Plněné papriky v rajčatové omáčce

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
60 minutes
Stuffed peppers have we here - with minced meat and risotto, This time skip rice. If we look around the world, Stuffed peppers are fairly common affair, But conjunction with tomato sauce is rather just a Czech specialty. A pozor, not to be confused with the tomato sauce tomato, after all differ.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
60 minutes
Stuffed peppers have we here - with minced meat and risotto, This time skip rice. If we look around the world, Stuffed peppers are fairly common affair, But conjunction with tomato sauce is rather just a Czech specialty. A pozor, not to be confused with the tomato sauce tomato, after all differ.
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Need:
Units:
How do you:
  1. The pepper and cut off the tops of the peaks - just a short walk (will better meet, cut off the tips because air escapes), We get rid of the seeds.
  2. Mix the minced meat with breadcrumbs and milk (gradually add milk, Have a stronger mass), Add the crushed garlic and salt.
  3. Mixture into peppers. If a bit of the mixture is left, We do it balls, which add to the pepper.
  4. On the hot oil and fry the finely chopped onion, Throw paprika tip. Stuffed peppers and fry on all sides and add the tomato puree, wild spices, chopped fresh tomatoes and a can of chopped tomatoes and sauce, pour water, Mix well and simmer.
  5. Serve with bread dumplings or bread.
Tip:

Kuřecí křídla glazovaná | Glazura balsamikovým octem a sojovou omáčkou

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Tohle je zvláštní. Kuřecí křídla, která už nepotřebují dip. Můžete ho k nim připravit, ale nakonec zjistíte, že chuť těchto křidélek už nic jiného nepotřebuje. A také si navíc můžete tato křídla připravit na „skleněný“ způsob. Zkuste to.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5-10 minutes
Cook Time
50 minutes
Tohle je zvláštní. Kuřecí křídla, která už nepotřebují dip. Můžete ho k nim připravit, ale nakonec zjistíte, že chuť těchto křidélek už nic jiného nepotřebuje. A také si navíc můžete tato křídla připravit na „skleněný“ způsob. Zkuste to.
Kuřecí křídla glazovaná | Glazura balsamikovým octem a sojovou omáčkou
Need:
Units:
How do you:
  1. Křídla vypereme a osušíme. Dáme do misky, salt, opepříme a zalijeme olejem. Toss, aby olej pokryl povrch křídel. Můžeme nechat chvíli stát.
  2. Troubu předehřejeme na 250 °C. Křídla dáme v jedné vrstvě na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do prostřední části trouby. Pečeme bez obracení asi 35 minutes.
  3. Mezitím si připravíme glazuru. Na pánvi se silným dnem povaříme za občasného míchání balsamikový ocet se sojovou omáčkou a cukrem asi 10 until 12 minutes, aby se glazura redukovala, v závěru přidáme máslo a odstavíme z tepla. Po rozpuštění másla ještě promícháme. Glazura vám vyjde i na dvojnásobné množství křídel, pokud potřebujete. Připravil jsem ji tak, aby vyšla při pokusu v každém případě.
  4. Pečená křídla vyndáme z trouby, necháme asi minutu stát a pak je předáme do misky. Křídla přelijeme glazurou a dobře promícháme. Po 5 minutách ještě promícháme. Pokud chcete křídla s křupavější „skleněnou“ glazurou, můžete křídla ještě vrátit na plech a do trouby, kde je necháte ještě 5 minut péct.
  5. Podáváme s bagetou nebo toastovým chlebem. Můžete zkusit připravit dip, ale záhy zjistíte, že opravdu je chuť křídel s glazurou tak jedinečná, že již žádný dip není potřeba.
KROK SUN KROK
  1. Křídla pečená na jeden zátah
  2. Můžete podávat s dipem…
  3. …ale záhy zjistíte, že se bez dipu naprosto obejdete

Pomaloučku pečený vepřový bok s opravdovým bramborovým knedlíkem a dušeným zelím | Dlouhá trať, ale stojí to za to!

I do not want to discourage you mention sometimes inappropriate for a longer time, that you need, but certain try this recipe, because this is worth it. Although it is more about waiting, but then enjoy. Start early and have lunch on time. Start later, manage to dinner. It's such a long-distance run, no, or rather walk, because the preparation is quite fast and then four hours almost nothing happens. But this treatment does not bake pork side only benefit.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
4 hodiny
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
4 hodiny
I used the free time to studying how to make a really good potato dumplings and it also gave catch, despite the fact also you need enough time to prepare, mainly potatoes boiled in their skins and then the cold. If you dumplings zmáknuté, do not laugh, But remember how you did the very first. Povede se? Fails? Loterie, která přes počáteční klopýtání nakonec vyjde.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
4 hodiny
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
4 hodiny
I used the free time to studying how to make a really good potato dumplings and it also gave catch, despite the fact also you need enough time to prepare, mainly potatoes boiled in their skins and then the cold. If you dumplings zmáknuté, do not laugh, But remember how you did the very first. Povede se? Fails? Loterie, která přes počáteční klopýtání nakonec vyjde.
Pomaloučku pečený vepřový bok s opravdovým bramborovým knedlíkem a dušeným zelím | Dlouhá trať, ale stojí to za to!
Need:
Příprava knedlíků
Příprava zelí
Units:
How do you:
  1. Slice the onion into slices and do the baking dish nest. Pork belly with salt, pepper and sprinkle with caraway seeds (crushed or ground) a uložíme do pekáčku na cibuli.
  2. Just pour a little water, Cover with lid or foil (if the meat lifted the lid, použijte radši alobal) and put in the oven preheated to 150 °C. Bake 4 hodiny. Year, 4 hodiny. Po 2 hours, turn the meat and then cover again. Zjistíte, že už pustilo šťávu, So do not bother podléváním. Šťávou však bok můžete přelít.
  3. If you did not have to cook potatoes, do it. Unpeeled, I do water, adding a little salt, you should cook until tender, strain, Pour cold water and let cool. In December, it will be easy, if you stick out and just freeze.
  4. Po 3 hodinách pečení můžete maso odkrýt a nechat dopéci další hodinu a v této fázi je můžete obrátit tak na půl hodinky a pak ještě jednou, to lay down the ribs and formed with a fine crust. Pokud se šťáva více vypekla, můžete přidat trochu horké vody, you'll need to juice.
  5. Připravte si zelí. Finely chop the onion and let lard zesklovatět, tak 4 until 5 minutes, medium flame. Then add the cabbage, osolte, add sugar (já dávám dva sáčky kempinkového cukru – co se s ním sladí káva v restauracích), You can add a little cumin and stir around. Top up such 400 ml of water and allow to braise, which should last 20 minutes, when almost all the water disappears.
  6. A jdeme na knedlíky. Peel the potatoes and grate. Give just boil a large pot of water, osolte ji, and you can go into dumplings. Water will boil at about the moment, when you are finished you.
  7. Do you shredded potato flour (may be a child's meal, There also try next time, I missed buying it), pay by installments. Add half the egg. How can halve? Beat out egg, whisk and pour half into potato flour. Osolíme, half a teaspoon would be enough, add half a teaspoon of potato starch and mix well. Flour can be added gradually, if you have a concern, the batter will be thin, ale 220 g flour on 500 g potatoes should not be allowed. Create two rollers dumplings, thus diameter 5 centimetrů. Nicely rolled out on floured cutting board, the dough will not stick. So, the cove, ready, water boils, so do it carefully insert the dumplings and cook about 20 minutes. You dumplings, that fell to the bottom of the pot and there adhere, nudge stirring spoons, float.
  8. Pohlídejte si zelí, that was just, maybe you faster, and then park it on the stove.
  9. Slowly roasted meat is soft. If you insist on, it should crust Krupa, můžete v závěru odkrýt a na minutu až dvě pustit gril. But Do not mess up this whole parade, Watch your time even meat.
  10. Vyndejte bok z trouby, pour off the juice into a pot and let cook. Sprinkle a little flour, tak 2 until 3 lžičky, rozšlehejte a provařte. Juice thickens. And you're in the finals!
  11. Povedlo se a vyplatilo se počkat si na bok. The first was my own dumplings fluffy, so next time I'll try again.
    Hotovo!