Kuřecí prsa pečená ve slaninovém županu

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Kuřecí prsa jsou trochu oříšek, ale jenom proto, že hodně záleží na tom, aby byla vláčná a ne vysušená. Proto je dobré při pečení povolat spolehlivé pomocníky, kteří maso zjemní. V našem případě jde o anglickou slaninu a pesto. A olej. Používám řepkový, který není tolik aromatický jako slunečnicový.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Kuřecí prsa jsou trochu oříšek, ale jenom proto, že hodně záleží na tom, aby byla vláčná a ne vysušená. Proto je dobré při pečení povolat spolehlivé pomocníky, kteří maso zjemní. V našem případě jde o anglickou slaninu a pesto. A olej. Používám řepkový, který není tolik aromatický jako slunečnicový.
Kuřecí prsa pečená ve slaninovém županu
Need:
Units:
How do you:
  1. Předehřejeme si troubu na 200 °C.
  2. Závitky dáme do zapékací misky a přelijeme olejem.
    Kuřecí prsa naložíme
  3. Pečeme ve spodní části trouby 25 minutes. Potom závitky otočíme a pečeme ještě 10 minutes. Mezitím si uvaříme brambory v osolné vodě, do které jsme přidali kmín. Připravíme si také šťávu na zalití. Máslo rozpustíme, přidáme trochu oleje z výpeku a rozmícháme lžičku hladké mouky. Zalijeme horkou vodou a za stálého míchání povaříme.
  4. Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.

Christmas fish soup | christmas classics

Every year the same theme: fish soup. It can not be ignored. Throw moderation, fish soup to cook at least six carp heads and even along with several pieces of carp. You need a really big pot, understand why.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
4 osoby
Servings
4 osoby
None of the bowels, eggs and so, as usual, and this is proof, the fish soup need not be boring. The basis is the spice, and root vegetables - fish. How else?! Although this is a recipe for four, but cook the soup in large quantities, that on the second day. And possibly a third, soup matures.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
4 osoby
Servings
4 osoby
None of the bowels, eggs and so, as usual, and this is proof, the fish soup need not be boring. The basis is the spice, and root vegetables - fish. How else?! Although this is a recipe for four, but cook the soup in large quantities, that on the second day. And possibly a third, soup matures.
Christmas fish soup | christmas classics
Need:
Units:
How do you:
  1. Rinse fish heads, in a pan with cold water, we add the pieces of carp, salt, přidáme koření, peeled root vegetables in large pieces, a piece of leek, onions and shallots and peel. Pozor: část zeleniny by nám ještě měla zbýt na další kroky. Vaříme pomalu. Hour could be enough, cook about half an hour longer.
  2. We take our heads and then meat, Strain, cooked vegetables throw.
  3. Z másla a mouky upražíme světlou jíšku, dilute it with broth from heads and place in a broth.
  4. Na másle osmahneme nakrájenou novou syrovou kořenovou zeleninu (parsley, carrots and celery, řapíkatý celer), and place in a broth.
  5. Ober fish heads and fish pieces, While this is piplačka, But the bones in the soup have nothing to do. A place in a broth. Toss, even add a little salt, pepper, add a pinch of nutmeg and simmer gently for a while.
  6. Serve with butter fried cubes of baked dozdobíme chopped parsley.

Kuřecí stehna na zelí | Jídlo nejenom na pondělí a budou v něm brambory, které nebolí

When I do not know as, nezajdu do Obi, But I reach for something quick, easy and delicious. So turn the chicken. This time thighs and cabbage, but to add something else, so it will be such a baked stew, why not, you do not have in the kitchen always jumping around all, You can play around for a moment and then lie down. No, it overreacting.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
101 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
101 minutes
Jestli vás děsí fotka, že je to jídlo z nějakého fastfoodu, nenechte se mýlit. Podobnost talíře je čistě záměrná a náhodná, tácek z porcelánu mi občas zahraje na dobrou náladu. Recept je navýsost jednoduchý, takže pohoda.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
101 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
101 minutes
Jestli vás děsí fotka, že je to jídlo z nějakého fastfoodu, nenechte se mýlit. Podobnost talíře je čistě záměrná a náhodná, tácek z porcelánu mi občas zahraje na dobrou náladu. Recept je navýsost jednoduchý, takže pohoda.
Kuřecí stehna na zelí | Jídlo nejenom na pondělí a budou v něm brambory, které nebolí
Need:
Units:
How do you:
  1. Into a baking dish put a layer of sauerkraut, which add to the chopped hot pepper. Wash thighs with salt and store cabbage, around we can still put cabbage, if left, stroužky česneku, sliced ​​potatoes into eighths and legs Lay the pieces of butter. A little with salt. Pan cover with foil, or hubcap.
  2. Heat the oven to 180 °C, Put it in covered pan and bake for about an hour and a half. potom odkryjeme, We put on your thighs Emmental and raise temperature to 200 °C. Bake yet so 8 minutes. And now 3 minutes under the grill, but under control. Pan is still on the bottom groove of the oven.