I stumbled on it by accident, video plné typických amerických (incidentally, quite mad) gest, but crazy just to Americans sitting, they feel in their element, shocked to, but nice and ultimately into the kitchen it's convenient. Emma Christensen ze San Franciska je editorkou The Kitchn a absolventou školy pro kulinářské umění v Cambridge (not to be confused with the British Cambridge, This is in Massachusetts), True wrote a book cooking and cooking is better than beer (tak asi můj šílený překlad slovních hříček) and so we are probably in the right place. He reminds me a bit of former colleague, I've got on video, But Emma is shot and střelenější. Aspoň u vaření není nuda. A to by být neměla. Vlastně má Emma pěknou řádku videí o tom jak vařit. Docela podívaná.
Servings | Prep Time |
2-4 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
180 minutes |
|
|
|
Need: |
- 900 g vepřových žebírek
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 15 g kořenící směsi Rub uzený
- 150 ml grilovací omáčky
- Pekáček vyložíme alobalem a vložíme grilovací mřížku.
- Žebírka potřeme z obou stran hořčicí, třeba dijonskou a posypeme opět z obou stran kořením. Správně by se mělo do masa vmasírovat. Tentokrát je to hrubě mletá grilovací směs, kterou Kotányi nabízí jako rub uzený.
- Vložíme do předehřáté trouby a přepneme na gril. Bake 5 minut spíše ve střední části trouby a pak přepeneme na funkci trouby, Bake at 180 ° C for about 90 minutes. Pak zakryjeme alobalem, přesuneme pekáček níž a pečeme 60 minutes.
- Žebírka vyndáme z trouby.
- Potřeme grilovací nebo BBQ či steakovou omáčkou.
- Opět zakryjeme alobalem a vrátíme do trouby. Bake in the lower part of the oven, at a temperature of about 160 ° C 30 minutes.
- Žebírka rozdělíme podél kostí a podáváme.
Grilovaná žebírka v troubě můžete zkusit i podle dalšího receptu. Ale tady se neobejdeme se bez piva, tedy bez stoutu.
Infododatek k receptu:
Co je to rub uzený?
Kořenící směs patříci mezi ruby. Ruby (čti „raby“) jsou hrubozrnné kořenící směsi, které se ručně nasucho vmasírují do masa, ryb či zeleniny. Odtud název rub, který označuje vtírání koření do jídla. Ruby jsou vhodné při grilování, smažení i pečení. Lze z nich připravit také skvělou marinádu na bázi oleje, jogurtu či másla. Výrobce uvádí ve složení sůl, uzenou peppers, brown sugar, chilli, rozmarýn, peppers, pepper, tymián a římský kmín. Směs si samozřejmě můžeme namíchat doma. Receptů je na ni dost. A také můžeme zkusit vlastní fantazii. Vodítko už máme.
Steak omáčka, kombinuje bílý, zelený a černý pepř pro vyváženou a příjemně pikantní chuť, vyrábí Spak. Můžete sáhnout i po jiné omáčce, případně si ji také připravit doma.
Chicken as the fast food joint | I go!
I will examine what secrets they have chickens at fast-food restaurants, občas si porci koupím, it's fast and still good. Already, dá se to. And let's face it satiates, a unique taste, which can be addictive. The preferred action, when they put many things into the bucket, I had a chicken, that I remembered perhaps even Rudolf II., I'm quite matured. The menu is what is. So with that moment again aborted! We'll have a chicken at home, which will be even tastier and secret ingredients not cover up.
Kuřecí mám rád, a nejsem určitě sám. Je to i dost pohodlné, protože v ostatním mase, abyste měli vysokou kulinářskou, vyznat se vyžaduje trénink. Dobrý řezník pomůže, poradí, doporučí, je to ostatně taky jeho zájem prodat. Ty, kteří jenom řežou maso poznáte od skutečně dobrých řezníků docela rychle.Ale tentokrát se bez nich obejdeme. Kuře je kuře. Vždycky si s ním poradíte. |
Need: |
- 4 kuřecí paličky
- 3 kuřecí křídla
- 2 šálky buttermilk v tipu najdete i řešení, když ho nemáte zrovna po ruce
- 1 kelímek plain yogurt
- 2 lžičky papriky
- 1 spoon dried thyme
- 1 spoon oregana
- 1 spoon granulated garlic
- 2 lžičky medvědí soli to je sušený medvědí česnek s mořskou solí
- 2 lžičky soli
- 1 spoon sušeného rozmarýnu
- 1 spoon dried basil
- 1 spoon sušeného zázvoru
- 2 lžičky pepře
- 1 spoon dijonské hořčice
- 2 egg
- 1 a 1/2 šálku hladké mouky
- 1 l oleje připravte si celou lahev, nejlépe řepkového
- Mix all the spices, ale s hočicí ještě počkejte.
- Do podmáslí přidáme lžíci kořenící směsi a lžíci dijonské hořčice. Promícháme a ještě přidáme kelímek bílého jogurtu. Mix. Pokud nemáme podmáslí, zkuste mléko smíchat s octem v poměru 1 : 3. therefore 3 díly mléka a díl octa.
- Kuřecí paličky a křídla dáme do sáčku, nalijeme směs podmáslí a dobře uzavřeme. Sáčkem zatřeseme, aby se marináda dostala k masu. Necháme vychladit a odležet v ledničce nejlépe přes noc. Chutě se svěle propojí.
- Mouku smícháme se zbylým kořením, vejce rozšleháme.
- Kuřecí maso vyndáme z marinády a jednotlivé kousky pak obalujeme v kořeněné mouce, pak ve vajíčku a opět v mouce.
- V hluboké pánvi nebo pánvi wok rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje a smažíme 8 until 10 minutes.
- Osmažené kuřecí kousky přendáme na plech, vyložený pečicím papírem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C.
- Pečeme při teplotě 180 almost 10 minutes. Během pečení otočíme.
- Podáváme s rychlým bílým dipem a bagetkou...
- ... nebo v troubě připravenými hranolky.
Skotské vejce | Záhada skotského zamčeného pokoje se pštrosem
Scotch egg is a normal egg wrapped in minced meat. Someone also called ostrich eggs and egg recipes for this resemble eggs as eggs. I've already tried them once in a version packed in puff pastry and spinach, something like a doll Wellington, However, it was a recipe different from those, which I then stumbled. So I tried and ran again. Until it simplified things to the simplest version. And it worked. Scotch eggs would probably offend, If you wanted to be wrapped in minced meat, it needs is a bottle.
The trick is, You need the meat finely minced, which if you tell the butcher, so you something is ground probably in his opinion how the ground looks, but do not realize, that with that in the case of the Scottish eggs only navztekáte and do nothing. You must have a bottle, Thus finely minced meat, a delicate matter. |
Need: |
- 400 g jemně mletého masa nejlépe mix hovězího a vepřového
- 3 lžičky dijonské hořčice
- flour
- strouhanku
- Provencal seasoning mix
- salt
- pepper
- parsley
- olej
- Boil the four hard-boiled eggs, It is the fifth incorporated into minced meat, season with salt, season with pepper and herbs (Therefore, a mixture of spices provesálského), Add finely chopped parsley and mustard hladkolistou. Once the meat properly knead, let it cool for a little bit. Better him then works.
- Peel the eggs, We roll out in flour, the meat mixture we make pancakes, I proved my handiwork - dose mixture to give a hand, rozprostřeme, We put the eggs in the middle of a palm slightly Sevre. We cover with a little egg mixture and then create a ball with both hands. If you're happy and you can be sure, that is coated with egg, We roll into a ball in breadcrumbs. Someone recommended before even a ball roll in flour, beaten egg, then bread crumbs, which can be, but to me it seems too much armor.
- We wrapped the eggs in cold and then fry in a large layer of oil. Frying oil may not be such a massacre tons of oil and grease, just small fry container, and can also gradually (použijte malý rendlík, in which eggs and gradually make, oil consumption is not so large). Eggs Drain on paper towel.
- Served with a spicy sauce, or with tartar sauce, You can add roasted potatoes, or just vegetable salad.
Genuine Scotch eggs, allegedly invented in London (hopla!) and within this 1738 London department store Fortnum & Mason famous for his picnic basket. Scotch egg sells for today 2, 75 free za kus, But under many other names is a normal supermarket offers. Its recipe has even Heston Blumenthal. English trick is that, that makes this egg sausage meat, English sausages. Everyone must cope, how to go without those sausages, unless you plan to go shopping at La Manche.
Koko blogger advises Pražákům: zajděte pro snídaňovou klobásku buď do Náplavní 5 (in manes) or Petrské 23 (u Florence). Jirka pair of bloggers married couple in the kitchen, otherwise Kitchen Story, grinds the meat himself, also solutions. George got his Scottish egg up on the web Prima fresh.
I advise, check grind or MELT.
Try, who failed and who came:
Coarsely minced meat and of itself does not allow to make a thin layer, in combination with a boiled egg wrapped in baby spinach and baked disastrously. Perhaps I should not show. Vlevo katastrofa, OK, all right.