Wild Tuna spread | Appetizer for dinner

The vast improvisation, although this one we had here, only with cheese. But because it's a start to something else, we have a sandwich with butter and egg skoroskotským. It's just an egg cooked in the style of Scottish eggs. Solid white, liquid egg yolk. Add a slice of tomato and you can eat,cs. Zkuste to.

Sandwich with tuna spread, egg and tomato
Sandwich with tuna spread, egg and tomato

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Vše smícháte a je to Ok. Pochutnejte si.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Vše smícháte a je to Ok. Pochutnejte si.
Wild Tuna spread | Appetizer for dinner
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme žervé se scezeným tuňákem, přidáme mix kukuřice, hrášku a papriky. Přimícháme nasekanou feferonku. Vše dobře promícháme a necháme chvíli ve chladu.
  2. Sendvič s pomazánkou, egg and tomato. Před podáváním ještě mírně posolíme a opepříme.
    Sendvič s pomazánkou

Homemade chicken soup with pasta | Clearly, že bude pikantní

Why is domestic? Because I cooks at home, no bag or semi. The word home in Prostřeno made mortar, and when someone asks for “homemade”, I fall under the table. As if today could grow things on your own garden. And yet, from the raw materials, that we bring home from the store cook almost everyone. No, but it is more about the mental state of the contestants before cooking. So instead let's cooking. I'm starting to like preparing chicken broth, It is the basis and here I agree with Zdenek Pohlreich, the broth whatever it is in the soup better than just water. And because I had used up a stock inventory, not help you.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
100 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
100 minutes
Voda, cibule, celery, parsley, carrots and chicken skeleton, complete with wings is a good base for soup. A spice - bay leaves and allspice. That's all, What we need. It is a soup for four, But the two will be the second day. Does not matter! Only you can choose, whether you use it or not paprika. Me the spicy taste much amused.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
100 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
100 minutes
Voda, cibule, celery, parsley, carrots and chicken skeleton, complete with wings is a good base for soup. A spice - bay leaves and allspice. That's all, What we need. It is a soup for four, But the two will be the second day. Does not matter! Only you can choose, whether you use it or not paprika. Me the spicy taste much amused.
Homemade chicken soup with pasta | Clearly, že bude pikantní
Need:
Units:
How do you:
  1. Vše, What we need to prepare.
    Připravíme si
  2. Chicken wings skeleton and rinse, in a pan. Pour in enough water, to chicken underwater. Add one chopped carrot, parsley and celery, All chunks, and whole onions in their skins. Add the allspice and bay leaves and bring to a boil.
    Vše dáme do hrnce a zalijeme vodou
  3. You can even add two pinches Provencal seasoning. Soup to sniff, needed part will go to waste collecting foam, part during lautering then remains on the sieve.
    Přidáme provensálské koření
  4. turn down the temperature, the water bubbled and cook 90 minutes. During cooking up a large spoon foam, that is formed on the surface.
    Občas z povrchu odebereme pěnu
  5. Remove the skeleton wings, Strain the soup and steamed vegetables throw.
  6. Slice carrots into slices, as well as leeks. White onions, cut into half-moons.
  7. Fry vegetables and a tablespoon of butter over medium heat, vitrified to onions and carrots and leeks soften.
    Zeleninu osmahneme na másle
  8. Ober meat from the skeleton and wings, larger pieces can be cut.
  9. The fried vegetables, add the meat and pour the broth přecezeným, osolíme a opepříme. Add the sliced ​​green paprika (But there can be omitted). cook and 5 minutes.
  10. In salted water cook pasta according to directions.
    Těstoviny vaříme samostatně
  11. Add the cooked pasta to the soup. Moment more heat through and serve.
    Těstoviny vaříme samostatně mimo polévku
  12. Podáváme zdobené petrželkou
Tip:

Chicken broth can be prepared ahead and then keep the fridge. Maybe you can prepare thus.

Red potatoes with chorizo ​​style patatas bravas,cs | Španělsko doma

Patatas bravas (v překladu zhruba divoké brambory) jsou bramborové kostky v pikantní rajčatové omáčce, ale budeme zase experimentovat, takže to není přesné patatas bravas. Prošel jsem si svět, kouknul na pár videí a teď hurá do kuchyně.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Postupů na patatas bravas je docela dost, často se brambory smaží, liší se i suroviny, takže zkusíme takovou jednodušší variantu s časem do 30 minutes. Tudíž opravdu jenom inspirace. Chtělo by to celou klobásku choriza, ale nějak mám k dispozici jenom nakrájené. No, budeme pracovat s tím, co máme.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Postupů na patatas bravas je docela dost, často se brambory smaží, liší se i suroviny, takže zkusíme takovou jednodušší variantu s časem do 30 minutes. Tudíž opravdu jenom inspirace. Chtělo by to celou klobásku choriza, ale nějak mám k dispozici jenom nakrájené. No, budeme pracovat s tím, co máme.
Red potatoes with chorizo ​​style patatas bravas,cs | Španělsko doma
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory nakrájíme na kostky, propereme, slupku můžeme nechat, záleží na bramborách.
    Brambory nakrájíme
  2. Kostky brambor přidáme do osolené vody a vaříme do měkka.
    Dáme vařit
  3. Červenou cibuli nakrájíme nadrobno, stejně tak česnek. Orestujeme zakryté na lžíci oleje. Na mírné teplotě! Občas promícháme. Restujeme tak 8 minutes, pára udělá své.
    Připravíme cibuli a česnek
  4. Nakrájíme nadrobno
  5. Orestujeme cibuli s česnekem
  6. Přidáme 200 ml červeného vína, osolíme a opepříme. Povaříme, aby se víno trochu redukovalo.
    Přidáme víno
  7. Pak přidáme nakrájená rajčata i se šťávou a povaříme.
    Přidáme rajčata
  8. Přidáme vinný ocet. A také špetku mletých chilli vloček. Vaříme tak asi 8 minutes.
    Ocet přidáme
  9. Uvařené brambory dáme na pánev s rozehřátým olejem a mírně opečeme.
    Brambory opečeme
  10. Přidáme cirznu.
    Přidáme cizrnu
  11. Přidáme nakrájené chorizo a nakrájenou petrželku. mix well.
    Přidáme petržel a chorizo
  12. Brambory s chorizem podáváme přelité rajčatovou směsí.
    Podáváme s rajčatovou směsí
Tip:

Tak jak?
Patatas bravas (španělsky: [patatas bɾaβas]), nazývané také patatas a la brava nebo Papas bravas, je pokrm původem z Španělska. Typicky se sestává z bílých brambor, kteréb nakrájíme na nepravidelných tvarů o 2 cem, pak smažené v oleji a podávané teplé s omáčkou, třeba pikantní rajčatovou omáčkou nebo aioli. Tento pokrm se běžně podává v restauracích a barech po celém Španělsku.