Vždycky, when you bring sprouts I have a little big head - as the sprouts. Znamená to, it will follow a few recipes, help me to utilize all. So everything always starts excellent cabbage soup and then they see… And because I finally managed to grow salvia, plays a not insignificant role with the assistance of broad noodles, na které mám také už dlouho spadeno a k tomu přidáme kuřecí maso. A také parmezán, utilizes indeed almost everything, and while the food is not one heddle.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
|
Need: |
- 250 g chicken thigh fillet
- 200 g kapustových listů
- 120 g širokých nudlí
- 2 lžíce hladké mouky
- 1-2 lžíce olivového oleje
- 50 g butter
- lístky šalvěje
- 40 g parmezánu jemně strouhaného
- salt
- pepper
- Kapustu nakrájíme na široké nudle, přitom se zbavíme středního košťálu. V dostatečném množství osolené vody vaříme 1 minutu, kapustové nudle vhazujeme až do vřící vody! Pak kapustu zchladíme v ledové vodě (můžete si pomoci i kostkami ledu). aside the.
- In salted water cook pasta, tak 8 minutes, prostě al dente. Scedíme a dáme stranou, udržíme v teple (obvykle mi stačí těstoviny zakrýt pokličkou).
- Zatímco vaříme těstoviny, poprášíme moukou stehenní řízky, které jsme jemně osolili a opepřili. Na lžíci rozpáleného oleje opečeme dozlatova, asi tak 6 or 8 minutes, pak obrátíme a dopečeme, tak 2 minuty. aside the.
- Z pánve vytřeme zbytky oleje, dáme do ní máslo a nasekanou šalvěj. Osolíme, opepříme a vaříme tak asi 1 minutu.
- Do pánve s máslem vrátíme stehenní řízky, které jsme pokrájeli na širší nudle (nebo hranolky) a povaříme tak 3 minuty. Toss, aby se maso obalilo v másle. V závěru přihodíme kapustu a promícháme.
- Na talíř dáme nudle, přes ně poklademe kuřecí kousky s kapustou a posypeme parmezánem.
Ribs roasted by crazy Americans | Elektrické BBQ
I stumbled on it by accident, video plné typických amerických (incidentally, quite mad) gest, but crazy just to Americans sitting, they feel in their element, shocked to, but nice and ultimately into the kitchen it's convenient. Emma Christensen ze San Franciska je editorkou The Kitchn a absolventou školy pro kulinářské umění v Cambridge (not to be confused with the British Cambridge, This is in Massachusetts), True wrote a book cooking and cooking is better than beer (tak asi můj šílený překlad slovních hříček) and so we are probably in the right place. He reminds me a bit of former colleague, I've got on video, But Emma is shot and střelenější. Aspoň u vaření není nuda. A to by být neměla. Vlastně má Emma pěknou řádku videí o tom jak vařit. Docela podívaná.
Servings | Prep Time |
2-4 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
180 minutes |
|
|
|
Need: |
- 900 g vepřových žebírek
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 15 g kořenící směsi Rub uzený
- 150 ml grilovací omáčky
- Pekáček vyložíme alobalem a vložíme grilovací mřížku.
- Žebírka potřeme z obou stran hořčicí, třeba dijonskou a posypeme opět z obou stran kořením. Správně by se mělo do masa vmasírovat. Tentokrát je to hrubě mletá grilovací směs, kterou Kotányi nabízí jako rub uzený.
- Vložíme do předehřáté trouby a přepneme na gril. Bake 5 minut spíše ve střední části trouby a pak přepeneme na funkci trouby, pečeme při teplotě 180 almost 90 minutes. Pak zakryjeme alobalem, přesuneme pekáček níž a pečeme 60 minutes.
- Žebírka vyndáme z trouby.
- Potřeme grilovací nebo BBQ či steakovou omáčkou.
- Opět zakryjeme alobalem a vrátíme do trouby. Pečeme v nižší části trouby ještě při teplotě 160 almost 30 minutes.
- Žebírka rozdělíme podél kostí a podáváme.
Grilovaná žebírka v troubě můžete zkusit i podle dalšího receptu. Ale tady se neobejdeme se bez piva, tedy bez stoutu.
Infododatek k receptu:
Co je to rub uzený?
Kořenící směs patříci mezi ruby. Ruby (čti „raby“) jsou hrubozrnné kořenící směsi, které se ručně nasucho vmasírují do masa, ryb či zeleniny. Odtud název rub, který označuje vtírání koření do jídla. Ruby jsou vhodné při grilování, smažení i pečení. Lze z nich připravit také skvělou marinádu na bázi oleje, jogurtu či másla. Výrobce uvádí ve složení sůl, uzenou peppers, brown sugar, chilli, rozmarýn, peppers, pepper, tymián a římský kmín. Směs si samozřejmě můžeme namíchat doma. Receptů je na ni dost. A také můžeme zkusit vlastní fantazii. Vodítko už máme.
Steak omáčka, kombinuje bílý, zelený a černý pepř pro vyváženou a příjemně pikantní chuť, vyrábí Spak. Můžete sáhnout i po jiné omáčce, případně si ji také připravit doma.
Parmesan spaghetti with bacon and mozzarella
Looks like pasta series, Now linguine and spaghetti. But why not? light, fast, delicious.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
|
Need: |
- 8 plátků bacon
- 8-10 cherry-mozzarella
- 50 g butter
- 120-150 g špaget
- 40 g parmezánu finely grated
- 1/2 lžičky černého pepře battered in a mortar or minced
- 2 lžičky olivového oleje
- 100 ml broth spaghetti
- Troubu předehřejeme na 220 °C. On a plate lined with baking paper, buried olivovým OLEJU, put slices of bacon, We lay them překrájené Mozzarella Icing.
- We cover the end přečuhujícími mozzarella slices of bacon. One of slices of bacon we cross, to cheese wad better keep. Bake 6 until 8 minutes, to melt the cheese.
- Boil the spaghetti in salted boiling water and let them 6 until 8 minutes to cook, tak al dente. The instructions are on the package of spaghetti.
- spaghetti pour off, But let a cup of water and spaghetti party. Spaghetti put in the pan (or casserole), add butter and let it melt.
- We pour water from the spaghetti and cook for about 4 until 5 minutes (Water Be reasonable - not going to have a soup and spaghetti should not drown).
- Remove the spaghetti cookers, add the Parmesan and toss them.
- Divide the pasta on plates, Lay the bacon over them with cheese and pepper. In conclusion, we can still sprinkle with Parmesan cheese.
stuffed eggs | Improvisation
So this issue every certainly tried, canapes or hors d'oeuvre, jak chcete. It's that simple, just filling in the balance.
Servings | Prep Time |
1 person | 10 minutes |
Cook Time |
6 minutes |
|
|
|
- Boil hard-boiled eggs. Finely chopped bacon and fry in a pan dry.
- Green part of the spring onions finely chop.
- Přepůlíme eggs lengthwise and remove yolks.
- Break the yolks with a fork, add to them mustard, mayonnaise, bacon and onions. mix well. We add salt to taste and připepřit.
- Eggs fill the mixture and let cool. For one of just two eggs, All multiply the number of diners and everyone will be satisfied.