V taverně Wave na Corfu jsem na jídelním lístku narazil už loni na Chicken wave. Když mi číšník prozradil co to vlastně je, objednal jsem si. Letos už jsem šel najisto. Je to skvělá záležitost. And yet it is quite simple to prepare. So I passed the recipe from memory and taste. Ještě by se pod sýr šiknuly plátky žampionů, But you've had at hand… Tak snad příště.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Need: |
- 300 g kuřecích stehenní řízků
- 100 g bacon
- 50 g chedaru plátky
- 1 palivo peppers
- 4 koktejlová rajčátka
- olive oil
- 250 g bramborových hranolků
- vegetable oil
- Kuřecí řízky očistíme od tuku, pokud chcete, já to obvykle nedělám.
- Řízky opečeme na lžíci olivového oleje. Z obou stran, tak 6 until 8 minut po každé straně (Performance-cookers,,cs,Remove cuttings and & nbsp; set aside,,cs,Chicken wave c P1040562,,cs,Put in the same pan fry bacon slices,,cs,Leave it zesklovatět,,cs,Chicken wave d P1040563,,cs,Lay the bacon on grilled steaks,,cs,Chicken waves e P1040566,,cs,Add a layer of sliced hot peppers,,cs,Chicken waves f P1040567,,cs,Přeložíme plátky chedaru,,sn,A & nbsp; being cut tomatoes,,cs,Then put in the oven,,cs,turn on the grill and & nbsp; grill like,,,sk,Place the cuttings in the bottom of the oven,,cs,cheese permit,,cs,Chicken waves h P1040569,,cs,Fry fries & nbsp; good layer of vegetable oil,,cs,just pan,,cs,if you do not have a deep fryer,,cs). Řízky vyjmeme a dáme stranou.
- Do stejné pánve dáme opéci plátky slaniny. Necháme ji zesklovatět.
- Slaninu poklademe na opečené řízky.
- Přidáme vrstvu nakrájené pálivé papriky.
- Přeložíme plátky chedaru. A překrojená rajčátka. Pak dáme do trouby, zapneme gril a grilujeme asi tak 4 until 6 minutes (řízky umístíme do spodní části trouby). Sýr povolí.
- Usmažíme hranolky v dobré vrstvě rostlinného oleje. Stačí pánev, pokud nemáte fritézu.
- Serve with fries.
Omrknuto:
Takhle jsem si pochutnal na Kuřecích vlnách v taverně Wave.

Cod with green beans and roasted potatoes | Easily as a fishing village
Takhle nějak si to představuji, I stayed on the shore and was about to prepare a light dinner. Although there something wrong, ta treska je aljašská. And in Alaska just I see.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
40 minutes |
|
|
|
Need: |
- 200 g aljašské tresky
- 300 g potato
- 200 g green beans
- salt
- pepper
- olive oil
- 1 spoon citronové šťávy
- Peel the potatoes and cut into thick slices. Opepříme, Season with salt and pour a tablespoon of oil and. Toss.
- Troubu předehřejeme na 190 °C. Spread the potato slices on baking paper and oil zastříkneme. Put it in the oven and bake 40 minutes.
- Tresku osolíme, pepper and gently poknímujeme. Zastříkneme olejem.
- Pečené brambory dáme stranou.
- Cod Spread on baking paper on the second sheet and zastříkneme olive oil.
- Tresku pečeme 10 minutes.
- Cod add the potatoes and add the green beans. Zastříkneme olejem, citronovou šťávou, přisolíme and possibly pepper to taste. Dáme péct do trouby na 10 minutes.
- Baked cod with potatoes and green beans.
- served.

Chicken with potato salad Tartar | Experiment in the kitchen
Already, turn chicken. But this time I want something completely original, although certainly lurking somewhere similar recipe. No nic, We go and try it. An attempt is always to start to any discovery, although it should be just a simple dinner.
There are two ways, which will give. The first is, that we fry the chicken pieces and let cool. Then mix with others. The second way is the, When we create a salad and then add to it, still warm chicken. Both should taste. So which we? second, after it vychlanutí chicken pieces actually go back to the first. A pretty good the way third, of which there are not yet talking. It is this, let the potatoes completely vychlsdnout, so lukewarm salad. |
Need: |
- 300 g potato
- 250 g chicken thigh fillet
- olive oil
- butter
- 2 soudková rajčata
- 1 cibuli
- 100 g tatarské omáčky
- pažitka
- 2 egg hard-boiled
- salt
- pepper
- 140 g sterilized peas (small tin)
- 140 g canned golden corn (small tin)
- 1 spoon hořčice
- Slice the potatoes and boil in salted water. Peel and slice into quarters (year, they're small potatoes!). Boil hard-boiled eggs. Chop the onion.
- Chicken fillets, cut into small pieces, proužky, jak chcete. Osolíme, pepper and fry in oil and butter, stir-fry 5 minutes.
- Mix the potatoes with onions and finely chopped tomatoes.
- Add the chopped egg and mustard.
- Toss, pepper and salt.
- add the chives.

Alaska cod baked with potatoes,cs | Možná už přišel kouzelník dneska
„Bude rybička, hurá!“ ozvalo se doma, jen co jsem vybalil aljašskou tresku. „A s kmínem!“ No, tak jsem se do ní pustil, třebaže nápad byl trochu odvážnější. Nechám si ho na příště.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
65 minutes |
|
|
|
Need: |
- 400 g aljašské tresky
- 9-10 small potatoes
- salt
- pepper
- kmín
- 3 lžíce hladké mouky
- 2 špetky sušeného rozmarýnu
- 100 g butter
- olive oil
- 1 kapii
- 1 spoon red wine vinegar
- 1 malou konzervu mexické směsi – 135 g směsi Bonduelle Mexiko
- Uvaříme malé brambory ve slupce. So 10 minutes.
- Nakrájíme kapii na kousky, Drain the potatoes and place on trays lined with baking paper. S spray oil and vinegar.
- Přidáme nakrájenou kapii, which smočíme in oil with vinegar.
- Dáme do trouby předehřáté na 220 ° C and bake 20 minutes.
- Filety tresky osolíme, opepříme a okmínujeme. Sprinkle flour from both sides.
- Rybu dáme na plech vyložený pečicím papírem, který postříkáme olejem. Na filety poklademe plátky másla. Put it in the oven and bake 20 minut při teplotě 220 °C.
- Then turn the fillets and bake more 10 minutes. Fish after removing from the oven then keeps you warm, plate with potatoes back in the oven and heat so 3 until 5 minutes.
- Mezitím na másle podusíme mexickou směs - hrášek, corn and pepper.
- Podáváme s bramborami, roasted pepper and steamed vegetables.
