Špekáčky začínají být zajímavé, zase se do nich vrátilo maso. Alespoň do některých, which rather buy from the butcher. We can go next door, ulomit patřičný klacek, nařezat a na ohýnku opékat na ježka. Jenže, kde dneska máte humna. A také, ono to s tím ohýnkem v přírodě to není nijak jednoduché. Na balkoně tohle provozovat nedoporučuju, snad na zahrádce, máte-li. Ale můžeme si špekáčky připravit i jinak, sice bez ohýnku.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
23minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
23minutes
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
23minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
23minutes
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Heat the oil over medium heat and fry the sausages on both sides. Medium temperature dial, we do not want to have something to do, that reminds charcoal. Sufficient should probably 3 minuty. We take our well-browned sausages from the pan and set aside.
Do pánve, where they were moments ago sausages, put the potatoes and fry them until golden brown.
Pour beer into fried potatoes.
We will add the cabbage and toss everything.
Do not forget to also add whole grain mustard. Depends on you, if only one teaspoon or two. Mix well and cook over medium heat for about 2 minuty.
We cover the pan and simmer for about another 3 minuty.
Return to pan sausage, Stir and cook for about 10 minutes.
In the finals, sprinkle with chopped parsley, Stir and leave for a while to come off the stove.
Tip:
If you do not have or do not want sausage, You can replace them with any sausage or salami draft.
When I do not know as, I am going (oddly enough) do OBI, But try as we prepare for something original, or at least more original and tasty. Somewhere enough momentum, must be in the form of nice sausages at the butcher. They are knotted. This allows us to taste much about nenapoví, But at least we know, that production had to be at the butcher. Or is he called uzenář?
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Klasika v téhle zemi. Vaří se obvykle spolu s bramborami, v kotlíku při kempování, leckdy jako nouzové řešení večeře. A nemá ve světě moc konkurentů. Nicméně jsem narazil na guláš z klobásy a choriza. To, co mě přímo chytlo bylo, že je jako příloha doporučená rýže. Takže zapomeňte na chleba (je možný), knedlík (také možný) a zkuste rýži.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Klasika v téhle zemi. Vaří se obvykle spolu s bramborami, v kotlíku při kempování, leckdy jako nouzové řešení večeře. A nemá ve světě moc konkurentů. Nicméně jsem narazil na guláš z klobásy a choriza. To, co mě přímo chytlo bylo, že je jako příloha doporučená rýže. Takže zapomeňte na chleba (je možný), knedlík (také možný) a zkuste rýži.
Nakrájíme špekáčky i klobásku na kolečka, v kastrolku si rozehřejeme máslo a uzeniny na něm opečeme.
It should be enough 5 until 7 minutes. Napřed opékáme špekáčky, pak přidáme klobásku, které potřebuje na opečení méně času.
Opečené špekáčky a klobásu vyjmeme z kastrolu a dáme stranou. Chop the onion, také česnek a chilli papričku.
Cibulku, česnek i papričku orestujeme na másle, ve kterém jsme opékali uzeniny.
Do restované směsi s cibulí přidáme papriku, kopr, kmín a po rozpuštění papriky přilijeme trochu vývaru. Přidáme opečené špekáčky a klobásku, promícháme. Mírně můžeme osolit a opepřit. Ale počítejte s tím, že v uzeninách je soli docela dost.
Přilijeme zbytek vývaru, přivedeme k varu a dusíme asi 15 minutes. Pokud je v guláši víc tuku, odebereme ho lžící.
Smícháme mouku s vodou.
Rozmíchanou mouku vlijeme do guláše a necháme provařit několik minut. Pak podle chuti přidáme asi polovinu kelímku zakysané směsi, promícháme a odstavíme.
Serve with rice. Pokud máte chuť, můžete přidat ještě trochu zakysané smetany.
Tip:
Guláš s rýží vypadá podezřele, ale je to dobré. Možná by rýže mohla asistovat i při klasickém guláši, ale to je třeba vyzkoušet.
This attempt must go. moreover, if he came out, so there will not be a recipe. Takže, As always tried and true self in the diminutive kitchen, where not much spin. Fits, You need really only one pan. Enjoy, not only during cooking! Na scénu přichází kuře.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
12minutes
Cook Time
12minutes
Servings
Prep Time
2osoby
12minutes
Cook Time
12minutes
This is a recipe for two, It certainly will not make the problem can multiply the ingredients by the number of diners, moreover we have here and helping calculator.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
12minutes
Cook Time
12minutes
Servings
Prep Time
2osoby
12minutes
Cook Time
12minutes
This is a recipe for two, It certainly will not make the problem can multiply the ingredients by the number of diners, moreover we have here and helping calculator.
Crunchy and crispy chilli chicken | Just one pan - wok
Need:
450gchickenbreast and thigh fillet cut into pieces
Cut chicken into pieces, Mix the flour with salt and pepper.
Meat in flour, wrap from all sides.
Heat the wok and put it into oil, Heat to a higher temperature. Into the hot oil we toss the whole chili peppers and restujeme 30 seconds. Pozor, prská to! Peppers, remove and set aside, need for paper towels.
Chicken pieces put into wok and relaxed about restujeme 8 minutes, until the meat gets a golden color.
Add the ginger, cut into fine slices and garlic, we nakrájelii too finely and more about restujeme 2 minuty.
If you have a craving for peanuts, add a handful of them to pan. But you can skip this step.
If there is still oil pan, maso, ginger, garlic and remove from pan, aside the, must again on paper towels, You can remove the excess fat.
Remove from the pan and the fat chicken and peppers into her back. Do not let the mixture scallions, chopped into pieces třícentimentrové (greater white part lengthwise). Add the soy sauce and cook, součaném while moving the pan over the stove for about 1 minutu. This earthquake ladle the sauce mix with others as we would have mixed. Instead of shaking can mix wooden spatula.
And we can now serve.
You have to also prepare rice, if you want to please the guests more. Even at the table it looks richer. And if guests are mlsavější, You also need to prepare a simple cucumber salad.
Tip:
cucumber salad matters are good. Fast, svěží, delicious. Inpiraci najdete tady, This is a Japanese affair, or tady Can you give for a trip into Thailand This way.
I needed a suitable formation on the tin, also I fell to the eye and ruky tuňák. Takže budeme vařit. A ještě pro jistotu přiložil klasiku – Rio mare Insalatissimo. Then I just had to amass ingredients around, so it has been enjoying of food. These have the advantage of salads, that you look after it, What you have at home and mix. The result must not be patlanina, No dog with a cat cooks, But real food, After all, who can also offer visit, if suddenly rang the doorbell.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
20minutes
Passive Time
15minut na chlazení
Servings
Prep Time
4osoby
20minutes
Passive Time
15minut na chlazení
No, že zrovna nemáte doma tvaroh, nemusíte se trápit, ten se dá pořídit na každém rohu ve větších městech, když ale žijete na vesnici s jedním ubohým konzumem, nebo ani tím ne, pak se na tenhle salát můžete připravit plánovitě. Stačí se cestou domů zastavit tam, kde máte šanci tvaroh pořídit. Ale za zkoušku tenhle salát určitě stojí.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
20minutes
Passive Time
15minut na chlazení
Servings
Prep Time
4osoby
20minutes
Passive Time
15minut na chlazení
No, že zrovna nemáte doma tvaroh, nemusíte se trápit, ten se dá pořídit na každém rohu ve větších městech, když ale žijete na vesnici s jedním ubohým konzumem, nebo ani tím ne, pak se na tenhle salát můžete připravit plánovitě. Stačí se cestou domů zastavit tam, kde máte šanci tvaroh pořídit. Ale za zkoušku tenhle salát určitě stojí.
Tuna salad with cottage cheese, papričkami jalapeňo, tomatoes, corn and celery | Snack begins
Smícháme tvaroh s tuňákovými konzervami. Pro jistotu si z tu se slunečnicovým olejem přeceďte, stačí jenom tuňák, olej si dejte stranou, pokud ho budete chtít použít. Zjistíte, že se bez něho obejdete.
Přidáme dvě lžičky celozrnné hořčice a opět dobře promícháme.
V závěru ještě přidáme cukrovou kukuřici – stačí jenom polovina malé konzervy; zeleniny už je v salátu docela dost, ale pokud jste jejím fanatickými konzumenty, klidně si přidejte celou. Toss. Salt and pepper, podle chuti.
Dáme vychladit a pak podáváme s chlebem nebo dalamánkem. Nebo zvolíte bílé pečivo? Jak libo.