Already, I omrknul recipes with cabbage, That fact will have his day next, but still had a few sheets Uber, so it fits. Chicken broth had me fit into the bottle and the fridge, and with him I have to turn. A helemese, looking at me sausage, It's too arguments for it to venture into the soup. Když pomineme klobásku, tak je to skoro vlastně vegetariánská záležitost. Ale s vývarem by to u vegetariánů asi neprošlo, ledaže by byl zeleninový. moreover, to by se také dalo zkusit.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Need: |
- 100 g pikantní klobásy
- 200 g kapustových listů
- 800 ml kuřecího vývaru
- 300 ml vody
- 2 cloves garlic
- 1 Green paprika
- 1 mrkev
- 1 cibuli
- 1/2 lžíce rostlinného oleje
- salt
- pepper
- majoránku
- handful dlouhozrnné rýže
- Klobásku nakrájíme na kolečka a na oleji na střední teplotě opečeme. Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a na jemné plátky nakrájený česnek. Ještě přihodíme nakrájenou pálivou papriku.
- A ještě nadrobno nakrájenou mrkev, prohřejeme a necháme chvilku na teple.
- Přendáme obsah pánve do kastrolu, zalijeme vývarem. Přivedeme k varu.
- Přidáme na kousky nakrájenou kapustu (listy napřed zbavíme košťálových žil). Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Vše dobře promícháme a přivedeme opět k varu. Podle potřeby, tedy je-li polévka až příliš hustá, přilijeme vodu.
- Ještě přidáme rýži.
- Zakryjeme. Teplotu snížíme na mírný stupeň, cook 15 minutes, aby změkla rýže.
coleslaw | understand: salát z kysaného zelí pro trpělivé
I thought, How to Enjoy the remaining sauerkraut, So if you do not eat right. But the recipe for, how to eat cabbage, Here, I would probably not very successful. This recipe is perhaps the only one snag. Are you waiting for two days, before you can eat. therefore, He is a consumable immediately, but only after standing in the cold has just the right taste.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time | Passive Time |
2 minuty | 2 dny |
|
|
|
Need: |
- 250 g sauerkraut
- 1 cibuli
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 1 hot green pepper
- 2 lžíce zeleninové směsi canned Bonduelle "Mexico"
- handful papriček jalapeňo even pickled
- 1/2 mrkve
- 30 g cukru krystal
- 1 spoon wholegrain mustard
- 5 lžic rostlinného oleje without flavor, so that rape
- 3 lžíce bílého vinného octa or you can give apple
- Připravíme si vše, What we need. Chop the onion, as well as celery, Jalapeno peppers and bell peppers and carrots.
- Mix everything with sauerkraut.
- Sugar, oil and vinegar in a saucepan, mix and bring to the boil. Add and remove from wholegrain mustard, to blend cool.
- A mixture of mustard and pour over the salad base, Toss in a sealed container and put on 2 days in the refrigerator to chill.
- And then the salad with gusto we can let go.
Baked penne with sausage and beans | Svižná večeře
Swiftly and quickly, It is the task. And it must be not only to eat, but also tasty. the obvious premise.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
35 minutes |
|
|
|
Need: |
- 150 g penne
- 100 g paprika sausage
- 1 Green paprika
- 100 g whole beans frozen
- 60 g Gouda cheese grate
- 2 lžičky cream cheese must Philadephia
- 1 kelímek cream
- salt cooking penne
- pepper
- 1 cibuli
- 1 spoon rostlinného oleje
- 1 spoon butter
- cherry rajčátka
- Boil the penne in salted water.
- Chop the onion and půlkolečka smahneme in oil and butter. Add to půlkolečka chopped sausage and diced peppers. Orestujeme. just as 3 minuty, to let fat sausage and pepper color and softened.
- Add the beans to the pan and leave on low heat for about 4 minuty.
- Casserole dish with butter gently erase. Do we bowl first layer - penne.
- Lay pasta and sausage mixture. toss gently.
- Put the top layer, There is again penne.
- Bake in oven preheated to 180- 200 ° C.To depends on your oven. Bake 10 minutes, then pour cream mixed with grated cheese and cream cheese, Again we bake.
- Filled pasta bake another 10 until 15 minutes, to get the top layer is golden brown.
- Serve with a garnish of cherry tomatoes or cucumbers.
Špekáčky se zelím na pivu | Rychlá jízda k večeři
Špekáčky začínají být zajímavé, zase se do nich vrátilo maso. Alespoň do některých, which rather buy from the butcher. We can go next door, ulomit patřičný klacek, nařezat a na ohýnku opékat na ježka. Jenže, kde dneska máte humna. A také, ono to s tím ohýnkem v přírodě to není nijak jednoduché. Na balkoně tohle provozovat nedoporučuju, snad na zahrádce, máte-li. Ale můžeme si špekáčky připravit i jinak, sice bez ohýnku.
Need: |
- 2 sausages which is about 200 g
- 1 spoon rostlinného oleje nic aromatického, rather rape
- 1 větší potato
- 2 lžičky wholegrain mustard
- 250 g sauerkraut
- 150 ml beer any brand
- hladkolistou petržel
- Připravte si vše, co potřebujete.
- Slice sausages into slices and potato cubes.
- Heat the oil over medium heat and fry the sausages on both sides. Medium temperature dial, we do not want to have something to do, that reminds charcoal. Sufficient should probably 3 minuty. We take our well-browned sausages from the pan and set aside.
- Do pánve, where they were moments ago sausages, put the potatoes and fry them until golden brown.
- Pour beer into fried potatoes.
- We will add the cabbage and toss everything.
- Do not forget to also add whole grain mustard. Depends on you, if only one teaspoon or two. Mix well and cook over medium heat for about 2 minuty.
- We cover the pan and simmer for about another 3 minuty.
- Return to pan sausage, Stir and cook for about 10 minutes.
- In the finals, sprinkle with chopped parsley, Stir and leave for a while to come off the stove.
If you do not have or do not want sausage, You can replace them with any sausage or salami draft.