Duck Like No Other | He needs time

To zas byla debata. Když prý kachnu nepodleju, tak bude maso suché až běda. Jenže já si prošel dost receptů a přiklonil se k radě žižkovské Florentýny, autorky Kuchařky pro dceru: „Byl to jeden z nejjednodušších receptů z celé knihy, protože stačilo kachnu osolit, okmínovat, bez podlévání zavřít do pekáče, přiklopit, vsunout do trouby vyhřáté na 120 stupňů a 6 hodin si jí nevšímat.“ Takže to chce mít kachnu, pekáč s víkem, troubu a čas. Zelí si můžete připravit podle tohoto receptu nebo podle návodu v postupu.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 hours
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 hours
Také potřebujete jako přílohu knedlík a zelí. Ale to v čase konfitování kachničky bohatě zvládnete. Kolegyně Míla v práci vykulila oči, když se prozradilo, že si houskový knedlík kupuji. Tentokrát by asi omdlela, protože jsem ještě barbarštěji sáhl po směsi na knedlíky s burisonami. To jsem si říkal a když jsem jí to přiznal, propadl jsem do pekla. Ještě teď se smažím. On ten náš Vietnamec měl ale jenom tu burisonovou variantu a já byl v nouzi... Také tady mluvím o kachně, ale k dispozici jsem měl jen půlku, ale to přece pro dva bude bohatě stačit. Možná pro čtyři skromnější strávníky. Jo a k tomu údivu, že knedlík kupuji se přidala i kolegyně Pavla. Prý je to jednoduché patlání. Tak příště do toho půjdu. Ale vy si zvolte, zda knedlíky připravíte doma nebo si jinak pomůžete. Míla vás sice prokleje a Pavla uroní slzu, ale na to nedejte. Obě to určitě myslí dobře. Volba knedlíku zase recept na pomalu pečenou kachničku nijak nemění. Nemusíte podlívat, a když tomu nebudete věřit, výsledek se asi moc nemusí měnit. Zdeněk Pohlreich prý peče kachnu 13 hodin a podlívá. Florentýnina varianta mi připadá rychlejší... Nic proti Zdeňkovi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 hours
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 hours
Také potřebujete jako přílohu knedlík a zelí. Ale to v čase konfitování kachničky bohatě zvládnete. Kolegyně Míla v práci vykulila oči, když se prozradilo, že si houskový knedlík kupuji. Tentokrát by asi omdlela, protože jsem ještě barbarštěji sáhl po směsi na knedlíky s burisonami. To jsem si říkal a když jsem jí to přiznal, propadl jsem do pekla. Ještě teď se smažím. On ten náš Vietnamec měl ale jenom tu burisonovou variantu a já byl v nouzi... Také tady mluvím o kachně, ale k dispozici jsem měl jen půlku, ale to přece pro dva bude bohatě stačit. Možná pro čtyři skromnější strávníky. Jo a k tomu údivu, že knedlík kupuji se přidala i kolegyně Pavla. Prý je to jednoduché patlání. Tak příště do toho půjdu. Ale vy si zvolte, zda knedlíky připravíte doma nebo si jinak pomůžete. Míla vás sice prokleje a Pavla uroní slzu, ale na to nedejte. Obě to určitě myslí dobře. Volba knedlíku zase recept na pomalu pečenou kachničku nijak nemění. Nemusíte podlívat, a když tomu nebudete věřit, výsledek se asi moc nemusí měnit. Zdeněk Pohlreich prý peče kachnu 13 hodin a podlívá. Florentýnina varianta mi připadá rychlejší... Nic proti Zdeňkovi.
Duck Like No Other | He needs time
Need:
Units:
How do you:
  1. Kachnu omyjeme, posolíme a pokmínujeme. To je celé!
  2. Dáme do pekáče s poklicí a šoupneme do trouby předehřáté na 120 °C.
  3. Necháme mírně péct při zmíněných 120 °C tak 6 hours. Klidně si kachničku můžete rozpéct a pak druhý den dopéci. Nebo ji pečeme přes noc. Nezvedáme poklici. Necháme kachnu kachnou po celou dobu pečení. Z kachny pomaloučku vytéká sádlo, to stačí, aby maso nebylo suché. A ono není!
  4. Mezitím si připravíme dušené zelí. Na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, kterou opečeme, přidáme kysané zelí i se šťávou. Osolíme a okmínujeme podle chuti. Podlijeme trochou vody a dusíme asi 20 minutes. Přidáme cukr a pak ještě trochu octa. Promícháme a dodusíme.
  5. Štávu slijeme. Svrchu sebereme sádlo, které se hodí na přípravu jíšky pro šťávu. Trochu šťávy necháme v pekáčku pod kachničkou. Tak pro jistotu.
  6. Na rozpáleném sádle z výpeku kachny zapražíme lžíci hladké mouky.
  7. Zalijeme šťávou, pokud je příliš hustá konzistence, přilijeme ještě trochu vody. Podle libosti.
  8. Necháme chvíli provařit. Měla by mít tekutou konzistenci.
  9. Podáváme s dušeným zelím a knedlíky.
Tip:

Zdá se vám 6 hodin málo, můžete si konfitovat kachničku i 13 hodin, prý jako Zdeněk Pohlreich. Začnete na 90 °C, počítá se s podlitím. Samozřejmě kmín a sůl na kachnu patří. Pekáč pak přiklopte, teplotu trouby zvyšte na 120 °C a kachnu takto pečte ještě 6 hours. Po uplynutí této doby pekáč odklopte, kachnu důkladně potřete medem a nechte dopéct dozlatova – díky medu to půjde rychle. Můžete na chvilku troubu přepnout i na gril, aby byla kůžička opravdu super křupavá. Ale to už je trochu jiný recept.

Pork with vegetables | Once again the same good

As can be guessed, steak grilled with vegetables now tady we have. And even quicker dinner topic neck. still good! But let us return to baked pork with vegetables. We'll crank w.egg little more tomato sauce with olives and basil. You're gonna taste buds, it'll be fine!





Votes: 3
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes

Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes

The base is obviously neck, then still w.egg, Panzani tomato sauce with olives and basil and potatoes to more. Compared to the first variant are at stake potatoes, Although this process will increase slightly, ale stojí to za to. Tomato sauce, olives and basil in turn gives greater Grady. a little longer, but simple. Then you can just enjoy this great food.


Votes: 3
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes

Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes

The base is obviously neck, then still w.egg, Panzani tomato sauce with olives and basil and potatoes to more. Compared to the first variant are at stake potatoes, Although this process will increase slightly, ale stojí to za to. Tomato sauce, olives and basil in turn gives greater Grady. a little longer, but simple. Then you can just enjoy this great food.

Pork with vegetables | Once again the same good

Need:



Units:

How do you:
  1. collars tenderize, Sprinkle seasoning mix and pour oil. Marinate an hour. Občas protřepeme, to spice got really everywhere. Potatoes cut into slices and olive oil zastříkneme. Dáme do trouby a pečeme na 200 almost 20 minutes.
    Brambory nakrájíme

  2. Then add slices of neck and a layer of ham to the fried potatoes.
    Vrstva šunky

  3. Add the chopped bacon.
    Vrstva slaniny

  4. pour Lece.
    Zalijeme lečem

  5. Pour in tomato sauce with olives and basil. Bake covered 30 minut při teplotě 180 °C a pak odkryjeme a pečeme ještě 20 minutes.
    Zalijeme omáčkou s olivami

  6. Sprinkle with grated cheese. Bake yet so 10 minutes.
    Posypeme sýrem

  7. Finished.
    Zapečeno

  8. served.
    Podáváme

Tip:

Fits need:

Znojmia Zeleninové lentils 330g
Znojmia Zeleninové lentils 330g

Panzani Olive & Basil 400g
Panzani Olive & Basil 400g

Avocados seasoning mix on collars
Avocados seasoning mix on collars

...

.




Black and white bean soup | Something not only for chess players

Originally it was to be an attempt to bean soup. White beans. But then I peeked black beans and it was decided. We will have a chess on a plate. But do not expect checkmate, pochutnáte si.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Když vaříte z fazolí, přidejte si den na namočení. Nebo sáhněte po plechovce, která už to má vyřešené. Bílé máslové fazole a negros ze Španělska splňují požadavek zkrácení času na přípravu, ale i na vaření. Plechovka černých fazolí má obsah fazolí 290 g a ta s máslovými nabízí 240 g.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Když vaříte z fazolí, přidejte si den na namočení. Nebo sáhněte po plechovce, která už to má vyřešené. Bílé máslové fazole a negros ze Španělska splňují požadavek zkrácení času na přípravu, ale i na vaření. Plechovka černých fazolí má obsah fazolí 290 g a ta s máslovými nabízí 240 g.
Black and white bean soup | Something not only for chess players
Need:
Units:
How do you:
  1. Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme. Then set aside.
  2. Do kastrolu, ve kterém jsme slaninu opékali, přidáme olej a zahřejeme.
  3. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a promícháme. Pak přidáme i na drobno nakrájenou mrkev. Restujeme spolu tak 5 minutes.
  4. Přidáme nasekaný česnek a restujeme do minuty, pak zalijeme zeleninovým vývarem.
  5. Přidáme bílé i černé fazole a necháme na mírném ohni probublávat. Už jsou vařené, takže stačí tak 20 minutes.
  6. Salt and pepper.
  7. Původně jsem vzdoroval myšlence, že půlku polévky rozmixuju. Jenže pak mi došlo, že by bylo dobré ji mít méně vodovatou a více krémovitou. Proto povolávám tyčový mixer! Takže 5 naběraček jde stranou, nechávám je vychladnout aspoň trochu a pak použiju tyčový mixer.
  8. Rozmixovanou část polévky vrátíme do kastrolu, přidáme dvě třetiny osmahnuté slaniny a promícháme. Chvilku povaříme a nakonec přidáme trochu rajčatového pyré. Když chcete červenou polévku, ještě přitlačte.
  9. Při podávání polévku dozdobíme trochou opečené slaniny a petrželkou.
    černobílá fazolová

Pork baked with cheese and Lece | Mozzarella is paramount, but you can choose another team

This idea was born out of necessity, so it is. It just had to be somehow loaded with pork neck. So I loaded her. And then zapekl. It should also work on demanding taste buds. I dug into several sites on the net, and as we do that it, kombinuji. Thanks for the advice of your garden.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
It's easy as pie. No, It just needs time. Marinating takes at least a day, then even browning. Ale, if you do I schedule, so it clicks. Meat in the package of ham and bacon cheese crust, that's it!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
65 minutes + 24 hodin na marinování
It's easy as pie. No, It just needs time. Marinating takes at least a day, then even browning. Ale, if you do I schedule, so it clicks. Meat in the package of ham and bacon cheese crust, that's it!
Pork baked with cheese and Lece
Need:
Units:
How do you:
  1. Slices of pork tenderize gently on both sides.
    Naklepeme
  2. Season the steak spice blends.
    Okořeníme
  3. Put slices in a plastic box and pour olive oil. Let cool to at least overnight.
    Přidáme olej
  4. Sliced ​​pork put in baking dish.
    Plátky krkovice dáme do mísy
  5. Top with sliced ​​ham.
  6. Slices of bacon.
    Poklademe anglickou slaninou
  7. Přidáme lečo a krájené papriky. Zakryjeme.
    Zakryjeme
  8. Dáme do trouby předehřáté na 180 °C, Bake covered for about 30 minutes. Then uncover and bake another 20 minutes.
    Dáme do trouby
  9. Sprinkle with grated cheese.
    Zasypeme sýrem
  10. Bake yet 10 minutes, cheese to slightly zezlátl.
    Upečeno
  11. Serve with boiled potatoes, přelitými roasted juice.
    Podáváme
  12. Enjoy your meal!
    Dobrou chuť