melon salad | Watermelon completely different | just savory

We're going in the summer kitchen. Already, He was inspired melons everywhere, summer, and the idea for the site Epicurious, where Anne Stockwell Senior Food Editor touted savory melons. Why not try it. Conditions are ideal for "cooking" on the knee. Anna is thrilled and says, that you never want to eat watermelon sweet variety. These are the sort of American cries, that does not mean much of anything. But this taste, then choose: naslano chi nasladko?

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Tomatoes, melon and fresh cheese is perhaps surprising Company. Just add salt and olive oil. Anna offers mozzarella, I'll try with goat cheese. It must go!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Tomatoes, melon and fresh cheese is perhaps surprising Company. Just add salt and olive oil. Anna offers mozzarella, I'll try with goat cheese. It must go!
melon salad | Watermelon completely different | just savory
How do you:
  1. Cut all pieces on any: cucumber slices, as well as tomatoes. Watermelon rid peels and seeds.
  2. We lay them on a plate, zastříkneme olive oil, season with coarse sea salt and even pepper.
    Dáme na talíř

Novoroční čočka nepočká | Tři varianty téhož | Umbrijská inspirace

Je to tak nějak zvyk. Každoroční obřad. Čočka na Nový rok je příslibem vydatných financí. Ochutnejte (and when the money will, tím líp). In Italy, the lens is a symbol of happiness and prosperity, protože připomíná drobné mince. In Tuscany eat with lens“Cotechino”, velkou vepřovou klobásu. People in Bologna and Modena relished the lens “Zampone”, směsí salámu plněné do kůže prasečí nohy. In Piedmont rely more on rice, která má symbilizovat peníze, takže menu pro Nový rok obsahuje risotto. No, ale čočku nevynechávají. Thus risotto for better luck reportedly administered with beef or chicken with spinach and lens. A my? I had intended classics, lens with sausage. Ale nakonec všechno dopadlo jinak. But this year it will be the inspiration of Umbrian. Ale máme tu také už trochu jinou novoroční čočku, když se vám tahle nebude zdát. Or aor. Ale pojďme na tu naši umbrijskou.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 + 90 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 + 90 minutes
Cook Time
40 minutes
V umbrijské čočce je rajčatová pasta. Tu si musím odpustit. Máme teď období, kdy jsou takové ingredience v kladbě. Ale klidně použijte sekaná rajčata se šťávou nebo rajčatové pyré. Řešil jsem to cherry rajčátky. No, nejsem taková chytrá horákyně?
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 + 90 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 + 90 minutes
Cook Time
40 minutes
V umbrijské čočce je rajčatová pasta. Tu si musím odpustit. Máme teď období, kdy jsou takové ingredience v kladbě. Ale klidně použijte sekaná rajčata se šťávou nebo rajčatové pyré. Řešil jsem to cherry rajčátky. No, nejsem taková chytrá horákyně?
Novoroční čočka nepočká | Tři varianty téhož | Umbrijská inspirace
Need:
Units:
How do you:
  1. Čočku propláchneme a namočníme tak na hodinku a půl. Stroužky česneku rozmáčkneme nožem.
    Připravíme si
  2. Nakrájíme celer a dáme kastrolu s čočkou, přidáme bobkové listy, česnekové stroužky a osolíme. Přivedeme k varu.
    Dáme vařit
  3. Částečně zakryjeme, oheň stáhneme na mírnou teplotu a vaříme 30 minutes.
    Zakryjeme
  4. Plátky vepřového masa osolíme, posypeme drceným pepřem a opečeme z obou stran v pánvi na lžíci rozpáleného oleje. Aby byly steaky dobře propečené, ale šťavnaté, opékáme je po každé straně asi 4-5 minut a uchováme je v teple.
  5. Nakrájíme cibuli.
    Nakrájíme cibuli
  6. Nasekáme česnek, celer a rajčátka.
    Nasekáme česnek, celer a rajčátka
  7. Na olivovém oleji orestujeme cibuli tak, to zesklovatěla. Pak přidáme celer. Promícháme a chvilku restujeme.
    Orestujeme
  8. Přidáme česnek a krátce orestujeme, aby česnek rozvinul svoji vůni.
    Přidáme česnek
  9. Přidáme rajčátka nakrájená na čtvrtiny a promícháme. Na středním ohni restujeme tak asi 5 minutes.
    Přidáme rajčátka
  10. Přilijeme zeleninový vývar a provaříme.
    Přidáme vývar
  11. Povaříme. I guess 10 until 15 minutes. Nakonec promícháme s čočkou a necháme chvilku dojít.
    Povaříme
  12. Čočku podáváme s minutkovým vepřovým steakem.
    Čočka se steakem
  13. Nebo s vajíčkem natvrdo, párkem a okurkou.
    Nebo s vajíčkem natvrdo
  14. Nebo s volským okem a párkem.
    Nebo volským okem

Steamed carrots with peas and chick,cs | Skoro klasika

Hlavně nezešílet. Midnight is coming with the New Year and everyone debužírují. Tak ne, jedeme jinudy. Prostě se najíme. This time, boiled pork and other pleasure go side. Chlebíčky? Nuda, aspoň to tak někdy je. Ale… Tak někdy příště, už mě znáte.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Vlastně jsem dušenou mrkev ještě nedělal. Ani nevím proč. Je to lahodná záležitost. A vlastně je to i docela rychlé.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Vlastně jsem dušenou mrkev ještě nedělal. Ani nevím proč. Je to lahodná záležitost. A vlastně je to i docela rychlé.
Steamed carrots with peas and chick,cs | Skoro klasika
Need:
Units:
How do you:
  1. Mrkev očistíme.
    Mrkev očistíme
  2. Finely chop the onion.
    Nakrájíme cibuli
  3. Osmahneme cibuli na troše másla, to zesklovatěla.
    Osmahneme
  4. Přidáme mrkev a orestujeme tak 3 minuty.
    Přidáme mrkev
  5. Opepří,e a osolíme.
    Okořeníme
  6. Přilijeme vývar, tak zprvu decetně, aby bylo tekutiny dost, ale mrkev s cibulí neplavala. Mírně provaříme.
    Přilijeme vývar
  7. Přidáme větší hrst mraženého hrášku a promícháme.
    Přidáme hrášek
  8. Zakryjeme a dusíme na mírném ohni, aby byla mrkev doměkka. I guess 20 minutes. Můžeme ještě přidat vývar podle potřeby. Nezahušťuji ničím, vývar nechám mírně zredukovat, základem je mít jen tolik vývaru, kolik potřebujeme. Pokud jste to s tekutinou přece jenom přehnali, můžete zahustit moukou rozmíchanou ve vodě (tak 2 lžičky by měly stačit).
    Zakryjeme
  9. Mezitím dáme vařit na kousky nakrájené brambory, osolíme a přidáme kmín.
    Dáme vařit brambory
  10. Kuřecí řízky mírně očistíme od tuku (jen odřezávám ty plandavé části, ale trochu na mase nechávám). Opepříme a osolíme.
    Kuřecí řízky
  11. Add a little minced chilli flakes. Pokud neradi pikantní, nechte tento krok bez povšimnutí.
    Chilli
  12. Smažíme na olivovém oleji s máslem.
    Smažíme
  13. Smažíme tak 5 minutes each side, aby maso dostalo zlatavější barvu.
    Z obou stran
  14. Podáváme dušenou mrkev s bramborem a kuřecími řízky.
    Podáváme

Beef strips with mushrooms,,cs,Maybe it's Stroganoff,,cs,perhaps off-off,,cs | Možná je to Stroganoff, možná off-off

Tak teď trucuju, chicken aside and give service to summon cattle. Okukuju, co by tak šlo připravit, abych nenarazil. But again i enjoyed. How about something imported from Russia. Ale ne toho současného. Na chytrém webu tvrdí, the most common is Stroganoff with fried onions and mushrooms, served with rice. But also several other ways. Beef Stroganoff or Beef Stroganoff is a Russian dish originally built in the 19th century, the first known recipe for Beef Stroganoff comes from 1861 - Govjadina po strogonovski, s gorchitseju, or in the English variation of "Beef à la Stroganov, with mustard“, Thus Beef Stroganov with mustard. Boil it in Action Boys, Zdeněk Pohlreich, tak proč se do toho také nepustit. Everyone does it differently and after their time. Záleží na mase. Když použijete kvalitní maso na minutkovou přípravu, je to jistě šup šup. It can then consider either tenderloin or sirloin Low. In the case of mature shoulder meat. Jinak byste to zkrátka neužvýkali. I reached for the shoulder and after the timer has become the hour. Ale in this co, hlavní je výsledek. And that was great.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Jako obvykle je dost variant na ten skutečně pravý Stroganoff. Čím naznačuji, that recipe to a certain extent, you can do whatever you want,,cs,I found a recipe with red wine,,cs,tomato paste or with both,,cs,and with the mustard,,cs,add pepper and sweet pepper,,cs,In butter with oil fry chopped onion,,cs,Stir and let cook for a while,,cs,Pour in broth and mix,,cs,Mix well and then go back meat,,cs,Cover and simmer until tender meat,,cs,that you did not opt ​​for quickies meat,,cs,Serve with noodles,,cs,a meaty dish originating from Russian cuisine,,cs,which has spread around the world,,cs,Preparation of beef tenderloin,,cs. Když dodržíte základní linku. Objevil jsem recept s červeným vínem, rajčatovým protlakem či s obojím, i s tou hořčicí. Tak do čeho se pustíme?
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Jako obvykle je dost variant na ten skutečně pravý Stroganoff. Čím naznačuji, that recipe to a certain extent, you can do whatever you want,,cs,I found a recipe with red wine,,cs,tomato paste or with both,,cs,and with the mustard,,cs,add pepper and sweet pepper,,cs,In butter with oil fry chopped onion,,cs,Stir and let cook for a while,,cs,Pour in broth and mix,,cs,Mix well and then go back meat,,cs,Cover and simmer until tender meat,,cs,that you did not opt ​​for quickies meat,,cs,Serve with noodles,,cs,a meaty dish originating from Russian cuisine,,cs,which has spread around the world,,cs,Preparation of beef tenderloin,,cs. Když dodržíte základní linku. Objevil jsem recept s červeným vínem, rajčatovým protlakem či s obojím, i s tou hořčicí. Tak do čeho se pustíme?
Beef strips with mushrooms,,cs,Maybe it's Stroganoff,,cs,perhaps off-off,,cs | Možná je to Stroganoff
Need:
Units:
How do you:
  1. Maso nakrájíme na nudličky.
    Maso nakrájíme na nudličky
  2. Osolíme, opepříme a přidáme sladkou papriku. mix well. Přidáme trochu hladké mouky. Protřepeme, aby se kousky masa obalily ze všech stran.
    Osolíme, přidáme koření a mouku
  3. Maso osmahneme na oleji. So 6 minutes. Maso dáme stranou.
    Maso osmahneme
  4. Na másle s olejem osmahneme nakrájenou cibuli, ke které přidáme na plátky nakrájený česnek.
    Osmahneme cibuli
  5. Česnek rychle orestujeme, just, aby provoněl. Tak pozor na spálení, bylo by to hořké. Stačí půl minuty.
    Přidáme česnek
  6. Přidáme na nudličky nakrájené okurky.
    Přidáme okurku
  7. Přidáme rozčtvrcené žampiony. Promícháme a necháme chvíli vařit.
    Přidáme žampiony
  8. Přilijeme vývar a promícháme. Povaříme.
    Přilijeme vývar
  9. Přidáme dvě lžičky hořčice.
    Přidáme hořčici
  10. Přidáme tři lžíce zakysané smetany.
    Přidáme smetanu
  11. Promícháme a pak vrátíme zpět maso.
    Přidáme maso
  12. Zakryjeme a dusíme maso doměkka. To pro případ, že jste nesáhli po minutkovém mase. Jinak nezbývá než počkat.
    Zakryjeme a dusíme
  13. Podáváme s nudlemi.
    Podáváme
Tip:

Co říká chytrý web? To se dá vygooglovat:
Hovězí Stroganov je masitý pokrm pocházející z ruské kuchyně, který se rozšířil po celém světě. Bývá také označován jako minutkový guláš. Připravuje se z hovězí svíčkové, which is cut into strips and fry in oil abruptly,,cs,pieces of meat are then heats with onions,,cs,sour cream and tomato paste,,cs,as an attachment in Russia are traditional baked potatoes or french fries,,cs,According to an ancient method of administration is ready Stroganov pours vodka or cognac and lights,,cs,The name is probably first appeared in the cookbook gift to young housewives of,,cs,as with beef broth,,cs,mustard and cream,,cs,It has become a specialty among Russian haves layers very popular and after the Bolshevik revolution of emigrants came to the whole world,,cs,such as,,cs, kousky masa se pak prohřejí spolu s cibulí, žampiony, nakládanými okurkami, zakysanou smetanou a rajčatovým protlakem. Podává se horké, jako příloha jsou v Rusku tradiční opékané brambory nebo smažené hranolky, ale používá se také rýže nebo těstoviny. Podle starodávného způsobu podávání se hotový Stroganov polije vodkou nebo koňakem a zapálí.
Jídlo je pojmenováno podle šlechtického rodu Stroganovů. Název se zřejmě poprvé objevuje v kuchařské knize Dárek mladým hospodyňkám z roku 1861, byť recept měl poněkud jednodušší podobu, jako hovězí s masovým vývarem, hořčicí a smetanou. Specialita se stala mezi ruskými majetnými vrstvami velmi oblíbenou a po bolševické revoluci se s emigranty dostala do celého světa. Časem se vytvořila řada krajových verzí, jako je např. Sweden Stroganov favorite of local charcuterie Falukorv,,cs,In cheaper restaurants Stroganov often made from pork or chicken,,cs,A further addition to the sausage Falukorv,,cs,is large Swedish sausage made of a ground mixture of pork and beef,,cs,The history of this dates back to sausages,,cs,They were exploited in the mine oxen,,cs,For example, copper is pulled down from behind by ropes from cowhide,,cs,And when the ox died of old age or exhaustion - meat sausages made with German type,,cs,Meat is much nasolilo and after many hours do,,cs. V levnějších restauracích se Stroganov často připravuje z vepřového nebo kuřecího masa.
A ještě dodatek k uzenině falukorv:
Falukorv je velká švédská klobása vyrobená z mleté směsi vepřového a hovězího masa. Historie této klobásky sahá až do 16. století, kdy se ve švédském městě Falun ve velkém těžila měď. Před příchodem parních strojů, byli v dole využíváni voli, například měď se z dolu tahala za pomocí lan z hovězí kůže. Když pak vůl zemřel stářím nebo vyčerpáním – z masa se udělaly párky německého typu, jehož recept přinesli do regionu němečtí horníci. Maso se hodně nasolilo a udilo po mnoho hodin. The traditional preparation of meat was revived at the end,,cs,century butcher Anders Olsson and Falukorv since then in Sweden enjoying high popularity,,cs,fry in butter and served with mashed potatoes or eat on the "cold" like bread with salami,,cs,My favorite children's book is Children of Bullerby,,cs,Throughout my childhood I lived in imagination,,cs,falunská sausage that is something absolutely amazing and I thought,,cs,Upon arrival in Sweden I am waiting for me behind the counter točený salami,,cs,This would not have had any implant TO US,,cs 19. století řezníkem Andersem Olssonem a Falukorv se od té doby ve Švédku těší vysoké oblibě.
Jak jíst Falukorv dnes? Můžete jej nakrájet na silnější plátky, osmažit na másle a podávat s bramborovou kaší nebo jíst na „studeno“ jako chleba se salámem, nebo jako základ Korv Stroganoff. Variant je opravdu hodně.
Znalkyně švédské reality nám ještě může dodat další info:
Moje nejoblíbenější dětská knížka je Děti z Bullerbynu. Četla jsem ji nesčetněkrát. Možná si někdo vzpomene na kapitolu, kde si hlavní hrdinka Anna prozpěvuje cestou na nákup: „falunská uzenka, ta nejlepší“. Celé dětství jsem žila v představě, že falunská uzenka je něco naprosto úžasného a domnívala jsem se, že vypadá jako španělská uzená kýta. Po příjezdu do Švédska mne za pultem čekal točený salám, vzhledem připomínající náš Junior. Ale…!
Tak už jenom dodatek: TOHLE BY SE MĚLO NĚJAK IMPLANTOVAT K NÁM. Že bych to někdy vyzkoušel? We'll see.