Horní kuřecí stehna opět v centru pozornosti. Tentokrát to bude docela rychlá záležitost. A ještě tu máme další horní stehna, tentokrát pečená a rovnou s kaší.
Need: |
- 2 kuřecí horní stehna > 360 g
- 3 lžíce olivového oleje
- kousek butter
- 1 white onion
- 150 g krémových žampionů
- 1/2 l kuřecího vývaru
- 2 lžičky hladké celozrnné mouky
- salt
- pepper
- kuřecí bujón Vitana
- Stehna osolíme a opepříme. Z obou stran.
- Fry in oil, ve kterém je kousek másla.
- Opečeme z obou stran. Pak maso vyjmeme a dáme stranou.
- Mezitím nahrájíme žampiony a cibuli.
- Osmahneme cibuli.
- Přidáme houby a necháme chvíli, aby se orestovaly.
- K houbám vrátíme maso.
- Zalijeme vodou. Necháme dusit tak 30 minutes. Při konci vaření ještě přidáme tekutý kuřecí bujón a promícháme.
- Dvě lžičky hladké mouky rozmícháme ve vodě. Celozrnná je proto, že mi ta klasická došla. Vlijeme do omáčky a promícháme. Necháme 5 minut provařit.
- Podáváme s rýží.
Salad of sauerkraut | On the waves of vitamins
Budweiser Radio sent into the world a recipe for coleslaw, But not ledasjaký, But a salad of pickled cabbage. So let's try. On the net even occurs in version as vyproštovák. No, the needless. The origin will know more about the family of Czech Bednářova Paris, whose recipe resonated ether. It is apparently excellent with roast meat or potato, recommended test instead of boiled cabbage to a conventional pork, dumplings and sauerkraut. So I put the meat rolls.
- We will prepare.
- Chop everything finely.
- Mix.
- Pour a little oil.
- mix well.
- add the parsley.
Zapečená kolínka
Such ordinary meal, vlastně se dělává, když už nevíte co by a dům dává. Pamatuju si to z dětsví. Takže tu máme uzenou krkovici a to se přímo žádá povolat kolínka a zapékat. Recept vznikl v sérii, ze které je také uzená polévka.
Need: |
- 300 g uzené krkovice
- 1 white onion
- 150 g kolínek
- 1 malou konzervu kukuřice
- 200 ml cream
- 1 egg
- pepper
- Kolínka uvaříme v osolené vodě.
- Bílou cibuli nakrájíme na měsíčky. Maso pokrájíme na kostičky.
- Položíme cibuli na dno zapékacích misek. Přidáme trochu masa.
- Pokryjeme vrstvou kolínek.
- Přidáme bílou cibuli a kukuřici.
- Pak ještě položíme vrstvu masa.
- Place in a preheated oven at 200 °C. Pečeme asi tak 20 minut nebo dokud kolínka nedostanou zlatavější barvu.
- Přelijeme smetanou s rozmíchaným vajíčkem a trochou pepře. A dáme znovu do trouby. Pečeme tak asi 15 minutes.
- Finished.
- Podáváme s okurkovým salátem.
Okurkový salát s bílou cibulí | Rychlá záležitost
Tak tohle jsem složil za chvilku. Ono to není zase nic tak složitého, aby se to nedalo složit. Stačí jenom okurka a bílá cibule. Myšlenka čekala na okamžik k tomu vhodný. A ta byla příležitost zapečeného pstruha s těstovinami. proč dávat naloženou okurku, taky by se hodila. Ale pak už nejsem potřeba v kuchyni, že jo?!
Need: |
- 1 salátovou okurku
- 1 white onion
- 2 šálky vody
- 1/2 šálku cukru
- 1 šálek octa
- 1 spoon ground pepper
- Cibuli nakrájíme na jemnější kolečka, pokud to jde.
- Cut into slices and cucumber,,cs,Then pour the vinegar and add pepper,,cs,You can eat immediately after preparation,,cs,But also put a salad into a sealable jar and put in the cold to rest,,cs,Let them rest, then go ahead,,cs. Můžete strouhat, já krájím.
- Smícháme zeleninu.
- Smícháme nálev. Do vody dáme cukr, necháme rozpustit, můžeme to to urychlit mícháním. Pak přilijeme ocet a přidáme pepř.
- Opatrně dobře promícháme. Můžete jíst hned po přípravě.
- Ale také salát dát do uzavíratelné sklenice a dát do chladu odležet.
- To se pak chutě víc propojí. Tak proč si nepochutnat ještě jednou.
- Nechte odležet a pak se do toho pusťte.
- Pochutnáte si.