Meat balls | Since as from IKEA, but not quite

Köttbullar meatballs, that served in IKEA stores. So we'll variant, why not? Marbles? While sometimes it's just a shape. When would you meat dough, you do for burgers ušulali into balls, so you are relatively close. There are some difference but still must be, so what ingredients should be used by the Swedish gastronomic star, formerly an actor Per Morberg? Pera know, but his recipe I'll base. Then I go after her. Per has pork and beef, I just beef. Already here we differ.

Meat balls | Since as from IKEA
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Když všechno smícháte a pak přidáte trochu smetany, najednou se masové těsto zahustí. Místo pepře můžete použít bílý pepř.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Meat balls | Since as from IKEA
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Když všechno smícháte a pak přidáte trochu smetany, najednou se masové těsto zahustí. Místo pepře můžete použít bílý pepř.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Cibuli rozpůlíme a jednu polovinu nakrájíme nadrobno, druhou na trochu větší kousky. Pokud se vám to nepovede, radši obě půlky krájete nadrobno, pak by to dělalo paseku. Polovinu cibule osmahneme na másle.
    Osmahneme
  2. Necháme osmahnutou cibuli mírně vychladout a přidáme k mletému masu. Přidáme i surovou cibuli.
    Přidáme k masu
  3. Přidáme vejce, sůl a koření.
    Přidáme vejce
  4. Přidáme ke směsi trochu smetany na šlehání. Pokud se vám zdálo, že bude směs řídká, zjistíte, že smetana ji docela slušně zahustí. Rozhodně zapomeňte na strouhanku.
    Trochu smetany
  5. Vytvoříme masovou směs a necháme chvilku odpočinou v chladu.
    směs
  6. Rukama namočenýma ve vodě pak vytvoříme kuličky. Dáme do chladu tak na 15 minutes.
    kuličky
  7. Kuličky opečeme na másle. Při opékání pohybujeme s pánví, aby se opekly ze všech stran.
    Osmahneme
  8. Pozor jen, abyste nemávali pánví příliš a máslo nestříkalo. Až budete kuličky dávat stranou, nechte v pánvi výpek. Budete ho potřebovat.
    Opečeno
  9. Hotové kuličky dáme stranou.
    Dáme stranou
  10. Do trochy vývaru rozmícháme hladkou mouku. So 1 spoon.
    mouka
  11. Do pánve s výpekem nalijeme vývar. mix well.
    výpek
  12. Přidáme vývar s moukou a promícháme. Chvilku povaříme.
    přidáme jíšku
  13. Add cream and mix.
    přidáme smetanu
  14. Hotová omáčka.
    omáčka
  15. Kuličky podáváme s omáčkou a dalamánkem.
    Podáváme

fast neck | caress taste

Rychlá záležitost, která chutná. Prostě, as it is called - timer. Though it does more than one minute. But we know, it can take a minute just unpacking sausage made of paper. Nothing for us here. But if you want to inflame in a larger format, zkuste scrag baked s lečem a mozzarellou. Both tastes great.

fast neck | caress taste
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
fast neck | caress taste
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Plátky krkovičky jemně naklepeme z obou stran. Můžete je klepat ve folii nebo klepat jemně, depends on you.
    Naklepeme krkovičku
  2. Okořeníme steakovou směsí. Z obou stran.
    okořeníme
  3. Rozpálíme na pánvi máslo.
    Máslo
  4. Opečeme krkovičku. just as 2 minuty. Jakmile dáme maso do másla, to se zklidní a nepřepaluje.
    Opečeme
  5. I z druhé strany dáme krkovičkám na opečení 2 minuty.
    Opečeme z druhé strany
  6. Přidáme na plátky nakrájenou bílou část jarní cibulky.
    přidáme cibuli
  7. We cover and simmer. Just 10 minutes. Můžeme zastříknout trochou vody, aby se vytvořilo víc šťávy.
    Zaklopíme
  8. Podáváme s vařeným bramborem, ozdobíme rajčetem a nasekanou zelenou natí jarní cibulky.
    Podáváme

Pork baked with cheese and Lece | Mozzarella is paramount, but you can choose another team

This idea was born out of necessity, so it is. It just had to be somehow loaded with pork neck. So I loaded her. And then zapekl. It should also work on demanding taste buds. I dug into several sites on the net, and as we do that it, kombinuji. Thanks for the advice of your garden.

Pork baked with cheese and Lece
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It's easy as pie. No, It just needs time. Marinating takes at least a day, then even browning. Ale, if you do I schedule, so it clicks. Meat in the package of ham and bacon cheese crust, that's it!
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
Pork baked with cheese and Lece
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It's easy as pie. No, It just needs time. Marinating takes at least a day, then even browning. Ale, if you do I schedule, so it clicks. Meat in the package of ham and bacon cheese crust, that's it!
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Slices of pork tenderize gently on both sides.
    Naklepeme
  2. Season the steak spice blends.
    Okořeníme
  3. Put slices in a plastic box and pour olive oil. Let cool to at least overnight.
    Přidáme olej
  4. Sliced ​​pork put in baking dish.
    Plátky krkovice dáme do mísy
  5. Top with sliced ​​ham.
  6. Slices of bacon.
    Poklademe anglickou slaninou
  7. Zakryjeme.
    Zakryjeme
  8. Dáme do trouby předehřáté na 180 °C, Bake covered for about 30 minutes. Then uncover and bake another 20 minutes.
    Dáme do trouby
  9. Sprinkle with grated cheese.
    Zasypeme sýrem
  10. Bake yet 10 minutes, cheese to slightly zezlátl.
    Upečeno
  11. Serve with boiled potatoes, přelitými roasted juice.
    Podáváme
  12. Enjoy your meal!
    Dobrou chuť

Michal pub goulash | This is awesome

The innkeeper stew tastes different than it cook. How is it possible? Probably some tricks. So I found a video Chef restaurant U Kalenda Michael Arnold. Praised this stew so, I got a taste for it. And the taste was not so long road to realization. Although I argue with my boss, that this can be done in an hour, But I seknul. He did not believe me just as much, since also cooks. So I seknul an hour, but on the other hand, I know, that the roast stew unsuspecting. I have declared an hour I really believe, so just take this one back. I think, that can handle a good stew for three hours, I for two… Witness our meetings, Martina, must be a lot of fun, when the two of us we argue about cooking. Finally, we are both the results of their efforts satisfied. And enjoy. Perhaps one to try this pub goulash. will not regret. Nobody, who can prepare him! I really enjoy!

Michal pub goulash | This is awesome
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Ten den se dařilo. Narazil jsem na pěknou hovězí kližku, koupil již hotový hovězí vývar. Co nám brání odstartovat pečený guláš?!
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Michal pub goulash | This is awesome
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Ten den se dařilo. Narazil jsem na pěknou hovězí kližku, koupil již hotový hovězí vývar. Co nám brání odstartovat pečený guláš?!
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Finely chop the onion. Rozehřejeme sádlo a vložíme nakrájenou cibuli.
    Osmahneme cibuli
  2. Přidáme kmín a budeme restovat dozlatova až do tmava.
    Přidáme kmín
  3. Nakrájíme hovězí kližku a dáme do pečící misky.
    Kližku nakrájíme
  4. Osolíme, pepper, přidáme česnek a všechno promícháme.
    Okořeníme
  5. Rukama pak koření dobře zapracujeme do masa.
    Zapracujeme
  6. Dáme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme přibližně 20 minutes, až se maso zatáhne.
    Dáme péct
  7. Do osmahnuté cibule přidáme protlak, v tomto případě rajčatovou passatu.
    Přidáme protlak
  8. Pořádně orestujeme. Add the paprika. Krátce orestujeme.
    Přidáme papriku
  9. Zalijeme černým pivem a necháme chvilku provařit. Zprvu dáme piva jen část, později dolijeme.
    Černé pivo
  10. Zalijeme hovězím vývarem. (Dá se připravit, i koupit, tohle není ani vanička ani kostka.)
    Zalijeme hovězím vývarem
  11. Upečené maso přelijeme základem s vývarem.
    Maso zalijeme směsí
  12. Vrátíme do trouby a pečeme tak 90 minutes.
    Pečeme
  13. Upečeno
  14. Pak guláš přelijeme do hrnce. Pokud je konzistence řidší, můžeme zahustit strouhaným starým chlebem. To nebylo třeba. Přidáme majoránku. Toss. And it is done.
    Přidáme majoránku
  15. Serve with dumplings. Dozdobíme nakrájenou jarní cibulkou.
    Pečený guláš s houskovým knedlíkem

smoked garlic soup | Vyprošťovák so

Originally I wanted to prepare ovarovou or if garlic soup with barley. Year, but I had to think about before you hail. So it will be attempted without hail. This soup you do not prepare only for a sinful night. It is good even without you stand on your feet. She will do it anyway, but better.

smoked garlic soup | Vyprošťovák so
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Základ je jasný. Vývar z uzeného masa. Už v je v něm bobkový list, nové koření a pepř. Salt cautiously, on totiž už vývar slaný je. Takže nejdříve ochutnejte, než do polévky překlopíte slánku. Tenhle vývar mi zůstane po povaření uzeného masa, které třeba dávám k novoroční čočce. Stačí povařit tak 30 minutes, aby maso nebylo vylouhované. A tenhle základ máme na polévku. Můžete se bez vývaru obejít, dát jenom vodu, nebo použít vývar zeleninový a nebo tak. Clearly, že tuhle polévku zvládnete i bez krokovky, ale já jsem si tak navykl. Takže mě neproklínejte, že vás podceňuju.
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
25 minutes
smoked garlic soup | Vyprošťovák so
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Základ je jasný. Vývar z uzeného masa. Už v je v něm bobkový list, nové koření a pepř. Salt cautiously, on totiž už vývar slaný je. Takže nejdříve ochutnejte, než do polévky překlopíte slánku. Tenhle vývar mi zůstane po povaření uzeného masa, které třeba dávám k novoroční čočce. Stačí povařit tak 30 minutes, aby maso nebylo vylouhované. A tenhle základ máme na polévku. Můžete se bez vývaru obejít, dát jenom vodu, nebo použít vývar zeleninový a nebo tak. Clearly, že tuhle polévku zvládnete i bez krokovky, ale já jsem si tak navykl. Takže mě neproklínejte, že vás podceňuju.
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
25 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. potatoes cut.
    Nakrájíme brambory
  2. Česnek pokrájíme na plátky.
    Pokrájíme česnek
  3. Přidáme česnek k bramborám
  4. Zalijeme vývarem a přidáme kmín. cook for about 20 minutes, až brambory změknou.
  5. Šalotku pokrájíme na kolečka a osmahneme na troše sádla. Jen tak lehce, žádné škvarky.
    osmahneme šalotku
  6. Přidáme šalotku do polévky a promícháme. Necháme na vařiči chvilku dojít.
    Přidáme šalotku do polévky
  7. Přidáme majoránku a můžeme jemně osolit.
    Přidáme majoránku
  8. served.
  9. Enjoy your meal.