Žižkovské čufty | Mill trout

Fakt, že tenhle pokrm věnuji Žižkovu je ten, že jde o kombinaci několika receptů. Všechny mi nějak nevyhovovaly, ale průnikem vznikly žižkovské čufty. A hned je tu mám ve dvou variantách. Je libo místo těstovin rýži? Not a problem. Stejný recept, jiný vjem.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Masové koule v rajské omáčce, je to docela jednoduchá záležitost. Jen to chce čas, ale výsledek je prostě famózní.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Masové koule v rajské omáčce, je to docela jednoduchá záležitost. Jen to chce čas, ale výsledek je prostě famózní.
Žižkovské čufty | Mill trout
Need:
Units:
How do you:
meatballs
  1. Nakrájíme nadrobno šalotku.
  2. Na oleji rozpustíme máslo.
  3. Osmahneme nadrobno nakrájené šalotky, necháme zesklovatět. Vmícháme sušené koření, necháme rozvonět.
  4. Remove from. Necháme chvíli chladnout.
  5. Připravíme si toastový chléb a mléko.
  6. Chléb namočíme.
  7. Základ se šalotkou smícháme s mletým masem.
  8. Přidáme mletou papriku a osolíme. mix well, přidáme trochu vody a dobře prohněteme.
  9. Přidáme namočený vyždímaný toastový chléb.
  10. Toss, propracujeme, nejlépe rukama, abychom vytvořili kompaktní hmotu.
  11. Vypracujeme koule. Ruce si namočte do studené vody, jde koule tvarovat líp.
  12. Do dobré vrstvy oleje dáme koule a smažíme ze všech stran. Někdo je peče v troubě při teplotě 180 °C 20 minutes. Na oleji to trvá 10 minutes.
  13. Koule při smažení otáčíme. Opečené koule dáme stranou.
Sauce
  1. Nakrájíme cibuli.
  2. Nachystáme zeleninu.
  3. Očistíme papriky a nakrájíme na nudličky. Hrášek scedíme a necháme okapat, okurky pokrájíme na kostičky.
  4. Zelenina je připravena.
  5. Na části oleje, kde jsme smažili koule přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do sklovata. Pozor, nenechte toho oleje v pánvi příliš moc, raději ho redukujte.
  6. Přidáme hladkou mouku.
  7. Just 2 lžíce.
  8. Vytvoříme jíšku.
  9. Přidáme konzervu nasekaných rajčat. Toss.
  10. Pour in beef broth, about 500 ml. Opět dobře promícháme.
  11. Přidáme bobkový list, černý pepř a nové koření. Osolíme.
  12. Vaříme tak asi 20 minutes. V případě hustější konzistence ještě přidáme vodu.
  13. Přidáme tomatovou pastu. Promícháme a necháme na mírnějším ohni vařit. So 10 minutes.
  14. Omáčku přecedíme a propasírujeme.
  15. Do scezené omáčky přidáme papriky s okurkami a hráškem.
  16. mix well. Na střední teplotě držíme ještě tak 10 minutes, aby se provařila zelenina.
Finále
  1. Vložíme usmažené koule a všechno společně ještě pár minut povaříme.
  2. Ještě prohřejeme, aby se koule ohřály.
  3. Mezitím uvaříme přílohu. V tomto případě vrtule eliche Riscossa. Ty se vaří 6 minutes. then drain.
  4. Podáváme zdobené petrželkou.
Tip:

Eliche vrtule
Vrtule jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice. V suchém stavu jsou 3 cm dlouhé a mají šroubovitý tvar. Nejpoužívanější jsou s omáčkami, ale hodí se i do těstovinových salátů.

Těstoviny eliche

Těstovinový salát s kuřetem | Lehká večeře

I have sought,,cs,to prepare for something lighter & nbsp; dinner,,cs,A little cooking,,cs,a little mixing and & nbsp; then hurray to the table,,cs,Correctly,,cs,it will be a salad,,cs,I came across a method of cooking pasta with & nbsp; peas,,cs,so I tried,,cs,Funguje it with & nbsp; naloženým Hraška,,hr,but certainly also & nbsp; & nbsp; frozen,,cs,I'm just not sure,,cs,whether it just shelled from the garden will also prepare and,,cs,But I would say,,cs,that even with the & nbsp; this should not be a problem,,cs,On this salad is great,,cs,that it can prepare for one and & nbsp; ten people,,cs,it could be dinner,,cs,or lunch box & nbsp; work,,cs, to prepare something light for dinner. Trochu vaření, a little mixing and then hurray to the table. Správně, bude to salát! I came across a method of cooking pasta with peas, tak jsem ji vyzkoušel. It works with loaded peas, but certainly with frozen. Jen si nejsem jist, zda ten právě vyloupaný ze zahrádky půjde připravit také tak. Ale řekl bych, that even with no problem. Na tomhle salátu je skvělé, that you can prepare for one to ten people, že to může být večeře, or lunch box to work, or even a picnic meal. Salad just put in a closed box in the refrigerator to wait for the next day. So even if, that going to a dinner for two and end up with it yourself, nic ještě není ztraceno.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes

Jednoduchá věc. Just mix all the ingredients ready and it's done,,cs,It can be frozen or canned,,cs,Cook pasta in salted water and,,cs,then add the peas and pasta and even dovaříme,,cs,What water come to a boil again,,cs,Hot oil well fry strips sliced ​​finely salted and spiced chicken cutlet,,cs,You can slice the meat into smaller pieces,,cs,Add the meat and pasta with peas,,cs,Mix well and season with more salt and pepper,,cs,Lettuce can keep in a sealed box in the refrigerator and on the next day,,cs. To je metoda salátů.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes

Jednoduchá věc. Just mix all the ingredients ready and it's done,,cs,It can be frozen or canned,,cs,Cook pasta in salted water and,,cs,then add the peas and pasta and even dovaříme,,cs,What water come to a boil again,,cs,Hot oil well fry strips sliced ​​finely salted and spiced chicken cutlet,,cs,You can slice the meat into smaller pieces,,cs,Add the meat and pasta with peas,,cs,Mix well and season with more salt and pepper,,cs,Lettuce can keep in a sealed box in the refrigerator and on the next day,,cs. To je metoda salátů.

Těstovinový salát s kuřetem | Lehká večeře

Need:



Units:

How do you:
  1. Těstoviny vaříme v osolené vodě tak 5 minutes, pak přidáme hrášek a těstoviny dovaříme ještě tak 4 minuty poté, co voda zase přijde k varu.
    Uvaříme těstoviny s hráškem

  2. Drain and rinse with cold water.
    Scedíme studenou vodou

  3. Na rozpáleném oleji dobře opečeme na proužky nakrájený jemně osolený a opepřený kuřecí řízek. Můžete maso krájet i na menší kousky. aside the, nevadí, když mírně vychladne.
    Osmahneme kuřecí maso

  4. Rajčata nakrájíme na klínky nebo čtvrtky, podle jejich velikosti. Přidáme k masu a těstovinám s hráškem.
    Smícháme

  5. Promícháme a ještě dochutíme solí a pepřem, podle chuti.
    Promícháme

  6. Přidáme farmářský dresink, adequately.
    Přidáme dresink

  7. Jemně vše promícháme.
    Promícháme

  8. served. Salát můžeme uchovat v uzavřeném boxu v ledničce i na další den, so it can be such a great picnic food,,cs,This u & nbsp; me & nbsp; the kitchen pays,,cs,that okukuji,,cs,you can prepare,,cs,& Nbsp; in the final but it's something else,,cs,not really,,cs,ale & nbsp; is,,hr,I omrknul recipe for SPICY lens,,cs,But then I varioval,,cs,Served me to & nbsp; and the & nbsp; cube,,cs,which the manufacturer says the mushroom broth,,cs,does it,,cs,Dinner and & nbsp; a light snack,,cs,It's a little different lens,,cs,than usual to prepare,,cs,but it is great food,,cs,when you're at home or sausages and frankfurters Tired počád crunch is heated with mustard,,cs.
    Podáváme




Potato pie with mushrooms and peas

I had planned to prepare a potato pancake with a difference and in the end it came Cake, because I stumbled upon the idea potatoes nestrouhat, But naloupat on shavings or delicate slices. Ordinary vegetable peeler. It is therefore good to try, I thought. And here it is.

Votes: 3
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2–4 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2–4 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Můžete mít námitky, že je to spíše placka než koláč, ale koneckonců, na tom až tak nezáleží. Z tohoto koláče se nasytí dva, ale jistě i čtyři lidé.
Votes: 3
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2–4 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2–4 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Můžete mít námitky, že je to spíše placka než koláč, ale koneckonců, na tom až tak nezáleží. Z tohoto koláče se nasytí dva, ale jistě i čtyři lidé.
Potato pie with mushrooms and peas
Need:
Units:
How do you:
  1. Vše, What we need, prepare.
    Potřebujeme
  2. Polovinu oleje rozřejeme na 18cm pánvi, na střední teplotě orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a žampiony. So 3 until 4 minuty. Pak přidáme prolisovaný česnek a tymián. Vaříme ještě tak 1 minutu a pak směs dáme stranou.
    Orestujeme cibuli a žampiony
  3. Brambory oloupeme a škrabkou pak naloupeme na hobliny nebo tenké pásky.
    Brambory naloupeme
  4. V pánvi rozehřejeme zbylý olej a poklademe polovinou brambor. Přidáme vejce.
    Vejce a brambory
  5. Přidáme hrášek, salt, opepříme a vejce jemně promícháme.
    Přidáme hrášek
  6. Přidáme žampionovou směs a rozprostřeme po ploše.
    Přidáme směs žampionů
  7. Překryjeme druhou polovinou brambor, kterou přimáčkneme k vejcím. Snížíme teplotu a pečeme asi 12 until 15 minutes.
    Přidáme brambory
  8. Pak koláč přesuneme na talíř a převrácený vrátíme na pánev. Pečeme opět tak 12 until 15 minutes.
    Převrátíme
  9. Podáváme nakrájené na výseče. Můžeme přidat salát nebo nakrájená cherry rajčátka.

Hráškové rizoto s kuřecími hranolky | Italská inspirace

Dobrá, je to italské rizoto, ale tak trochu není. Už tu máme jeden recept, dneska si připravíme něco trochu jiného, I would say, že z rizotové rodiny. Připravuje ve stylu pravého italského rizota, takže by se neměla rýže ani sypat, ani být rozvařená.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Zvyk přidávat do rizota cokoliv, je považováno za trestuhodnou troufalost. Nenechte se mýlit, Italové také nejedou jedno a totéž a leckdy si přidají třeba i sušená rajčata. Základem je ovšem správná rýže – kulatá, třeba Arborio.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Zvyk přidávat do rizota cokoliv, je považováno za trestuhodnou troufalost. Nenechte se mýlit, Italové také nejedou jedno a totéž a leckdy si přidají třeba i sušená rajčata. Základem je ovšem správná rýže – kulatá, třeba Arborio.
Hráškové rizoto s kuřecími hranolky | Italská inspirace
Need:
Units:
How do you:
  1. Máslo rozpustíme v pánvi, zesklovatíme nakrájenou šalotku.
    Opečeme šalotku
  2. Přidáme rýži a za stálého míchání vaříme 1 minutu.
    Přidáme rýži
  3. Zalijeme vínem a promícháme. Mícháme, aby se víno redukovalo na polovinu.
    Přidáme víno
  4. Zalijeme trochou vývaru a promícháme. Jakmile se tekutina vstřebá do rýže, přilijeme další část vývaru. Rýže potřebuje 16 until 18 minutes, zakryjeme ji a dusíme, aby absorbovala tekutinu. Po čase přidáme ještě zbývající vývar a strelizovaný hrášek. Promícháme a opět zakryjeme. Rýže by měl být pevná na skus. V závěru ji osolíme a opepříme.
    Přidáme vývar
  5. Mezitím si připravíme kuřecí hranolky. Kuřecí stehenní řízek nakrájíme na kousky podobající se hranolkům, salt, přidáme mletý rozmarýn a petrželku. Obalíme v hladké mouce, pak v rozšlehaném vajíčku a opečeme v rozpáleném oleji.
    Hranolky z kuřecího masa
  6. Podáváme s kuřecími hranolky.
    Podáváme s kuřecími hranolky
Tip:

Kuřecí hranolky připravíme obdobným způsobem jako rychlé kuřecí řízky, jen maso rozdělíme na podélné kousky o šíři asi 1 cm. Nerovnosti kousků nejsou na škodu, nejsme fabrika na přesné obrábění kovů, ale kuchaři.