Beef strips with mushrooms,,cs,Maybe it's Stroganoff,,cs,perhaps off-off,,cs | Možná je to Stroganoff, možná off-off

Tak teď trucuju, chicken aside and give service to summon cattle. Okukuju, co by tak šlo připravit, abych nenarazil. But again i enjoyed. How about something imported from Russia. Ale ne toho současného. Na chytrém webu tvrdí, the most common is Stroganoff with fried onions and mushrooms, served with rice. But also several other ways. Beef Stroganoff or Beef Stroganoff is a Russian dish originally built in the 19th century, the first known recipe for Beef Stroganoff comes from 1861 - Govjadina po strogonovski, s gorchitseju, or in the English variation of "Beef à la Stroganov, with mustard“, Thus Beef Stroganov with mustard. Boil it in Action Boys, Zdeněk Pohlreich, tak proč se do toho také nepustit. Everyone does it differently and after their time. Záleží na mase. Když použijete kvalitní maso na minutkovou přípravu, je to jistě šup šup. It can then consider either tenderloin or sirloin Low. In the case of mature shoulder meat. Jinak byste to zkrátka neužvýkali. I reached for the shoulder and after the timer has become the hour. Ale in this co, hlavní je výsledek. And that was great.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Jako obvykle je dost variant na ten skutečně pravý Stroganoff. Čím naznačuji, that recipe to a certain extent, you can do whatever you want,,cs,I found a recipe with red wine,,cs,tomato paste or with both,,cs,and with the mustard,,cs,add pepper and sweet pepper,,cs,In butter with oil fry chopped onion,,cs,Stir and let cook for a while,,cs,Pour in broth and mix,,cs,Mix well and then go back meat,,cs,Cover and simmer until tender meat,,cs,that you did not opt ​​for quickies meat,,cs,Serve with noodles,,cs,a meaty dish originating from Russian cuisine,,cs,which has spread around the world,,cs,Preparation of beef tenderloin,,cs. Když dodržíte základní linku. Objevil jsem recept s červeným vínem, rajčatovým protlakem či s obojím, i s tou hořčicí. Tak do čeho se pustíme?
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Jako obvykle je dost variant na ten skutečně pravý Stroganoff. Čím naznačuji, that recipe to a certain extent, you can do whatever you want,,cs,I found a recipe with red wine,,cs,tomato paste or with both,,cs,and with the mustard,,cs,add pepper and sweet pepper,,cs,In butter with oil fry chopped onion,,cs,Stir and let cook for a while,,cs,Pour in broth and mix,,cs,Mix well and then go back meat,,cs,Cover and simmer until tender meat,,cs,that you did not opt ​​for quickies meat,,cs,Serve with noodles,,cs,a meaty dish originating from Russian cuisine,,cs,which has spread around the world,,cs,Preparation of beef tenderloin,,cs. Když dodržíte základní linku. Objevil jsem recept s červeným vínem, rajčatovým protlakem či s obojím, i s tou hořčicí. Tak do čeho se pustíme?
Beef strips with mushrooms,,cs,Maybe it's Stroganoff,,cs,perhaps off-off,,cs | Možná je to Stroganoff
Need:
Units:
How do you:
  1. Maso nakrájíme na nudličky.
    Maso nakrájíme na nudličky
  2. Osolíme, opepříme a přidáme sladkou papriku. mix well. Přidáme trochu hladké mouky. Protřepeme, aby se kousky masa obalily ze všech stran.
    Osolíme, přidáme koření a mouku
  3. Maso osmahneme na oleji. So 6 minutes. Maso dáme stranou.
    Maso osmahneme
  4. Na másle s olejem osmahneme nakrájenou cibuli, ke které přidáme na plátky nakrájený česnek.
    Osmahneme cibuli
  5. Česnek rychle orestujeme, just, aby provoněl. Tak pozor na spálení, bylo by to hořké. Stačí půl minuty.
    Přidáme česnek
  6. Přidáme na nudličky nakrájené okurky.
    Přidáme okurku
  7. Přidáme rozčtvrcené žampiony. Promícháme a necháme chvíli vařit.
    Přidáme žampiony
  8. Přilijeme vývar a promícháme. Povaříme.
    Přilijeme vývar
  9. Přidáme dvě lžičky hořčice.
    Přidáme hořčici
  10. Přidáme tři lžíce zakysané smetany.
    Přidáme smetanu
  11. Promícháme a pak vrátíme zpět maso.
    Přidáme maso
  12. Zakryjeme a dusíme maso doměkka. To pro případ, že jste nesáhli po minutkovém mase. Jinak nezbývá než počkat.
    Zakryjeme a dusíme
  13. Podáváme s nudlemi.
    Podáváme
Tip:

Co říká chytrý web? To se dá vygooglovat:
Hovězí Stroganov je masitý pokrm pocházející z ruské kuchyně, který se rozšířil po celém světě. Bývá také označován jako minutkový guláš. Připravuje se z hovězí svíčkové, which is cut into strips and fry in oil abruptly,,cs,pieces of meat are then heats with onions,,cs,sour cream and tomato paste,,cs,as an attachment in Russia are traditional baked potatoes or french fries,,cs,According to an ancient method of administration is ready Stroganov pours vodka or cognac and lights,,cs,The name is probably first appeared in the cookbook gift to young housewives of,,cs,as with beef broth,,cs,mustard and cream,,cs,It has become a specialty among Russian haves layers very popular and after the Bolshevik revolution of emigrants came to the whole world,,cs,such as,,cs, kousky masa se pak prohřejí spolu s cibulí, žampiony, nakládanými okurkami, zakysanou smetanou a rajčatovým protlakem. Podává se horké, jako příloha jsou v Rusku tradiční opékané brambory nebo smažené hranolky, ale používá se také rýže nebo těstoviny. Podle starodávného způsobu podávání se hotový Stroganov polije vodkou nebo koňakem a zapálí.
Jídlo je pojmenováno podle šlechtického rodu Stroganovů. Název se zřejmě poprvé objevuje v kuchařské knize Dárek mladým hospodyňkám z roku 1861, byť recept měl poněkud jednodušší podobu, jako hovězí s masovým vývarem, hořčicí a smetanou. Specialita se stala mezi ruskými majetnými vrstvami velmi oblíbenou a po bolševické revoluci se s emigranty dostala do celého světa. Časem se vytvořila řada krajových verzí, such as. Stroganov popular in Sweden from the local charcuterie Falukorv. V levnějších restauracích se Stroganov často připravuje z vepřového nebo kuřecího masa.
A ještě dodatek k uzenině falukorv:
Falukorv je velká švédská klobása vyrobená z mleté směsi vepřového a hovězího masa. The history of this sausage goes back to the 16th century, kdy se ve švédském městě Falun ve velkém těžila měď. Před příchodem parních strojů, byli v dole využíváni voli, například měď se z dolu tahala za pomocí lan z hovězí kůže. Když pak vůl zemřel stářím nebo vyčerpáním – z masa se udělaly párky německého typu, jehož recept přinesli do regionu němečtí horníci. Maso se hodně nasolilo a udilo po mnoho hodin. The traditional preparation of meat was revived in the late 19th century butcher Anders Olsson and Falukorv since then in Sweden enjoying high popularity.
Jak jíst Falukorv dnes? Můžete jej nakrájet na silnější plátky, osmažit na másle a podávat s bramborovou kaší nebo jíst na „studeno“ jako chleba se salámem, nebo jako základ Korv Stroganoff. Variant je opravdu hodně.
Znalkyně švédské reality nám ještě může dodat další info:
Moje nejoblíbenější dětská knížka je Děti z Bullerbynu. Četla jsem ji nesčetněkrát. Možná si někdo vzpomene na kapitolu, kde si hlavní hrdinka Anna prozpěvuje cestou na nákup: „falunská uzenka, ta nejlepší“. Celé dětství jsem žila v představě, že falunská uzenka je něco naprosto úžasného a domnívala jsem se, že vypadá jako španělská uzená kýta. Po příjezdu do Švédska mne za pultem čekal točený salám, vzhledem připomínající náš Junior. Ale…!
Tak už jenom dodatek: TOHLE BY SE MĚLO NĚJAK IMPLANTOVAT K NÁM. Že bych to někdy vyzkoušel? We'll see.

baked cod,,cs,S & nbsp; tonight lemon,,cs | With lemon tonight,cs

Když přinesu tresku, hned je požadavek, že má být s kmínem na másle. Ale uhýbám, a bude to tak, jak chci, protože budeme zkoušet něco nového. Na stejná jídla si můžeme zajít do nějaké vývařovny. Já mám laboratoř. So we'll see. Vyhlídl jsem si recept Sarah Walker Caron, která je z Maine, města Bangor. Říká o sobě, že je spisovatelkou na volné noze, editorkou a vymýšlí recepty. Tak se na to podíváme a přizpůsobíme. Díky Sarah!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Tenhle jednoduchý recept jeho autorka doplnila rýží, no, tradicionalisticky jako přílohu volím brambory. Ale ta rýže je dobrý nápad.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Tenhle jednoduchý recept jeho autorka doplnila rýží, no, tradicionalisticky jako přílohu volím brambory. Ale ta rýže je dobrý nápad.
baked cod,,cs,S & nbsp; tonight lemon,,cs | With lemon tonight,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Filety tresky opláchneme, dáme do pekáčku a osolíme. Zastříkneme citronovou šťávou. Přidáme nasekaný česnek, tymián a zaprášíme paprikou. Necháme chvilku stát, to taste interlink. A mezitím si dáme vařit pokrájené brambory, které osolíme a okmínujeme.
    Dáme do pekáčku
  2. Zastříkneme olivovým olejem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Bake 15 until 20 minutes.
    Zastříkneme olejem
  3. Podáváme s bramborem, na který přišel kousek másla. Můžeme ještě přidat nakrájená rajčátka nebo jinou zeleninu.
    Podáváme s bramborem

Syrečkové burgers,,cs,Just for somebody probably,,cs | Jen pro někoho nejspíš

Hokus pokus, proč si nepohrát. This time I have sought, že olomoucké tvarůžky zapracuji do karbanátků. And we'll see, co to udělá. You can serve with fries, potatoes, even bagels or toast bread. A dip according to taste, hořčicí nebo kečupem. And they are really good as a sandwich - with a piece of lettuce, tomato and ketchup.

Syrečkové karbanátky jako sendvič
Syrečkové karbanátky jako sendvič

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Zvláštní chuť dodají nejenom syrečky, ale i harissa a bílé víno. Vlastně to vzniklo tak, že jsem se musel rozhodnout, zda pořídím mléko (a litr je moc, nevydrží, because so many do not use milk,,cs,or try meat mixture to deliver suppleness something else,,cs,A & nbsp; what about wine,,cs,ground beef,,cs,- on breadcrumbs,,cs,- Roast,,cs,On the TOASTER Toast the bread loaves,,cs,We are broken up into pieces and & nbsp; to Blend bread crumbs,,cs,Then add the & nbsp; and & nbsp osolenému; opepřenému meat,,cs,Add the onion nadrobnonakrájenou,,cs,if you prefer less spicy,,cs,Save,,cs,let even one teaspoon,,cs,syrečkové burgers and P1030261,,cs,Add finely chopped Olomouc cheese,,cs,syrečkové meatballs b P1030262,,cs,To the mixture and pour wine & nbsp; prepare meat mass,,cs) nebo zkusím masité směsi dodat vláčnost něčím jiným. A co třeba vínem?
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Zvláštní chuť dodají nejenom syrečky, ale i harissa a bílé víno. Vlastně to vzniklo tak, že jsem se musel rozhodnout, zda pořídím mléko (a litr je moc, nevydrží, because so many do not use milk,,cs,or try meat mixture to deliver suppleness something else,,cs,A & nbsp; what about wine,,cs,ground beef,,cs,- on breadcrumbs,,cs,- Roast,,cs,On the TOASTER Toast the bread loaves,,cs,We are broken up into pieces and & nbsp; to Blend bread crumbs,,cs,Then add the & nbsp; and & nbsp osolenému; opepřenému meat,,cs,Add the onion nadrobnonakrájenou,,cs,if you prefer less spicy,,cs,Save,,cs,let even one teaspoon,,cs,syrečkové burgers and P1030261,,cs,Add finely chopped Olomouc cheese,,cs,syrečkové meatballs b P1030262,,cs,To the mixture and pour wine & nbsp; prepare meat mass,,cs) nebo zkusím masité směsi dodat vláčnost něčím jiným. A co třeba vínem?
Syrečkové burgers,,cs,Just for somebody probably,,cs | Jen pro někoho
Need:
Units:
How do you:
  1. Na toastovači si opečeme toastové chleby, rozlámeme je na kousky a rozmixujeme na strouhanku. Tu přidáme k osolenému a opepřenému masu. Přidáme nadrobnonakrájenou cibuli. Přidáme harissu (pokud máte raději méně pikantní, šetřete, dejte třeba jen jednu lžičku), egg.
    Připravíme směs s masem
  2. Přidáme nadrobno nakrájené olomoucké tvarůžky.
    Přidáme nadrobno nakrájené olomoucké tvarůžky
  3. Do směsi přilijeme víno a vypracujeme masovou hmotu.
    Vypracujeme masovou hmotu
  4. Smažíme na směsi oleje a másla.
    Smažíme na směsi oleje a másla
  5. Opékáme na obou stranách.
    Opékáme na obou stranách
  6. served. Můžet přidat jakýkoli dip, hořčici, a coby přílohu zvolit hranolky, máslem potřené brambory nebo dalamánek.
    Podáváme
  7. Můžeme podávat jako sendič s kečupem, rajčetem a salátem.
    Můžeme podávat jako sendič s kečupem, rajčetem a salátem