Have you tried on a summer refreshment yellow melon with tequila? Then feel free to drop into the watermelon lemonade made of red watermelon, tentokrát s vodkou. I tady je alkohol volitelnou ingrediencí. Kdo nesmí, nepije, na vodku může klidně zapomenout. Receptu to nijak neublíží. Ale chcete-li fejvr [piš favor], vodku si neodpouštějte.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Pokud se úplně vyhýbáte alkoholu, zaměňte i cider za jablečnou šťávu. Cider namely has an alcohol content of 4.5%.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Pokud se úplně vyhýbáte alkoholu, zaměňte i cider za jablečnou šťávu. Cider namely has an alcohol content of 4.5%.
Ledová limonáda z červeného melounu | Vivat aestat čili Ať žije léto! v2.0
Já se snad k těm utopencům nedostanu! Pořád mi do toho leze, hlavní je, že nejsem tak docela přesvědčený, že to bude fungovat, takže to odkládám. Jenomže co se špekáčky, které jsem pořídil v domnění, že už je jejich čas na utopení? Zkusíme nějakou jinou záležitost. Nějak mám představu, že uzeniny a kysané zelí patří hlavně do polské a německé kuchyně. Nevím, jak jsem k tomu přišel, ale prostě se mi to v hlavě uhnízdilo. Ale to nebrání v ničem, natož pak ve spáchání rychlého oběda. Dneska rozhoduje čas a chuť. Chuť by měla být přítomna vždycky, a také je, s časem nejsem tolik na štíru, ale v mém případě jsem asi výjimka. No, nebudu to rozmazávat, jdeme na věc.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
30minutes
Bude to, jak říkají s oblibou nejen v Americe: fast and quick. Nezkracujme to, vyšlo by něco neslušného. A to tady neprovozuji. Může se zdát, že se ze dvou špekáčků nikdo moc nenají, možná jeden, ale dva? Ovšem zkušenost mi velí, že nejsou většinou na talíři sami, pokud s nimi nebalancujeme na klacku nad ohněm s trampskou písničkou na rtech, ale množství jídla narůstá dalšími ingrediencemi. Místo špekáčků lze určitě použít i klobásy.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
30minutes
Bude to, jak říkají s oblibou nejen v Americe: fast and quick. Nezkracujme to, vyšlo by něco neslušného. A to tady neprovozuji. Může se zdát, že se ze dvou špekáčků nikdo moc nenají, možná jeden, ale dva? Ovšem zkušenost mi velí, že nejsou většinou na talíři sami, pokud s nimi nebalancujeme na klacku nad ohněm s trampskou písničkou na rtech, ale množství jídla narůstá dalšími ingrediencemi. Místo špekáčků lze určitě použít i klobásy.
Zahřejeme olej na pánvi a opečeme rozkrájené špekáčky. Měly by stačit tak 2-3 minuty. aside the.
Do stejné pánve dáme na kostičky nakrájené brambory, lehce je opečeme, to trvá asi tak 6 minutes.
Přidáme cibuli, kterou zpěníme.
Do brambor vmícháme zelí, salt, opepříme a okmínujeme (podle chuti, proto není uvedeno množství, ale se solí to moc nepřehánějte). Povaříme na mírném ohni 5 minutes.
Přilijeme trochu bílého vína a necháme odpařit.
Pak přidáme opečené špekáčky a prohřejeme. I guess 4 minuty. Then cover and parking.
Pic pic, když je hic, tak si dáme něco chladivého. Ale také s trochou alkoholu, tak opatrně. moreover, tequilu do limonády nemusíte dávat, když řídíte auto nebo rodinu, protože při prvním vám hrozí, že budete muset dýchnout (a taky to není normální, sedat si za volant pod vlivem) a v druhém, že budete letní dovádění ratolestí sice zprvu lépe rozdýchávat, ale musíte mít páru o tom, že rychle můžete být pod parou. Což není výchovné, nehledě na slídící sociálku, byť ještě nejsme v Norsku.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Když narazíte na vodní meloun se žlutou dužinou, máte vyhráno. Ale, když nejsou krájené, do melounu nevidíte. Riziko (no, to je silné slovo), že bude mít červenou dužinu je velké. So we can help honeydew melon, which, although light green flesh, but skin color is yellow. pure yellow. It is a certainty.
Specific taste of tequila may not suit everyone. Try instead must vodka.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Když narazíte na vodní meloun se žlutou dužinou, máte vyhráno. Ale, když nejsou krájené, do melounu nevidíte. Riziko (no, to je silné slovo), že bude mít červenou dužinu je velké. So we can help honeydew melon, which, although light green flesh, but skin color is yellow. pure yellow. It is a certainty.
Specific taste of tequila may not suit everyone. Try instead must vodka.
Ledová limonáda ze žlutého melounu | Vivat aestas čili Ať žije léto! Cheers!
Dobrá, je to italské rizoto, ale tak trochu není. Už tu máme jeden recept, dneska si připravíme něco trochu jiného, I would say, že z rizotové rodiny. Připravuje ve stylu pravého italského rizota, takže by se neměla rýže ani sypat, ani být rozvařená.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Zvyk přidávat do rizota cokoliv, je považováno za trestuhodnou troufalost. Nenechte se mýlit, Italové také nejedou jedno a totéž a leckdy si přidají třeba i sušená rajčata. Základem je ovšem správná rýže – kulatá, třeba Arborio.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Zvyk přidávat do rizota cokoliv, je považováno za trestuhodnou troufalost. Nenechte se mýlit, Italové také nejedou jedno a totéž a leckdy si přidají třeba i sušená rajčata. Základem je ovšem správná rýže – kulatá, třeba Arborio.
Hráškové rizoto s kuřecími hranolky | Italská inspirace
Máslo rozpustíme v pánvi, zesklovatíme nakrájenou šalotku.
Přidáme rýži a za stálého míchání vaříme 1 minutu.
Zalijeme vínem a promícháme. Mícháme, aby se víno redukovalo na polovinu.
Zalijeme trochou vývaru a promícháme. Jakmile se tekutina vstřebá do rýže, přilijeme další část vývaru. Rýže potřebuje 16 until 18 minutes, zakryjeme ji a dusíme, aby absorbovala tekutinu. Po čase přidáme ještě zbývající vývar a strelizovaný hrášek. Promícháme a opět zakryjeme. Rýže by měl být pevná na skus. V závěru ji osolíme a opepříme.
Mezitím si připravíme kuřecí hranolky. Kuřecí stehenní řízek nakrájíme na kousky podobající se hranolkům, salt, přidáme mletý rozmarýn a petrželku. Obalíme v hladké mouce, pak v rozšlehaném vajíčku a opečeme v rozpáleném oleji.
Podáváme s kuřecími hranolky.
Tip:
Kuřecí hranolky připravíme obdobným způsobem jako rychlé kuřecí řízky, jen maso rozdělíme na podélné kousky o šíři asi 1 cm. Nerovnosti kousků nejsou na škodu, nejsme fabrika na přesné obrábění kovů, ale kuchaři.