Pikantní česnekové kuře se zelenými fazolkami

Kuře ovoněné česnekem v pikantní omáčce je skvělá rychlá večeře. Něco ve stylu šup sem šup tam. Already, Just kidding, ale tak nějak to je. Než si uvaříte rýži, budete mít skoro hotovo.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Nemusíte se bát ostřejšího koření, vše se v omáčce spojí a nic nebude vyčnívat. Klidně přidejte do omáčky o dvě lžíce vína víc, uvidíte, že i tak ve finále omáčku při vaření bude potřeba ještě trochu ředit. Každopádně finálně by omáčka měla být hustá, ale tekutá. A když už tak všechno voní asijsky, připravte si jako přílohu jasmínovou rýži.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Nemusíte se bát ostřejšího koření, vše se v omáčce spojí a nic nebude vyčnívat. Klidně přidejte do omáčky o dvě lžíce vína víc, uvidíte, že i tak ve finále omáčku při vaření bude potřeba ještě trochu ředit. Každopádně finálně by omáčka měla být hustá, ale tekutá. A když už tak všechno voní asijsky, připravte si jako přílohu jasmínovou rýži.
Pikantní česnekové kuře se zelenými fazolkami
Need:
Sauce
Units:
How do you:
  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostky. Smícháme všechny ingredience omáčky.
  2. V pánvi wok zahřejeme olej a opečeme kuřecí kousky dorůžova. Opečené kuřecí maso dáme stranou.
    Maso opečeme
  3. Do pánve dáme nakrájené zelené fazolky a za stálého míchání opečeme. So 2 until 3 minuty.
    Orestujeme fazolky
  4. K fazolkám v pánvi přidáme opečené kuřecí maso a zalijeme připravenou omáčkou. Promícháme a na střední teplotě vaříme až omáčka zhoustne. Pokud je až příliš hustá, kvůli škrobu, přilijeme horkou vodu. Teplotu zmírníme a vše necháme provařit.
    Maso přidáme k fazolkám
  5. Vše zalijeme omáčkou
  6. Podáváme s rýží. Vytvoříme na talíři rýžové lůžko a přelijeme je omáčku s masem a fazolkami.
    Servírujeme s rýží

Ledová limonáda z červeného melounu | Vivat aestat čili Ať žije léto! v2.0

Have you tried on a summer refreshment yellow melon with tequila? Then feel free to drop into the watermelon lemonade made of red watermelon, tentokrát s vodkou. I tady je alkohol volitelnou ingrediencí. Kdo nesmí, nepije, na vodku může klidně zapomenout. Receptu to nijak neublíží. Ale chcete-li fejvr [piš favor], vodku si neodpouštějte.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Pokud se úplně vyhýbáte alkoholu, zaměňte i cider za jablečnou šťávu. Cider totiž má obsah alkoholu 4,5 %.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Pokud se úplně vyhýbáte alkoholu, zaměňte i cider za jablečnou šťávu. Cider totiž má obsah alkoholu 4,5 %.
Ledová limonáda z červeného melounu | Vivat aestat čili Ať žije léto! v2.0
Need:
Units:
How do you:
  1. Meloun vypeckujeme, pokrájíme na kostky a dáme zmrazit, hodinka by měla, vzhledem k obsahu vody v melounu, stačit.
  2. Zmrazený meloun rozmixujeme, spolu s cukrem, ciderem a limetkovou šťávou.
  3. Do sklenic dáme 4 cl vodky a nalijeme melounové pyré. Ozdobíme plátkem limetky.

Ledová limonáda ze žlutého melounu | Vivat aestas čili Ať žije léto! Cheers!

Pic pic, když je hic, tak si dáme něco chladivého. Ale také s trochou alkoholu, tak opatrně. moreover, tequilu do limonády nemusíte dávat, když řídíte auto nebo rodinu, protože při prvním vám hrozí, že budete muset dýchnout (a taky to není normální, sedat si za volant pod vlivem) a v druhém, že budete letní dovádění ratolestí sice zprvu lépe rozdýchávat, ale musíte mít páru o tom, že rychle můžete být pod parou. Což není výchovné, nehledě na slídící sociálku, byť ještě nejsme v Norsku.

Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Když narazíte na vodní meloun se žlutou dužinou, máte vyhráno. Ale, když nejsou krájené, do melounu nevidíte. Riziko (no, to je silné slovo), že bude mít červenou dužinu je velké. So we can help honeydew melon, which, although light green flesh, but skin color is yellow. pure yellow. It is a certainty. Specific taste of tequila may not suit everyone. Try instead must vodka.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Když narazíte na vodní meloun se žlutou dužinou, máte vyhráno. Ale, když nejsou krájené, do melounu nevidíte. Riziko (no, to je silné slovo), že bude mít červenou dužinu je velké. So we can help honeydew melon, which, although light green flesh, but skin color is yellow. pure yellow. It is a certainty. Specific taste of tequila may not suit everyone. Try instead must vodka.
Ledová limonáda ze žlutého melounu | Vivat aestas čili Ať žije léto! Cheers!
Need:
Units:
How do you:
  1. Watermelon cut into cubes and let freeze, hodinka by měla, vzhledem k obsahu vody v melounu, stačit. Watermelon should after pureeing create Slush!
  2. Watermelon Blend together sugar, Ciders, lime juice, fresh thyme and salt.
  3. Do sklenic dáme 4 cl tequila and pour watermelon granites.
  4. Serve garnished with a sprig of thyme.
    Podáváme s tymiánem

coleslaw | understand: salát z kysaného zelí pro trpělivé

I thought, How to Enjoy the remaining sauerkraut, So if you do not eat right. But the recipe for, how to eat cabbage, Here, I would probably not very successful. This recipe is perhaps the only one snag. Are you waiting for two days, before you can eat. therefore, He is a consumable immediately, but only after standing in the cold has just the right taste.

Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Sauerkraut is the basis, But we add a lot of other ingredients, which admit only endorsed the idea, because it is such a thoroughly, that somehow left over from previous cooking. Cook for two is sometimes a nuisance, Not everything unpacked, consume. And if so, the result may be just great. Every meal she just wants her, we know it, že jo?!
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Sauerkraut is the basis, But we add a lot of other ingredients, which admit only endorsed the idea, because it is such a thoroughly, that somehow left over from previous cooking. Cook for two is sometimes a nuisance, Not everything unpacked, consume. And if so, the result may be just great. Every meal she just wants her, we know it, že jo?!
coleslaw | understand: salát z kysaného zelí pro trpělivé
Need:
Units:
How do you:
  1. Podáváme
  2. Připravíme si vše, What we need. Chop the onion, as well as celery, Jalapeno peppers and bell peppers and carrots.
    Vše, co potřebujeme
  3. Mix everything with sauerkraut.
  4. Sugar, oil and vinegar in a saucepan, mix and bring to the boil. Add and remove from wholegrain mustard, to blend cool.
    Připravíme zálivku
  5. A mixture of mustard and pour over the salad base, Toss in a sealed container and put on 2 days in the refrigerator to chill.
    Salát smícháme
  6. And then the salad with gusto we can let go.
    Podáváme