Chicken breast with beetroot

I love beets. Such those cubes in brine, It is a matter of taste. I've already bought here several times beetroot, whom no one dares to sell shiny ', leave her to her fate. Supporters have much and I think, it's not fair. This time I embarked on her. Pts one, cook. But how? Boil it in salted water, to which we add cumin and cook it 40 until 50 minutes. Then just peel. And we can move on to cooking.

Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Chicken breast with beetroot
Need:
Units:
How do you:
  1. Preheat oven to 180 ° C.
  2. Mix the beetroot, potatoes, mrkev, shallots and garlic. Everything we put into a baking dish or roasting pan. Gently posolíme and pepper. Decentně!
  3. Do 2 tablespoons dried thyme oil put and balsamic vinegar, a good mix. Pour the mixture on vegetables. We give the Toubou and bake 20 minutes.
  4. Meanwhile tenderize chicken fillets, osolíme a opepříme.
  5. Heat a tablespoon of oil in a pan and fry the chicken fillets, tak 5 minutes each side. you will see, whether the meat is browned. Pan we set aside, You will still need.
  6. Once the vegetables are cooked after 20 minutes, Put the chicken fillets on top and return to oven and bake another about 20 minutes.
  7. On the pan, where we baked meat rozhřejeme bit of butter and then pour in the wine and boil. We can add the juice of roasted vegetables. We will help you with a stick, Burnt remains of the chicken back into play. Let the wine reduce and pour chicken broth as needed. Provaříme a ještě trochu redukujeme.

Kuřecí křídla glazovaná | Glazura balsamikovým octem a sojovou omáčkou

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Tohle je zvláštní. Kuřecí křídla, která už nepotřebují dip. Můžete ho k nim připravit, ale nakonec zjistíte, že chuť těchto křidélek už nic jiného nepotřebuje. A také si navíc můžete tato křídla připravit na „skleněný“ způsob. Zkuste to.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Tohle je zvláštní. Kuřecí křídla, která už nepotřebují dip. Můžete ho k nim připravit, ale nakonec zjistíte, že chuť těchto křidélek už nic jiného nepotřebuje. A také si navíc můžete tato křídla připravit na „skleněný“ způsob. Zkuste to.
Kuřecí křídla glazovaná | Glazura balsamikovým octem a sojovou omáčkou
Need:
Units:
How do you:
  1. Křídla vypereme a osušíme. Dáme do misky, salt, opepříme a zalijeme olejem. Toss, aby olej pokryl povrch křídel. Můžeme nechat chvíli stát.
  2. Troubu předehřejeme na 250 °C. Křídla dáme v jedné vrstvě na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do prostřední části trouby. Pečeme bez obracení asi 35 minutes.
  3. Mezitím si připravíme glazuru. Na pánvi se silným dnem povaříme za občasného míchání balsamikový ocet se sojovou omáčkou a cukrem asi 10 until 12 minutes, aby se glazura redukovala, v závěru přidáme máslo a odstavíme z tepla. Po rozpuštění másla ještě promícháme. Glazura vám vyjde i na dvojnásobné množství křídel, pokud potřebujete. Připravil jsem ji tak, aby vyšla při pokusu v každém případě.
  4. Pečená křídla vyndáme z trouby, necháme asi minutu stát a pak je předáme do misky. Křídla přelijeme glazurou a dobře promícháme. Po 5 minutách ještě promícháme. Pokud chcete křídla s křupavější „skleněnou“ glazurou, můžete křídla ještě vrátit na plech a do trouby, kde je necháte ještě 5 minut péct.
  5. Podáváme s bagetou nebo toastovým chlebem. Můžete zkusit připravit dip, ale záhy zjistíte, že opravdu je chuť křídel s glazurou tak jedinečná, že již žádný dip není potřeba.
KROK SUN KROK
  1. Křídla pečená na jeden zátah
  2. Můžete podávat s dipem…
  3. …ale záhy zjistíte, že se bez dipu naprosto obejdete

Pikantní kuřecí paličky s pomerančovou glazurou | Ve jménu zázvoru a pomeranče (a chilli)

Hurá, paličky zase jinak! Těch já se nenabažím. Recept slibuje jednoduchost, chuťově nabitou kořeněnou pomerančovou glazuru, navíc záležitost vcelku levnou. Zkusíme to spočítat. Čtyři paličky přišly na 38, 17 Kč. Plus some other ingredients for crown. So CZK 60? A také to bude rychlé, vždyť příprava i grilování zabere tak 25 minutes.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
17 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
17 minutes
opponents marinades, zpozorněte! Nic takového se nekoná. Ale pozor, je to opravdu aromatické, to už je jasné z ingrediencí. When these things do not love, raději zvolte krupičnou kaši.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
17 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
17 minutes
opponents marinades, zpozorněte! Nic takového se nekoná. Ale pozor, je to opravdu aromatické, to už je jasné z ingrediencí. When these things do not love, raději zvolte krupičnou kaši.
Pikantní kuřecí paličky s pomerančovou glazurou | Ve jménu zázvoru a pomeranče (a chilli)
Need:
Units:
How do you:
  1. In the oven, set the grid 12 until 15 centimetrů od grilu. Jinak to spálíte a to by byla škoda. But you can at least 2 či 3 minuty zpočátku mřížku v troubě víc přiblížit ke grilu. Ale musíte hlídat!
  2. In a bowl, mix the marmalade (když narazíte na pomeranč se zázvorem, neváhejte), balsamikový vinegar, zázvor (nemaje, použil jsem v nouzi asi 1 cm čerstvého, nastrouhaného), koriandr a kajenský pepř.
  3. Drizzle with oil sticks, osolíme a opepříme. Oil, who left us still leave. Then stick grill 6 minutes and then - turn the drumsticks, Spread the remaining oil with pepper and salt, return to oven, that ogrilované from both sides and even grill 5 until 6 minutes. Grilujeme na alobalu, protože vše pak jenom zmačkáme do malé kuličky a jinak je uklizeno.
    Grilujeme paličky
  4. And now you just select the dip ...
    Ugrilováno
  5. Tohle stojí za hřích, to mi věřte! Sladká chilli omáčka kupodivu všechnu ostrost sladí.
    Hotovo