Tomato salad with cucumber and peppers | Fast and cool

Whether we take it as a snack, feathery lunch or dinner for heat, or even breakfast, can come to taste salad. Every chance we got the right mix vegetable cocktail of lettuce and definitely succeed. And this is such a jednoduché, trivial, that in the television Prostřeno someone vyřknul death sentence: “Is this jednoduché, It did not work, so precipice point!” On Prostřeno's better, z hygienických důvodů pro duši i tělo, rather peeking. It is utterly futile talk show, where food plays a major role here, So food, in which we start with the taste. Already, This is a competition for undemanding, which has arouse emotions, nothing more. But I somehow zakecal, I am not writing here to critique a television program. Poison your recipes, or recipes after its simplicity and some not bad, sometimes the contrary.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 15 minutes
Cook Time
120 minutes in the cold
Servings Prep Time
2-4 osoby 15 minutes
Cook Time
120 minutes in the cold
Thank the, We go back to your salad! What also the season? In winter, most likely they will come up hearty soups to warm up, But now the word reports, indeed screaming, vegetables. Give her word. Perhaps when the main. This was supposed to be a salad for two, But how and vegetables is increasing, growing opportunities servings. So in the end it's definitely a salad for four.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 15 minutes
Cook Time
120 minutes in the cold
Servings Prep Time
2-4 osoby 15 minutes
Cook Time
120 minutes in the cold
Thank the, We go back to your salad! What also the season? In winter, most likely they will come up hearty soups to warm up, But now the word reports, indeed screaming, vegetables. Give her word. Perhaps when the main. This was supposed to be a salad for two, But how and vegetables is increasing, growing opportunities servings. So in the end it's definitely a salad for four.
Tomato salad with cucumber and peppers | Fast and cool
Need:
Units:
How do you:
  1. You chop vegetables. Peppers lengthwise and crosswise in half cut into strips. Stalk celery, cut into fine slices.
    Nakrájíme papriku s celerem
  2. Cucumber cut into fine wheels. Or, again, cut lengthwise in half and then it will cut across půlkolečka.
    Na kolečka nakrájíme okurku
  3. Onions lengthwise and crosswise in half, cut into wedges.
    Cibuli nakrájíme
  4. Slice the tomatoes into quarters and then cut in half the.
    Překrájíme rajčata
  5. All vegetables finely and mix well.
    Promícháme
  6. In another bowl, mix vinegar, cukr, sůl a pepř. Give it a minute, that the sugar and salt dissolved completely in vinegar.
    Připravíme nálev
  7. Pour vinegar salad.
    Přelijeme nálevem
  8. Mix well and let cool. at least 2 hodiny. I do not know, how you, but to me the cucumber slices always hold together, so I have to be separated, to get to each infusion. A cooling doing no fear. Salad goes into a plastic box and then in the refrigerator. Box can be saved better than a round bowl. And because it is good, to pickle worked well with vegetables to taste, occasionally box several times I turn upside down. In the finals again goes salad in a bowl.
    Dobře promícháme
  9. served.
    Salát s paprikou

Korejský okurkový salát se sezamem | Na mimořádné lince Praha – Soul | Oi Muchim

Korejská kuchyně je jiná, než bychom geograficky soudili. Jiná než na Filipínách, ve Vietnamu, na Bali nebo v Thajsku, nemluvě o Indii. Připravujeme si už s oblibou asijská jídla, ale to je stejné, jako bychom vařili jídla označená jako evropská a moc to dál nerozlišovali. Každý kout Země má své chutě i způsoby přípravy. Inspiraci jsem našel u blogerky JinJoo. JinJoo o sobě říká: “Jsem máma a bývalý počítačový expert, který se nyní stal na plný úvazek bloggerem.” Miluje jídlo a také jedinou dceru. Blog začala psát před šesti lety, aby se podělila se svou dcerou, která šla na vysokou školu. Already, dřív mámy dávaly dcerám sešity nebo pod domácku vyrobené kartotéky s recepty a radami, dneska je doba jiná. Ale vášeň k jídlu zůstala.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Passive Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Passive Time
20 minutes
Překvapující v tomto salátu je sojová omáčka. Tady rovnou přiznávám, že si nic nevymýšlím, nepředělávám, dokonce se skoro sešly u mě v kuchyni všechny ingredience, takže záměna je minimální. Jenom doporučuji pro začátek s chilli raději špetku, uvidíte, jestli si to říznete později víc. Půl lžičky mi nevadilo, byť jsem musel konstatovat, že je to dost ostré. JinJoo pojmenovala recept Oi Muchim, to Oi znamená korejsky okurku. Je to jiná chuť, peprnější, ale rozhodně se nebojte sojové omáčky, chilli je dost výrazné, tak kořeňte opatrně.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Passive Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Passive Time
20 minutes
Překvapující v tomto salátu je sojová omáčka. Tady rovnou přiznávám, že si nic nevymýšlím, nepředělávám, dokonce se skoro sešly u mě v kuchyni všechny ingredience, takže záměna je minimální. Jenom doporučuji pro začátek s chilli raději špetku, uvidíte, jestli si to říznete později víc. Půl lžičky mi nevadilo, byť jsem musel konstatovat, že je to dost ostré. JinJoo pojmenovala recept Oi Muchim, to Oi znamená korejsky okurku. Je to jiná chuť, peprnější, ale rozhodně se nebojte sojové omáčky, chilli je dost výrazné, tak kořeňte opatrně.
Korejský okurkový salát se sezamem | Na mimořádné lince Praha – Soul | Oi Muchim
Need:
Units:
How do you:
  1. Okurku nakrájíme našikmo asi na 3 mm silné plátky. Smícháme sojovou omáčku s cukrem a octem, přidáme chilli a sezam. Necháme cukr dobře rozpustit. Zelenou část jarní cibulky nakrájíme na kousky.
    Okurkový salát- ingredience
  2. Cibulku přidáme k okurce a přelijeme směsí sojové omáčky a octa. Promícháme a jemně posypeme mletými chilli vločkami.
  3. Překryjeme fólií (nebo dáme do umělomotného boxu) a necháme minimálně 20 minut vychladit.

Jahodový koktejl | Zdravé osvěžení

Když vypukne sezona jahod, je to skoro omamné. Můžeme se pustit do úžasného nadýchaného dortu Pavlova nebo třeba zkusit jahodový nápoj.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Příprava je jednoduchá, jenom musíme chvilku počkat než jahody pustí šťávu s cukrem, pak už je to vcelku rychlá záležitost. A pak si počkáme, nejlépe přes noc. Vše se skvěle propojí a odpoledne si už můžeme vychutnat skvělý nápoj provoněný jahodami.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Příprava je jednoduchá, jenom musíme chvilku počkat než jahody pustí šťávu s cukrem, pak už je to vcelku rychlá záležitost. A pak si počkáme, nejlépe přes noc. Vše se skvěle propojí a odpoledne si už můžeme vychutnat skvělý nápoj provoněný jahodami.
Jahodový koktejl | Zdravé osvěžení
Need:
Units:
How do you:
  1. Jahody zasypeme cukrem a necháme macerovat.
    Zasypeme cukrem
  2. Pokud jsou jahody dost zralé, cukr se rozpustí se šťávou asi za hodinu, jinak počkáme, až šťáva se s cukrem zcela rozpustí.
    Necháme pustit šťávu
  3. Jahody s cukrem rozmixujeme a smícháme s mlékem, podmáslím a jogurtem. Dobrým pomocníkem je opět tyčový mixer.
    Koktejl mícháme
  4. Dáme do sklenice s uzávěrem a necháme přes noc v ledničce. Ráno sklenici několikrát převrátíme dnem vzhůru, aby se nápoj dobře promíchal.
    Dáme chladit ve sklenici
  5. Jahodový koktejl

Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!

dry What!? Vlastně jsem to už provozoval na grilovací pánvi, knowing not, the so called. No jo, sometimes you discover America after years. So we dispense with the obligatory spicy Majda, which usually plays a role in grilling, but without taste this chicken will certainly not. It just takes a bit longer. Because it is slow, chicken, So slowly roasted. For inspiration, I went to Deb Perelman, Freelance writer, fotografkou a blogerkou. Maybe my version recognized, but it certainly would have tasted.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!
Need:
Kuřecí maso
Solanka
Coat of spices
tint
Units:
How do you:
  1. Prepare ahead brine, solanku. mix water, salt, sugar and vinegar. Pour brine chicken.
    Zalijeme solankou
  2. We put the best into a sealable plastic box and let cool. All it would take about an hour, but feel free to leave work and brine 4-5 hours.
    Naloženo v solance
  3. Prepare the spice mixture to coat. Smícháme všechny ingredience.
    Mix koření
  4. Prepare a square albobalu, large, to meat packaged without problems. Okapi meat, pat dry and sprinkle with seasoning mixture on one side, turn and sprinkle again from the other side.
    Pomocí alobalu
  5. Wrap the meat in aluminum foil. We put on a baking sheet so, to meatier part was underneath, Bake in the oven 1 hour at 160 °C. Packed turn and bake for about 45 minutes. Aluminum foil, then carefully slit, juice, that ditching pour the chicken and put back into the oven already uncovered, to form a crust. Just 10 until 15 minutes. In this phase, the temperature can be increased to 190 °C.
    Balíme do alobalu
  6. Mix juice with honey and vinegar. simmer briefly,, stačí 1 minutes.
  7. Přendáme chicken on a plate and drizzle with honey dressing. Podáváme s bagetou.
    Přílohou může být bageta
Tip:

Poznámka: If you are a little upsets, the recipe is sugar and salt per milliliter, I helped a cup and weight resting time.