Already, lečo. When it was my small kitchen swept ledados, w.egg has the full right is also requesting the floor. Not one of my favorite foods, but I think, we used to have it at home definitely different than in the school cafeteria. So go ahead, You do not lose time.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Need: |
- 100 g Prague ham
- 1 cibuli
- 1 červenou papriku
- 1 zelenou papriku
- 12 cherry rajčat
- 3 egg
- 3 lžíce rajčatového pyré
- 3 lžíce zeleninového vývaru
- 2 lžíce olivového oleje
- 5 g cukru
- salt
- pepper
- majoránku
- thyme
- hladkolistou petržel
- Warm-up oil and fry the onions cut into half-moons and diced ham. Přidáme nakrájené papriky, in half the chopped cherry tomatoes and pour in vegetable broth. (Vegetables itself, letting the water and bubbled, but somehow I came, that it wanted to promote something for braising, so came in handy vegetable broth.)
- Add salt and spices, mix well.
- Zakryjeme a necháme asi 20 minut dusit. In the middle of suffocation, add tomato puree.
- Whisk the eggs with a fork, Stir and heat to Leca. Opepříme. Stir in chopped parsley.
- Serve with bread rolls or bread roll.
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Tyhle ploché špagety už jsem vyzkoušel. Když jsem s tím vylezl do světa na toprecepty.cz, sklidil jsem kritiku, že jim říkám linguiny a ne linguine. No, je to stejné jako vařit špagety a ne spaghetti, byť je to totéž, ale tu výtku, že jsem si mírně počeštil ploché špagety prostě neberu. Ale nehádám se a pro klid duší volím název linguine. Umíte to správně vyslovit? Hlavně, že se vaří stejně jako všechny těstoviny. A u těchto od Panzani je al dente 11 minutes.
Need: |
- 100 g bacon
- 120 g linguine pasta
- 10 cherry rajčat
- 2 cloves garlic - Crushed flat side of a knife and cut down
- 1-2 lžičky citronové šťávy
- handful hladkolisté petržele
- salt
- pepper
- Boil pasta in salted water, will al dente, so 11 minutes. We'll need some water from the cooked pasta, so we will wait.
- Bacon cut into strips and fry in a dry frying pan until crisp.
- Bacon aside the, to pan put chopped garlic and after a few moments at a fourth of chopped tomatoes, pour a tablespoon or two of water, in which we cooked pasta and simmer for about 2 minuty.
- Add the fried bacon. Toss.
- Add to the mixture strained pasta and Parmesan. In conclusion salt, pepper and stir in chopped parsley.
Rychlá kuřecí prsa v troubě | Všechno naráz
Rychlá akce rychlé roty. To je skvělá představa. Když uvážíme, že všechno se odehraje v jediném pekáčku, můžem si začít tleskat. Does this mean only one hitch. You may not be at the table boarder, which bothers lemon. I brambory totiž dostanou příchuť citronu.
Need: |
- 600 g Chicken breast fillets
- 3–4 early potatoes bake and peel
- handful cherry rajčat
- 1/2 citronu
- salt
- pepper
- Any seasoning for chicken
- butter
- basil
- Předehřejeme troubu na 200 °C. Delete pan with butter. Breasts with salt and pepper, place in a baking dish. Top with sliced potatoes into eighths, sliced lemon wedges. And add basil.
- We can add the cherry tomatoes.
- Well greased baking sheet paper.
- Cover pan with paper. And put it in the oven, preferably in the middle position. Bake 10 minutes, then we can reduce the temperature to 190 °C. It depends on the oven.
- After another 20-25 minutes, we take off the paper and dopečeme another 15-10 minutes, chicken fillets to get golden color.
- serve independent, We can add dressing, Farmers need or Italian.
Lečo bez vajíček, ale s pivem | Prečo? Ezért!
Kdo si pamatuje lečo ze školní jídelny kdysi před léty, možná se mírně ošije. Jenomže tam nebyla a ani nemohla být o nějakém pivu řeč. Každopádně i já mám smíšené pocity z oné hmoty, kterou nás krmili. Teď smícháme ingredience tak, aby vznikly pocity libé. Recept časopisu Food & Wine nepomíjí alkohol v jídle, takže není na indexu ani pivo. Pojďme si to vyzkoušet. Maďar by nám lečo přiblížil asi takhle: Alecsó (szlovákul lečo, németül letscho, lengyelül leczo, oroszul лечо) a hagyományos, híres magyar ételklasszikusok közé tartozik. Habár a lecsó balkáni eredetű étel, ma már a magyar gasztronómia egyik alappillérének tartják. Nerozumíte vlastně ani slovo, jako já? Maďarsky fakt nic, rozumím slovenskému leču, německé verzi i té ruské. On si s tím neporadí moc ani překladač Googlu, nabízí slovo ratatouille. No, profíci.
Need: |
- 250 g maďarského točeného salámu
- 80 g bacon
- 1 yellow peppers
- 1 Green paprika
- 1 large onion if sweet, better
- 4 cloves garlic
- 1/2 lžičky chilli flakes
- 1 a 1/2 lžičky sweet peppers
- handful cherry rajčat coarsely chop
- 1 šálek lager
- 1 Bay leaf
- salt
- pepper
- Prepare everything, What we need.
- Bacon cut into strips and place in a saucepan on low heat for browning. Here we can help even a few pieces of bacon, so nicely roasted bacon. Resto about 8 minutes, until they are browned bacon brown.
- Chop the vegetables. Onion into rings, as well as peppers.
- Do fried bacon, add onion rings and stir-fry 5 minutes, to zezlátla. The temperature will increase slightly.
- Stir in chopped bell pepper and add the chopped garlic. Cover and stir occasionally. just about 5 until 6 minutes, to soften peppers.
- Slice sausage into slices and tomatoes into smaller pieces.
- Add to the pepper salami točený, chilli flakes and sweet peppers. Stir and cook 2 minuty.
- Now in a saucepan, add the chopped tomatoes, Stir and let cook over medium heat for about 5 minutes.
- Add the beer and add bay leaf. raise the temperature, to blend really started to boil. Leave it a few minutes to bubble, to reduce beer, and then cover with a lid and turn down the temperature.
- Simmer covered over low heat 15 minutes. In the end, salt and pepper.
- Serve with bread, toasted bread or baguette.