It was on the menu at the tavern on Corfu Wave listed among the items Starters. But we can also offer a lunch. Tak jsem si to vyzkoušel, ale zařadil ji mezi hlavní chody. You can experiment with the deployment, jak libo.
Servings | Prep Time |
1 person | 5 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
Need: |
- 1 šálek cherry rajčat překrojených
- 50 g černých oliv
- 1-2 cloves garlic nasekaný
- 1/2 červené cibule
- 2 lžíce hladkolisté petržele nasekáme
- 1 spoon sušeného oregano
- 200 g fety
- 2 lžičky olivového oleje
- černý pepř mletý
- In a bowl, mix tomatoes being cut,,cs,being cut olives,,cs,finely chopped onion,,cs,chopped garlic,,sk,parsley,,cs,olive oil and & nbsp; pepper to taste,,cs,baked feta and P1040711,,cs,baked feta b P1040710,,cs,FET put into a sufficiently large piece of aluminum foil,,cs,baked feta c P1040712,,cs,baked feta d P1040713,,cs,Aluminum foil is & nbsp; baking dish,,cs,However, you can only use that bowl,,cs,baked feta e P1040718,,cs,We'll bake in oven preheated to,,cs,then switch on the grill and & nbsp; and grill,,cs,baked feta f P1040721,,cs,You can even sprinkle with chopped parsley,,cs,Serving you with & nbsp; baguette or even French fries,,cs,baked feta,,cs,P1040725,,zh-CN, překrojené olivy, na drobno nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, petrželku, oregano, olivový olej a opepříme podle chuti.
- Fetu dáme do dostatečně velkého kusu alobalu.
- Alobal je v zapékací misce, můžete ale použít jen tu misku.
- Dáme zapéci do trouby předehřáté na 200 až 220 °C. Bake 15 minutes, pak přepneme na gril a grilujeme tak 5 minutes.
- served. Můžete posypat ještě nasekanou petrželkou. Podávat můžete s bagetou nebo dokonce hranolkami.
Skorořecký chicken salad with tomatoes | reminiscence holiday
For so long I wondered, What will I do with chicken breast schnitzel, until I remembered the Greek holiday and it all went almost alone. You'll never be gone one steak? No, probably not, But when cooking for two is almost law. If you butcher buy only the necessary amount, is everything OK. Ale, when I buy cuttings in the Market, at time, where butchers have already closed, then usually I get a pack of three cuttings. And then one left.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 8 minutes |
Cook Time |
35 minutes + 40 minute cooling |
|
|
|
Need: |
- 220 g kuřecího prsního řízku
- 2 lžíce olivového oleje
- salt
- pepper
- 1 small red onion
- 3 rajčata
- 4 lžičky citronové šťávy
- 3 lžičky sherry octa or red wine vinegar
- 80 g feta cheese or in distress feta cheese
- estimated fresh leaves
- salát romaine or iceberg
- 16 černých oliv
- Troubu si předehřejeme na 200 °C. Chicken cutlet with salt, pepper and pour a tablespoon of oil. Necháme 10 minut odpočívat.
- Heat a grill pan and sear the breasts, tak asi 2 minuty z každé strany, to appear on meat trench grill pan.
- Přendáme fillet on a baking sheet and bake for about 10 until 15 minutes. Then take from the oven and let cool.
- Prepare other ingredients.
- Chop the red onion. It lengthwise in half and then cut across wedges. Onion add water and let it soak so 5 minutes. Then drain and dry with kitchen roll.
- Tomatoes, cut into wedges (so in half lengthwise and then is cut across) přepůlíme and olives.
- The cooled chicken Tear or cut into pieces, add onions, tomatoes and olives.
- Osolíme, pepper, add lemon juice, ocet, tablespoon of oil, shredded or chopped mint leaves and grated cheese. Vše dobře promícháme.
- Tear lettuce or piled on the plate and create a nest, to which we add the chicken salad.
Mackerel in a pan with orange salsa
I'm not a fisherman, but that does not, that in my small kitchen appears some fish. Nelovím therefore not in the sea, even in our waters. Ovšem rybu si dám. Most likely it will be trout, but I also had shark, carp (jo, vánoční polévka se bez něho neobejde!), tuna and cod. A také funda and salmon. Mackerel will premiere this time (However, except, že uzenou verzi jsem už před lety zapékal s bramborem a už se chystám na podobnou akci). I let myself be enticing recipe Sara Buenfeld, and modified it according to your.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
10-16 minutes |
|
|
|
Need: |
- 800 g makrel
- 1 pomeranč
- 2 lžičky smoked paprika
- 3 lžíce hladké mouky
- salt
- pepper
- 2 šalotky
- 50 g černých oliv vypeckovaných
- hladkolistou petržel
- 3 nové brambory
- 150 g green beans
- 1 spoon olivového oleje
- 1/2 lžíce butter
- Makrelu ulovenou v obchodě už máme předpřipravenou. Je na vás, zda ji zbavíte hlavy a ocasu. Brambory nakrájíme na měsíčky a uvaříme v osolené vodě. Novým bramborám by mělo stačit 20 minutes, možná i méně.
- Ryby opláchneme a osušíme.
- Smícháme mouku s uzenou paprikou, salt and pepper. Touto směsí posypeme (obalíme) makrelu z obou stran. aside the.
- Smícháme kousky pomeranče s drobně nakrájenou šalotkou, nasekanými olivami a petrželí a dobře opepříme. Jak na kousky pomeranče? Určitě intuitivně, ale pokud váháte, mrkněte na tip.
- Zelené fazolky povaříme 3 minuty v osolené vodě.
- V pánvi rozehřejeme olej s máslem a makrelu osmažíme z obou stran, z každé asi 6 until 8 minutes.
- Podáváme s pomerančovou salsou, novými bramborami a zelenými fazolkami.
Pomeranči seřízneme vršek a spodek, kůru i dužinu oloupeme, rozdělíme na jednotlivé dílky, které podélně rozpůlíme uprostřed.