Korejský okurkový salát se sezamem | Na mimořádné lince Praha – Soul | Oi Muchim

Korejská kuchyně je jiná, než bychom geograficky soudili. Jiná než na Filipínách, ve Vietnamu, na Bali nebo v Thajsku, nemluvě o Indii. Připravujeme si už s oblibou asijská jídla, ale to je stejné, jako bychom vařili jídla označená jako evropská a moc to dál nerozlišovali. Každý kout Země má své chutě i způsoby přípravy. Inspiraci jsem našel u blogerky JinJoo. JinJoo o sobě říká: “Jsem máma a bývalý počítačový expert, který se nyní stal na plný úvazek bloggerem.” Miluje jídlo a také jedinou dceru. Blog začala psát před šesti lety, aby se podělila se svou dcerou, která šla na vysokou školu. Already, dřív mámy dávaly dcerám sešity nebo pod domácku vyrobené kartotéky s recepty a radami, dneska je doba jiná. Ale vášeň k jídlu zůstala.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Passive Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Passive Time
20 minutes
Překvapující v tomto salátu je sojová omáčka. Tady rovnou přiznávám, že si nic nevymýšlím, nepředělávám, dokonce se skoro sešly u mě v kuchyni všechny ingredience, takže záměna je minimální. Jenom doporučuji pro začátek s chilli raději špetku, uvidíte, jestli si to říznete později víc. Půl lžičky mi nevadilo, byť jsem musel konstatovat, že je to dost ostré. JinJoo pojmenovala recept Oi Muchim, to Oi znamená korejsky okurku. Je to jiná chuť, peprnější, ale rozhodně se nebojte sojové omáčky, chilli je dost výrazné, tak kořeňte opatrně.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Passive Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Passive Time
20 minutes
Překvapující v tomto salátu je sojová omáčka. Tady rovnou přiznávám, že si nic nevymýšlím, nepředělávám, dokonce se skoro sešly u mě v kuchyni všechny ingredience, takže záměna je minimální. Jenom doporučuji pro začátek s chilli raději špetku, uvidíte, jestli si to říznete později víc. Půl lžičky mi nevadilo, byť jsem musel konstatovat, že je to dost ostré. JinJoo pojmenovala recept Oi Muchim, to Oi znamená korejsky okurku. Je to jiná chuť, peprnější, ale rozhodně se nebojte sojové omáčky, chilli je dost výrazné, tak kořeňte opatrně.
Korejský okurkový salát se sezamem | Na mimořádné lince Praha – Soul | Oi Muchim
Need:
Units:
How do you:
  1. Okurku nakrájíme našikmo asi na 3 mm silné plátky. Smícháme sojovou omáčku s cukrem a octem, přidáme chilli a sezam. Necháme cukr dobře rozpustit. Zelenou část jarní cibulky nakrájíme na kousky.
    Okurkový salát- ingredience
  2. Cibulku přidáme k okurce a přelijeme směsí sojové omáčky a octa. Promícháme a jemně posypeme mletými chilli vločkami.
  3. Překryjeme fólií (nebo dáme do umělomotného boxu) a necháme minimálně 20 minut vychladit.

Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!

dry What!? Vlastně jsem to už provozoval na grilovací pánvi, knowing not, the so called. No jo, sometimes you discover America after years. So we dispense with the obligatory spicy Majda, which usually plays a role in grilling, but without taste this chicken will certainly not. It just takes a bit longer. Because it is slow, chicken, So slowly roasted. For inspiration, I went to Deb Perelman, Freelance writer, fotografkou a blogerkou. Maybe my version recognized, but it certainly would have tasted.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!
Need:
Kuřecí maso
Solanka
Coat of spices
tint
Units:
How do you:
  1. Prepare ahead brine, solanku. mix water, salt, sugar and vinegar. Pour brine chicken.
    Zalijeme solankou
  2. We put the best into a sealable plastic box and let cool. All it would take about an hour, but feel free to leave work and brine 4-5 hours.
    Naloženo v solance
  3. Prepare the spice mixture to coat. Smícháme všechny ingredience.
    Mix koření
  4. Prepare a square albobalu, large, to meat packaged without problems. Okapi meat, pat dry and sprinkle with seasoning mixture on one side, turn and sprinkle again from the other side.
    Pomocí alobalu
  5. Wrap the meat in aluminum foil. We put on a baking sheet so, to meatier part was underneath, Bake in the oven 1 hour at 160 °C. Packed turn and bake for about 45 minutes. Aluminum foil, then carefully slit, juice, that ditching pour the chicken and put back into the oven already uncovered, to form a crust. Just 10 until 15 minutes. In this phase, the temperature can be increased to 190 °C.
    Balíme do alobalu
  6. Mix juice with honey and vinegar. simmer briefly,, stačí 1 minutes.
  7. Přendáme chicken on a plate and drizzle with honey dressing. Podáváme s bagetou.
    Přílohou může být bageta
Tip:

Poznámka: If you are a little upsets, the recipe is sugar and salt per milliliter, I helped a cup and weight resting time.

Kuřecí špízy pikantní chuti | Ostřejší záležitost

Whether we call this meal kebab skewers or, it napíchnutých pieces of meat on a skewer and grilled. Buď zvesela na venkovním grilu nebo stejně zvesela v troubě.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-20 minutes
Skewers in the oven are quite quickie. Even marinate the meat you can just 10 minutes. Admittedly, that I had it loaded overnight. Meat can forward cut into large pieces and left in spiced yogurt really just 10 minutes. Cuttings or leave whole, then it is better that night.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-20 minutes
Skewers in the oven are quite quickie. Even marinate the meat you can just 10 minutes. Admittedly, that I had it loaded overnight. Meat can forward cut into large pieces and left in spiced yogurt really just 10 minutes. Cuttings or leave whole, then it is better that night.
Chicken skewers spicy taste I Sharper affair
Need:
Units:
How do you:
  1. Mix all the spices, slice chili pepper and pour lemon juice. Then stir into yogurt.
  2. Cuttings finely beaten and cut into pieces, or leave whole. The fact already been mentioned. Marinate in yoghurt mixture in the refrigerator.
  3. Napichujeme chicken pieces on skewers, alternating with chunks of peppers. Preheat oven can and then switch on the grill.
  4. Skewers on the grill pan can drizzle with olive oil and put in the middle of the oven. grill about 8 until 10 minutes, then switch to bake and bake more 10 minutes.
  5. Servírujeme with bagetkou, opečeným bread and dip. You can even add a green salad.
    Špízy s dipem.

Chilli s černými fazolemi pro poručíka Columba

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Fast food, Columbo would certainly rejoiced. In this series, he ate nepočítaněkrát. But when preparing beware of essential ingredients - chilli. Do not be generous, otherwise you prepare food hell. The chili is it just like fire - a good servant, bad master. Even in the kitchen pays everything in moderation, and then separately with chilli.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Fast food, Columbo would certainly rejoiced. In this series, he ate nepočítaněkrát. But when preparing beware of essential ingredients - chilli. Do not be generous, otherwise you prepare food hell. The chili is it just like fire - a good servant, bad master. Even in the kitchen pays everything in moderation, and then separately with chilli.
Chilli s černými fazolemi pro poručíka Columba
Need:
Units:
How do you:
  1. Fry the bacon over medium heat in a pan with thick bottom. Bacon should be crispy. Add finely chopped onion and finely chopped garlic and sauté, to onions vitrified.
  2. Add the mince and fry. If we have excess fat in the pan, Drain or remove with a spoon. Cook then on medium heat, přidáme koření, lautered beans and tomatoes. Once the effect var, reduce heat and simmer gently for about 20 minutes. Let it bubble through and occasionally toss.
  3. Serve with sour cream and grated cheddar or noodles.