This exam is worth it. Chicken cutlet with garlic flavor with corn flakes, It is not a mistake!
Need: |
- 250 g kuřecího řízku
- 50 g butter
- 5 cloves garlic
- 1 šálek kukuřičných vloček
- 2 lžičky soli
- 2 lžičky směsi italských bylinek
- 1 špetku pepře
- Kukuřičné vločky rozdrtíme, smícháme se solí, pepřem a bylinkami. Obalíme v nich kuřecí řízek.
- Na pánvi rozehřejeme máslo. Rozmícháme v něm prolisovaný česnek, přidáme obalovací směs z kukuřičných vloček a promícháme. Touto směsí překryjeme řízek v zapékací misce.
- Pečeme v předehřáté troubě na 190 °C tak asi 45-50 minutes.
Jako přílohu zkuste tatarský bramborový salát or bramborový salát s česnekovou majonézou, pokud jste sklaními příznivci česneku.
Chicken breast in a spicy sauce with tomatoes and penne
How many ways is possible to prepare chicken? And how many ways you have prepared chicken breasts? Perhaps it can not compute. Yet adding another item. Ochutnejte.
Need: |
- 350 g Chicken breast fillets
- 1/4 šálku hladké mouky
- 1/2 lžičky soli
- špetku černého pepře
- 50 g butter
- 1 a can krájených rajčat
- 15 g cukru
- 1/2 šálku vody
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 2 lžíce worchesterové omáčky
- 1 spoon chilli
- 2 cloves garlic
- 1/8 lžičky pepper sauce - So hot pepper sauce
- Cuttings finely beaten and coat in flour, mixed with salt and pepper.
- Melt the butter in a saucepan over medium heat and fry the steaks on both sides with brown.
- Cuttings Remove from pan and let drain on paper towel.
- Meanwhile, we have prepared a sauce base - have mixed vinegar, worchester, pepper sauce, chilli, salt and crushed garlic.
- Into the pan and put chopped tomatoes with juice, add sugar.
- Pour over the sauce base and add a little water. Přivedeme k varu.
- Return to pan chicken fillets, reduce the temperature.
- Cover and simmer for about 35 until 45 minutes.
- Podáváme s těstovinami, must penne.
Sausages in black beer with onion
Another issue špekáčková. try to taste. What you definitely need to prepare, a cast-iron skillet or frying pan with thick bottom. understand why.
- In a pan heat the butter and fry sliced onion.
- Add to the onions chopped peppers and even while restujeme.
- Put the sausages on vegetables, to which we have made across the shallow grooves on both sides.
- Pour dark beer and bring to the boil.
- Let it gently bubbled through, to reduce fluid. Vaříme tak 35 until 45 minutes.
- Then ladle We take onions with pepper and fry sausages themselves on both sides. This is a task for steel or cast iron pan with thick bottom.
- In a few minutes it's done.
- Serve with mustard and ketchup. As a side dish you can choose multigrain baguette, dalamánek or bread.
Kuřecí kousky na houbách s pórkem
Houby nesbírám, ale mám rád. Tak si musím vystačit se žampiony a nebo nakládanými, protože v lese bych našel akorát tak muchomůrku červenou a z té bych cokoli k jídlu dost rád oželel. Můžete se smát, možná i tvrdit, že jsem srab, ale já se mám v tomhle ohledu rád. No, už jsem spatřil v obchodě hříbky i lišky a nad těmi jsem se dost zarazil, cože jako s nimi. Ale tentokrát zůstaneme u lesní směsi, kterou nasbírali a naložili lidé znalí.
Need: |
- 360 g chicken thigh fillet
- 1 spoon olivového oleje
- 30 g butter
- 160 g směsi lesních hub
- 1 pórek zelenou i bílou část
- 50 ml bílého vína
- 50 ml cream
- Řízky pokrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Na pánvi s olejem a máslem, kterou zahřejeme na střední teplotu, kuřecí kousky opečeme. Z každé strany tak 5 minutes, ale to už si ohlídáte.
- Opečené kuře dáme stranou, zakryjeme, aby si maso udrželo teplotu.
- Houby, které jsou větší, cut them. Dáme na olej s máslem, přidáme na kolečka nakrájený pórek a trochu ještě osolíme a opepříme. Za občasného míchání vaříme asi 5 minutes, to soften leek.
- Přilijeme víno a vaříme ještě 3 minuty. V tomto kroku už teplotu zvýšíme.
- Směs zalijeme smetanou a do pánve vrátíme maso. Vypneme vařič, zakryjeme a necháme chvilku prohřát.
- Podáváme s rýží.
- Nebo podáváme s bramborovými dukátky, což jsou vařené brambory, jemně opečené na másle a oleji. Jsou mírně osolené.