbs, but rather as an ingredient for breading chicken drumsticks, try them even if nuggets.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 13 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 13 minutes
Cook Time
45 minutes
Něco jako klasické řízky, řeknete si, žádný objev století. Clearly! Nám ovšem nejde o Nobelovu cenu, ani o olympijskou zlatou, ale o to, abychom si pochutnali. Ty řízky jsou jen trochu menší a kuřecí. A křupavé!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 13 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 13 minutes
Cook Time
45 minutes
Něco jako klasické řízky, řeknete si, žádný objev století. Clearly! Nám ovšem nejde o Nobelovu cenu, ani o olympijskou zlatou, ale o to, abychom si pochutnali. Ty řízky jsou jen trochu menší a kuřecí. A křupavé!
Chicken nuggets with pretzel crust and baked potatoes
Need:
Units:
How do you:
  1. We will just fry, but also bake in the oven. Preheat it to 180 °C, Prepare a baking sheet with baking paper. Připravíme si také misku s moukou, misku s vajíčky, do kterých přidáme granulovaný česnek a nasekaný koriandr a ještě potřebujeme misku s drcenými preclíky (when you are swept by a mixer, too good, jinak stačí je rozmašírovat válečkem v mikrotenovém sáčku). Ale než se pustíme do nuget, začneme bramborami, aby to časově klaplo.
  2. Brambory nakrájené na osminky předvaříme v osolené vodě – stačí 20 minutes. Přecedíme, osušíme a lehce opečeme na oleji. Just a few minutes. Then rinse it with cold water. Drain and fries přendáme on a baking sheet lined with baking paper, s spray lightly with olive oil (hodí se k tomu sprej). Bake until golden brown.
  3. Stehenní řízky nakrájíme na kousky – nugety, Season with salt and pepper slightly, podle chuti. Meat envelops gradually flour, pak ve vejcích a nakonec v drti preclíků. So classic breadcrumbs, byť trochu jiné složení.
  4. We fry the nuggets coated in oil from both sides. Just a few minutes. Takže máme dosmaženo a v troubě už čekají brambory.
    Hotové nugety
  5. Served. Add some more good dip, třeba okurkový, if you like subtle flavors or even your sweet chili sauce.
Tip:

try taking cucumber dip. S bramborami můžete udělat ještě jiný fígl, free cooking, it will be a little bit faster. Take fries washed twice.

Poznámka: Nekupujte si ty placaté nepodarky pod značkou Bohemia, ty se jenom jako preclíčky tváří, are other brands, where pretzels looks really like pretzels, must Vest, Czech product, or Lorenz, those I brought from Greece - both recommend.

Preclíky
Preclíky, které se hodí