Kuřecí stehna na červeném zelí | Inspirace Oktoberfestem

Tak podobné se jí údajně na Oktoberfestu, kde se baští až to praští a pivo teče proudem. Nebudeme tak nenasytní, nasytíme se trochu méně masově, i když masem.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Should be Martin's goose, ale pro dva by to bylo tak na celý týden. Takže tu máme náhradní řešení.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Should be Martin's goose, ale pro dva by to bylo tak na celý týden. Takže tu máme náhradní řešení.
Kuřecí stehna na červeném zelí | Inspirace Oktoberfestem
Need:
Kuře
Zelí
Units:
How do you:
  1. Preheat oven to 180 ° C. Rozehřejeme pánev a osmahneme plátky slaniny spolu s se slaninou nakrájenou na kostičky. Slaninu vyjmeme a dáme stranou.
    Osmahneme slaninu
  2. Smícháme mouku se solí a paprikou, ve směsi obalíme kuřecí čtvrtky.
    Smícháme mouku s kořením
  3. Obalíme
  4. Na tuku ze slaniny, ke které přidáme 2 lžíce olivového oleje, opečeme z obou stran tak asi 5 minutes. Maso vyjmeme a dáme stranou.
    Opečeme kuře
  5. Do pánve přidáme nadrobno nakrájené jablko i cibuli. Mírně povaříme a přidáme skořici.
    Přidáme jablko i cibuli
  6. Vmícháme červené zelí.
    Vmícháme zelí
  7. Přidáme slaninu, osolíme a dusíme zelí tak asi 8 minutes, aby změklo.
    Přidáme slaninu
  8. Přilijeme do zelí ocet a víno, add sugar. Vaříme za stálého míchání, aby se víno odpařilo a tekutina redukovala asi tak na polovinu.
    Přilijeme víno
  9. Přidáme cukr
  10. Zelí přendáme do pekáčku a na ně položíme kuřecí čtvrtky. Bake at 180 ° C and about 40 minutes. V posledních 5 minutes, raise the temperature to 200 ° C.
    Dáme do pekáčku
  11. Serve with potato dumplings (a pivem).
    Kuřecí stehno s červeným zelím

Red potatoes with chorizo ​​style patatas bravas,cs | Španělsko doma

Patatas bravas (v překladu zhruba divoké brambory) jsou bramborové kostky v pikantní rajčatové omáčce, ale budeme zase experimentovat, takže to není přesné patatas bravas. Prošel jsem si svět, kouknul na pár videí a teď hurá do kuchyně.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Postupů na patatas bravas je docela dost, často se brambory smaží, liší se i suroviny, takže zkusíme takovou jednodušší variantu s časem do 30 minutes. Tudíž opravdu jenom inspirace. Chtělo by to celou klobásku choriza, ale nějak mám k dispozici jenom nakrájené. No, budeme pracovat s tím, co máme.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Postupů na patatas bravas je docela dost, často se brambory smaží, liší se i suroviny, takže zkusíme takovou jednodušší variantu s časem do 30 minutes. Tudíž opravdu jenom inspirace. Chtělo by to celou klobásku choriza, ale nějak mám k dispozici jenom nakrájené. No, budeme pracovat s tím, co máme.
Red potatoes with chorizo ​​style patatas bravas,cs | Španělsko doma
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory nakrájíme na kostky, propereme, slupku můžeme nechat, záleží na bramborách.
    Brambory nakrájíme
  2. Kostky brambor přidáme do osolené vody a vaříme do měkka.
    Dáme vařit
  3. Červenou cibuli nakrájíme nadrobno, stejně tak česnek. Orestujeme zakryté na lžíci oleje. Na mírné teplotě! Občas promícháme. Restujeme tak 8 minutes, pára udělá své.
    Připravíme cibuli a česnek
  4. Nakrájíme nadrobno
  5. Orestujeme cibuli s česnekem
  6. Přidáme 200 ml červeného vína, osolíme a opepříme. Povaříme, aby se víno trochu redukovalo.
    Přidáme víno
  7. Pak přidáme nakrájená rajčata i se šťávou a povaříme.
    Přidáme rajčata
  8. Přidáme vinný ocet. A také špetku mletých chilli vloček. Vaříme tak asi 8 minutes.
    Ocet přidáme
  9. Uvařené brambory dáme na pánev s rozehřátým olejem a mírně opečeme.
    Brambory opečeme
  10. Přidáme cirznu.
    Přidáme cizrnu
  11. Přidáme nakrájené chorizo a nakrájenou petrželku. mix well.
    Přidáme petržel a chorizo
  12. Brambory s chorizem podáváme přelité rajčatovou směsí.
    Podáváme s rajčatovou směsí
Tip:

Tak jak?
Patatas bravas (španělsky: [patatas bɾaβas]), nazývané také patatas a la brava nebo Papas bravas, je pokrm původem z Španělska. Typicky se sestává z bílých brambor, kteréb nakrájíme na nepravidelných tvarů o 2 cem, pak smažené v oleji a podávané teplé s omáčkou, třeba pikantní rajčatovou omáčkou nebo aioli. Tento pokrm se běžně podává v restauracích a barech po celém Španělsku.

Jednoduchý okurkový salát s rajčaty | Červená cibule nemůže chybět | Why not try it

Tak tu máme naši oblíbenou trojici – okurku, rajčata a červenou cibuli. Můžeme si připravit rychlou lehkou večeři nebo salát k hlavnímu jídlu.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Of course, if you prefer smaller pieces, Slice the vegetables by themselves.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Of course, if you prefer smaller pieces, Slice the vegetables by themselves.
Jednoduchý okurkový salát s rajčaty | Červená cibule nemůže chybět | Why not try it
Need:
Units:
How do you:
  1. Cucumber with a tomato slice, přepůlíme types of tomatoes lengthwise and crosswise cut into půlkolečka. Onions also překrojíme lengthwise and crosswise cut into fine půlkolečka. Mix everything in a bowl.
  2. Smícháme olej s octem, Add the oregano and salt, season with pepper. mix well, need scourge. Pour dressing mixture and gently toss vegetables.
  3. serve immediately, We give cool, topping then further refines the taste of onion.
    Rychlý salát
Tip:

Similar salads are especially fast, so it should be. Try also need Salad with Mint or lettuce red-white.

Tomato salad with capers,cs | Summer be praised even in autumn

Those are the ways for relatives. Now you have an armful of vegetables from the garden, which requires only: quickly get on with it, because it would be a shame, so that the work came to naught. When cooking for two is a task almost superhuman. I Umázl peppers, but only two, It was a great meal - stuffed with meat and capers, hm. So the situation arose Chain. Co s načatými kapary? And those tomatoes? Piece fell on fresh tomato salsa and work, no, What would you say. Year, again we have a salad.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
A simple salad is really enjoying of food. So get to work, As always with gusto.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
A simple salad is really enjoying of food. So get to work, As always with gusto.
Tomato salad with capers,cs | Summer be praised even in autumn
Need:
Units:
How do you:
  1. Tomatoes cut them lengthwise into quarters, then cut across into slices. One of only přepůlíme tomatoes and cut into slices across. Combination of shapes is not bad.
    Rajčata nakrájáme
  2. mix vinegar, cukr, salt and finely chopped shallots. Add the olive oil and mix well.
    Připravíme suroviny
  3. Do sliced ​​tomatoes, add capers.
    Kapary
  4. All pour dressing and gently toss. Add the chopped basil, dochutíme solí a pepřem.
    Bazalka
  5. When lettuce let stand for at least an hour, tastes good link. Before serving, gently toss again.
    Salát z rejčat