Cabbage Soup | spicy vyprošťovák | Soup, which strengthens and warms

Cabbage soup you've probably ever have had on the menu. And the reason is not essential, even this soup has a reputation vyprošťováka. But you do not need to be in a state, which would come in handy. There are moments, which comes in handy so itself.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Chodil jsem kolem kysaného zelí, tak nějak nevšímavě, pak minul pikantní klobásu a rázem mi to seplo. Což takhle dát si zelňačku? Pikantnost jí dodá jak klobása, tak chilli.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Chodil jsem kolem kysaného zelí, tak nějak nevšímavě, pak minul pikantní klobásu a rázem mi to seplo. Což takhle dát si zelňačku? Pikantnost jí dodá jak klobása, tak chilli.
Cabbage Soup | spicy vyprošťovák
Need:
Units:
How do you:
  1. Na rozehřátém másle necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, na osminky nakrájená rajčata (můžeme je spařit a zbavit slupky, then chop), přidáme vločky chilli (ale opatrně, nechceme přece při jídle hořet!) a orestujeme. Ještě přisypeme trochu sladké papriky, promícháme a zalijeme horkou vodou, just enough, aby pokryla všechny ingredience.
  3. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, koření, opět trochu vody a zvolna vaříme až budou brambory měkké. Malé kostičky brambor se uvaří vcelku rychle.
  4. Přidáme zelí, pokud se vám zdá v příliš velkých kusech, nakrájejte je. Za stálého míchání vaříme 12 minutes. Můžete připad horkou vodu, pokud s vám zdá polévka moc hustá.
  5. Na závěr přidáme kysanou smetanu a ještě prohřejeme.
  6. zelňačka v pohotovosti

Vegetable soup with chicken, which surprises | Zucchini into grace

Tuhle polévku jsem zvolil jako dobrodružství. A varuju, když ji ochutnáte, hodně si ji oblíbíte. Je v ní i cuketa, něco, co zrovna do jídelníčku nezařazuji. Tímto jsem ji vzal na milost. Nastrouhaná na jemné plátky do polévky skvěle zapadne. Efektnější by bylo nakrájet ji na spirály, ale nějak jsem nemohl najít forichtung na ty spirálky. Až se mi přestane schovávat a vykoukne, čapnu po něm a pustím se zase do téhle skvělé polévky.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Even more may have become so strong soup using fresh herbs, which is also worth a try. Anyway, we have dvojvariantní soup, that incredibly tasty.
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Even more may have become so strong soup using fresh herbs, which is also worth a try. Anyway, we have dvojvariantní soup, that incredibly tasty.
Vegetable Soup, which surprises | Cuketa vzaná to grace
Need:
Units:
How do you:
  1. Lžíci olivového oleje rozehřejeme, kuřecí kostky osolíme, opepříme a opečeme na oleji dozlatova, about 3 minuty. You can bid and a sprig of fresh rosemary. Meat after browning aside the.
  2. Přidáme lžíci oleje a opět rozehřejeme. Nakrájenou cibuli, mrkev, celer a česnek orestujeme, let vegetables, aby změkla, about 4 minuty. Add the dried thyme and dried rosemary and bay leaf, promícháme a vaříme ještě minutu, aby se uvolnila chuť koření.
  3. Add the chicken broth, který smícháme s horkou vodou, přivedeme k varu. Cuketu nastrouháme na jemné plátky a dáme do vývaru. Snížíme teplotu a 5 minut povaříme.
  4. Přidáme 2 lžíce čerstvé citronové šťávy, dochutíme solí a pepřem.
  5. Podáváme s nasekanou petrželkou.

Christmas fish soup | christmas classics

Every year the same theme: fish soup. It can not be ignored. Throw moderation, fish soup to cook at least six carp heads and even along with several pieces of carp. You need a really big pot, understand why.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
4 osoby
Servings
4 osoby
None of the bowels, eggs and so, as usual, and this is proof, the fish soup need not be boring. The basis is the spice, and root vegetables - fish. How else?! Although this is a recipe for four, but cook the soup in large quantities, that on the second day. And possibly a third, soup matures.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
4 osoby
Servings
4 osoby
None of the bowels, eggs and so, as usual, and this is proof, the fish soup need not be boring. The basis is the spice, and root vegetables - fish. How else?! Although this is a recipe for four, but cook the soup in large quantities, that on the second day. And possibly a third, soup matures.
Christmas fish soup | christmas classics
Need:
Units:
How do you:
  1. Rinse fish heads, in a pan with cold water, we add the pieces of carp, salt, přidáme koření, peeled root vegetables in large pieces, a piece of leek, onions and shallots and peel. Pozor: část zeleniny by nám ještě měla zbýt na další kroky. Vaříme pomalu. Hour could be enough, cook about half an hour longer.
  2. We take our heads and then meat, Strain, cooked vegetables throw.
  3. Z másla a mouky upražíme světlou jíšku, dilute it with broth from heads and place in a broth.
  4. Na másle osmahneme nakrájenou novou syrovou kořenovou zeleninu (parsley, carrots and celery, řapíkatý celer), and place in a broth.
  5. Ober fish heads and fish pieces, While this is piplačka, But the bones in the soup have nothing to do. A place in a broth. Toss, even add a little salt, pepper, add a pinch of nutmeg and simmer gently for a while.
  6. Serve with butter fried cubes of baked dozdobíme chopped parsley.