When I was in Portugal, tasting local food, almost everything for me actually specialties, I ran Baked chicken with chickpeas and chorizo. Drumsticks and thighs with sharpness can compete with the chefs' knives nabroušenému. No, Just kidding. So I have this chicken remembered looking at a can of chickpeas, when I had a taste in the kitchen pretty little cuddle,cs. So I put together things, that belong together, but still a little differently.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Good to go with chicken drumsticks, thighs, i need to carve a whole chicken, but I had to hand chicken thigh fillets, dosehnal sausage, garlic, a bylo. Ochutnejte, you will not regret it.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Good to go with chicken drumsticks, thighs, i need to carve a whole chicken, but I had to hand chicken thigh fillets, dosehnal sausage, garlic, a bylo. Ochutnejte, you will not regret it.
Spicy chicken with sausage and chickpeas | Portuguese echo
Mix sambal oelek, peppers, kmín, crushed garlic and lemon juice. By this we load the marinade into large pieces sliced thigh steaks. mix well, so wrapped peppermint marinade meat. We let rest for a minute.
Do předehřáté trouby na 200 °C dáme zapékací misku s olejem, the Heat and then sear meat on it. Dejte tomu tak 5 until 6 minutes each side. Because I swept the bowl with the size, or rather underestimated the size, roasted meat and oil went into a larger bowl.
Meanwhile, chop the peppers, sausage into slices and tomatoes into smaller pieces.
Chopped ingredients, then mix with prebaked chicken and chickpea sieving. Add the thyme sprigs.
We pour a good chicken broth and return to the oven. Bake 35 minutes, to be cooked chicken.
Pic pic, když je hic, tak si dáme něco chladivého. Ale také s trochou alkoholu, tak opatrně. moreover, tequilu do limonády nemusíte dávat, když řídíte auto nebo rodinu, protože při prvním vám hrozí, že budete muset dýchnout (a taky to není normální, sedat si za volant pod vlivem) a v druhém, že budete letní dovádění ratolestí sice zprvu lépe rozdýchávat, ale musíte mít páru o tom, že rychle můžete být pod parou. Což není výchovné, nehledě na slídící sociálku, byť ještě nejsme v Norsku.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Když narazíte na vodní meloun se žlutou dužinou, máte vyhráno. Ale, když nejsou krájené, do melounu nevidíte. Riziko (no, to je silné slovo), že bude mít červenou dužinu je velké. So we can help honeydew melon, which, although light green flesh, but skin color is yellow. pure yellow. It is a certainty.
Specific taste of tequila may not suit everyone. Try instead must vodka.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Když narazíte na vodní meloun se žlutou dužinou, máte vyhráno. Ale, když nejsou krájené, do melounu nevidíte. Riziko (no, to je silné slovo), že bude mít červenou dužinu je velké. So we can help honeydew melon, which, although light green flesh, but skin color is yellow. pure yellow. It is a certainty.
Specific taste of tequila may not suit everyone. Try instead must vodka.
Ledová limonáda ze žlutého melounu | Vivat aestas čili Ať žije léto! Cheers!
Meat! Meat! Already, tak jo. Náhoda tomu chtěla, aby to nebyly klasické výpečky, které jsem zamýšlel. But I encountered in trade in pork tails (after I've been blinking for a long time and now it has switched), ke kterým jsem přihodil ještě trochu bůčku, hlavně kvůli tuku, který by měl zahrát ve šťávě. A jdeme na to.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
90minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
90minutes
K masu potřebujeme ještě něco. Tak tentokrát to bude kedlubna na tymiánu. A vše doplní bramborový knedlík. Zdá se to jednoduché, a také to jednoduché vlastně je.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
90minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
90minutes
K masu potřebujeme ještě něco. Tak tentokrát to bude kedlubna na tymiánu. A vše doplní bramborový knedlík. Zdá se to jednoduché, a také to jednoduché vlastně je.
Česnek prolisujeme a smícháme s kmínem. Touto směsí potřeme ocásky i bůček, mírně osolíme. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka, kterými vyložíme dno zapékací misky. Na cibuli dáme ocásky a bůček.
Dáme do trouby předehřáté na 190 ° C and bake for about 30 minut ve spodní části trouby.
Pak podlijeme trochou zeleninového vývaru. Bake yet 30 minutes, občas maso přelijeme dalším vývarem nebo vypečenou šťávou, pak ocásky i bůček otočíme a necháme v troubě ještě 30 minutes. Občas přelijeme šťávou nebo ještě vývarem pokud se šťáva odvařila.
Mezitím si připravíme kedlubny. Nastrouháme je, dáme na rozpuštěné máslo (2 lžíce), do kterého jsme zamíchali sušený tymián a přidali i snítky čerstvého tymiánu. Osolíme, opepříme a chvilku restujeme.
Přidáme zeleninový vývar a lžíci octa. Zakryjeme a dusíme asi 10 minutes. Přidáme cukr a podle chuti ještě lžičku octa, pokud je potřeba, zakryjeme a dusíme ještě 10 minutes. V závěru přidáme kousek másla. Toss.
Today I wanted to fish. Experts recommend a healthy diet, doctors and my taste buds. So I caught garfish Cape, which experts call Merluccius Capens / paradoxus. Hunted in the South-East Atlantic, oblast FAO 47, seiners. These are the paradoxes, the paradox we know almost everything.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
8minutes
Cook Time
50minutes
Servings
Prep Time
2osoby
8minutes
Cook Time
50minutes
Garfish Cape appeared as a tip Chef Potrefená Geese Angel, Even with potato puree, which was the original intent. Jenže, you know it. Before I returned from the store, Puree it was passe, We will prepare baked potatoes. And in the end everything together nicely.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
8minutes
Cook Time
50minutes
Servings
Prep Time
2osoby
8minutes
Cook Time
50minutes
Garfish Cape appeared as a tip Chef Potrefená Geese Angel, Even with potato puree, which was the original intent. Jenže, you know it. Before I returned from the store, Puree it was passe, We will prepare baked potatoes. And in the end everything together nicely.
Troubu si předehřejeme na 200 °C. To be ready, let's get into the first round.
Sliced potatoes, pour a spoon of olive oil, add about 1/4 teaspoon salt, teaspoon thyme and pepper. a good mix.
On a plate lined with baking paper and spray some oil Spread over potatoes. Put it in the oven and bake until golden brown, about 30 until 35 minutes.
Mix cherry tomatoes and olives, kapary, garlic and a teaspoon of olive oil. Přidáme 2 tablespoons wine vinegar and a teaspoon of fresh thyme. A changing of the guard takes place. Fried potatoes and set aside on a plate Spread over mixture rajčátkovou. We can still sprinkle with oil, if you spray, it is fajnovější. Leave in the oven for about restovat 10 minutes.
mix about 3 teaspoons olive oil, teaspoon fresh thyme, 2 tablespoons white wine vinegar, 1/4 teaspoon salt and pepper. Spread this mixture pike fillets.
Place the fillet brushed with tomatoes on a baking sheet and bake more 5 minutes, then add the fish and fried potatoes and bake more 5 minutes. In the final minutes we turn down the oven temperature to 180 °C.
Tip:
The symbol on the packaging recommends cooking fish fillets in the oven for about 5 until 7 minutes. That's enough.