Pikantní bůček | Kalorická bomba

I'm more lean,,cs,I do not like bold,,cs,But she found an exception,,cs,Exceptional is i & nbsp; it,,cs,that I got a good assistant in the kitchen,,cs,So his recipe is suited to him,,cs,You can prepare a spicy belly for dinner,,cs,snack,,cs,appetizer,,sk,it would also throw a picnic on the picnic,,cs,if you keep it in the cold,,cs,I just watched,,cs,A & nbsp; obviously it's a simple matter,,cs,But what you need most,,cs,it's time,,cs,Exit time right from the start,,cs,but you do not have to graduate,,cs,even if it is leap,,sk,because it tastes good and then you need time to cool down,,cs,right at the end,,cs, tučné mě moc neláká. Ale objevila výjimka. It is also exceptional, že jsem do kuchyně získal zdatného asistenta. Takže ten jeho recept je mu šitý na chuť. Můžete si pikantní bůček připravit jako večeři, svačinu, chuťovku, He threw it on the picnic likely, if you keep it cool.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
165 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
165 minutes
Jenom jsem přihlížel. A evidentně je to jednoduchá záležitost. Ale co potřebujete nejvíc, je čas. Čas na rozležení hned na začátku, ale nemusíte to absolvovaat, byť je to leepší, protože se chutě propojí a pak potřebujete čas na vychlazení, hned na konci. This is fun,,cs,Use Ingredients after & nbsp; hands,,cs,according to estimation and & nbsp; taste,,cs,hot or sweet,,cs,- Do not worry about it,,cs,Wash the loaf and dry it,,cs,baby pink a2 P1060576,,cs,Cut the skin into the grid,,cs,bark sponge b P1060579,,cs,We're spreading salt,,cs,dandelion dick P1060584,,cs,Pump the pepper,,cs,fry pike f P1060590,,cs,We incinerate the caraway and & nbsp; the pressed garlic,,cs,fry pike h P1060596,,cs,We leave an hour of calm,,cs,a bunch of piquant as well as P1060600,,cs,Put in the preheated oven on,,cs,Then we turn and & nbsp; with frequent casting bake for an hour and & nbsp; for half to two hours,,cs,pike jelly p1060605,,cs. Ingredience používejte tak po hrstech, podle odhadu a chuti.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
165 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
165 minutes
Jenom jsem přihlížel. A evidentně je to jednoduchá záležitost. Ale co potřebujete nejvíc, je čas. Čas na rozležení hned na začátku, ale nemusíte to absolvovaat, byť je to leepší, protože se chutě propojí a pak potřebujete čas na vychlazení, hned na konci. This is fun,,cs,Use Ingredients after & nbsp; hands,,cs,according to estimation and & nbsp; taste,,cs,hot or sweet,,cs,- Do not worry about it,,cs,Wash the loaf and dry it,,cs,baby pink a2 P1060576,,cs,Cut the skin into the grid,,cs,bark sponge b P1060579,,cs,We're spreading salt,,cs,dandelion dick P1060584,,cs,Pump the pepper,,cs,fry pike f P1060590,,cs,We incinerate the caraway and & nbsp; the pressed garlic,,cs,fry pike h P1060596,,cs,We leave an hour of calm,,cs,a bunch of piquant as well as P1060600,,cs,Put in the preheated oven on,,cs,Then we turn and & nbsp; with frequent casting bake for an hour and & nbsp; for half to two hours,,cs,pike jelly p1060605,,cs. Ingredience používejte tak po hrstech, podle odhadu a chuti.
Pikantní bůček | Kalorická bomba
Need:
Units:
How do you:
  1. Bůček omyjeme a osušíme.
    Připravíme si
  2. Kůži nařežeme do mřížky.
    Nařízneme
  3. Vetřeme sůl.
    Osolíme
  4. Vetřeme pepř.
    Opepříme
  5. Vetřeme kmín a prolisovaný česnek.
    Okmínujeme
  6. Place in a baking dish. Necháme tak hodinu v klidu.
    Dáme do pekáčku
  7. Vložíme do předehřáté trouby na 180 until 200 °C, pečeme 45 minutes. Pak obrátíme a za častého podlévání pečeme hodinu a půl až dvě hodiny.
    Pečeme
  8. Necháme vychladnout.
    Hotovo
  9. Nakrájíme na plátky, které poklademe na chleba potřený hořčičí. Podle chutí dosolíme, opepříme a posypeme paprikou. Ozdobíme okurkou, cibulkou a paprikou.
    Podáváme

Rabbit roasted on cabbage with potatoes,cs

Tak mě to stálo chvíli přemýšlení, že když už jsem zahlédl králíka v regálem dostal jsem na něj chuť. Už tu jednoho mám, vlastně dva, tak proč nepřidat dalšího?! Už umíme péct na zelí kuře v několika variantách, proč to nezkusit s králíkem?

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Pečený králík mě provázel v dětství, je to taková milá vzpomínka. Tak šup s ním do pekáče, ať se můžu olizovat zase až za ušima. Jednoduchý recept, jenom to chce svůj čas. Ale stojí to za to si počkat.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Pečený králík mě provázel v dětství, je to taková milá vzpomínka. Tak šup s ním do pekáče, ať se můžu olizovat zase až za ušima. Jednoduchý recept, jenom to chce svůj čas. Ale stojí to za to si počkat.
Rabbit roasted on cabbage with potatoes,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
    Brambory nakrájíme
  2. Nakrájíme část slaniny, tak asi polovinu.
    Nakrájíme část slaniny
  3. Část nakrájené slaniny dome do pekáčku.
    Dáme do pekáče
  4. Nakrájíme cibule nadrobno.
    Nakrájíme cibule
  5. Na slaninu do pekáčku přidáme cibuli a zelí. Dobře rozprostřeme.
    Přidáme zelí a cibuli
  6. Do lůžka ze zelí položíme králičí stehna.
    Přidáme králíka
  7. Kolem masa rozložíme brambory a plátky bůčku.
    Přidáme brambory
  8. Opepříme a osolíme.
    Opepříme
  9. Na maso a brambory s bůčkem ještě rozložíme zbývající anglickou slaninu. Můžeme zalít trochou vody.
    Položíme slaninu
  10. Zakryjeme a dáme do trouby předehřáté na 180 °C péct. Bake 90 minutes.
    Zakryjeme
  11. Odkryjeme, králíka uvolníme, aby bylo mase na vrchu a dáme znovu do trouby již odkryté na 30 minutes.
    Pečeme
  12. at last 10 minut zvýšíme teplotu tak na 220 °C, aby maso dostalo barvu.
    Pečeme
  13. served.
    Podáváme
Tip:

A MÁME TADY ZÁHADU:
No celá záležitost mě přišla na 1000 crowns, ale musíte brát v potaz, že jsem si cestou ještě koupil fungl nový pekáč v Orionu.
Pekáč Grande Orion
Prodejce (výrobce) uvádí na webu:
Pekáč odlévaný masivní s uchy a s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT, na kterém připravíte výborné pečeně, omáčky, zapečenou zeleninu... Materiál: hliník s vynikajícím nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT a s profilovaným dnem, skleněná poklice s otvorem pro únik přebytečné páry. Doporučujeme použití kuchyňské chňapky. Rozměry: 35x22,5x8/12 cm. Vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce. Při použití v troubě poklice max. do 200 °C. ALE na krabici uvádí, že s poklicí se do trouby můžeme odvážit při maximální teplototě 180 °C. No, babo raď, je to ve hvězdách, asi někde v souhvězdí Orion.

Vepřové ocásky s bůčkem a tymiánovou kedlubnou

Meat! Meat! Already, tak jo. Náhoda tomu chtěla, aby to nebyly klasické výpečky, které jsem zamýšlel. But I encountered in trade in pork tails (after I've been blinking for a long time and now it has switched), ke kterým jsem přihodil ještě trochu bůčku, hlavně kvůli tuku, který by měl zahrát ve šťávě. A jdeme na to.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
K masu potřebujeme ještě něco. Tak tentokrát to bude kedlubna na tymiánu. A vše doplní bramborový knedlík. Zdá se to jednoduché, a také to jednoduché vlastně je.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
K masu potřebujeme ještě něco. Tak tentokrát to bude kedlubna na tymiánu. A vše doplní bramborový knedlík. Zdá se to jednoduché, a také to jednoduché vlastně je.
Vepřové ocásky s bůčkem a tymiánovou kedlubnou
Need:
Vepřové ocásky s bůčkem
Tymiánová kedlubna
Units:
How do you:
  1. Česnek prolisujeme a smícháme s kmínem. Touto směsí potřeme ocásky i bůček, mírně osolíme. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka, kterými vyložíme dno zapékací misky. Na cibuli dáme ocásky a bůček.
    Příprava masa
  2. Dáme do trouby předehřáté na 190 ° C and bake for about 30 minut ve spodní části trouby.
  3. Pak podlijeme trochou zeleninového vývaru. Bake yet 30 minutes, občas maso přelijeme dalším vývarem nebo vypečenou šťávou, pak ocásky i bůček otočíme a necháme v troubě ještě 30 minutes. Občas přelijeme šťávou nebo ještě vývarem pokud se šťáva odvařila.
  4. Mezitím si připravíme kedlubny. Nastrouháme je, dáme na rozpuštěné máslo (2 lžíce), do kterého jsme zamíchali sušený tymián a přidali i snítky čerstvého tymiánu. Osolíme, opepříme a chvilku restujeme.
    Nastrouháme kedlubny
  5. Přidáme zeleninový vývar a lžíci octa. Zakryjeme a dusíme asi 10 minutes. Přidáme cukr a podle chuti ještě lžičku octa, pokud je potřeba, zakryjeme a dusíme ještě 10 minutes. V závěru přidáme kousek másla. Toss.
    Přilijeme vývar
  6. Podáváme s bramborovými knedlíky.
    Servírujeme ocásky

Pečený bůček v medu s kapustou | Italian-American-Czech variations

Struck by the simplicity. It is apparent, but there is no state exam, takže také žádný strach. Moderately difficult route I sank into a network of ideas what to do with bacon and cabbage, I'm already really looking forward. And finally found a people Bastian, author of Italian-American cookbook, of which the publisher says, that millions of Americans love it. Ale od receptu se zase trochu tvrdohlavě, how else, deviate. Už i proto, že kapusta, kterou u nás dostaneme je hlavně a(skoro) jedině hlávková. Whether homemade or this one from Italy. And it looks different than what you had on hand Lidia. Spíše je ta její kadeřávek, tedy kapusta kadeřavá. Hlávková bude trochu víc doběla, ale to zase na chuti nic neubere.

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
50-60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
50-60 minutes
Prescription, from which I come, is žebírka. We have a well proportioned piece of pork, so why not try it with him. Just watch out for those, who can not tolerate a sweet flavor. Already, It makes honey. One tablespoon of honey creates a subtle sweet taste, if you want a really sweet and visible crust on meat, certainly add one more spoonful. A ta kapusta, simply prepared, It is a surprise taste.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
50-60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
50-60 minutes
Prescription, from which I come, is žebírka. We have a well proportioned piece of pork, so why not try it with him. Just watch out for those, who can not tolerate a sweet flavor. Already, It makes honey. One tablespoon of honey creates a subtle sweet taste, if you want a really sweet and visible crust on meat, certainly add one more spoonful. A ta kapusta, simply prepared, It is a surprise taste.
Pečený bůček v medu s kapustou | Italian-American-Czech variations
Need:
Units:
How do you:
Bake meat
  1. Brisket cut across into large pieces. Season with salt and pepper.
    Nakrájíme bůček
  2. Zalijeme vývarem.
    Vývar na řadě
  3. Přidáme olivový olej, Garlic cloves and bay leaves.
    Vše v pekáčku
  4. Bake in preheated oven for 250 °C. Pečeme při teplotě 250 °C (depending on your oven, I did it out of milder temperatures finally had to ohulit 250, Then it well hell). We need about 45 minutes, Belly to get a golden brown color and the broth is evaporated as much as possible. Bake or even longer.
  5. Baking pieces and watch your belly contact, to obtain a golden brown color on both sides. I turned at the moment, when they are baked 40 minutes. During prolonged cooking can reduce the temperature to 200 °C.
    Upečený bůček
  6. Who's afraid of honey, It may stop here. Pork belly for a few more minutes we put in the middle position in the oven and switch on the grill. Several dishes from both sides and it's done. And do you really need braised cabbage and dumplings around, potato.
    První servírování
  7. While the brisket baked, mix wine, ocet, honey and minced chilli flakes, so everything is well combined and honey is dissolved. If you want a thicker glaze on meat, add two tablespoons of honey straight.
    Medovo-octová zálivka
  8. We topped with pieces of pork on both sides of honey and vinegar and then pour the rest into a baking dish. Bake for about 20 minutes, to form a glaze.
    Bůček potřeme
  9. Serve with prepared cabbage.
    Podáváme
  10. If you want another attachment, add the potato dumplings. A pour Butcher.
    Přidejte knedlík
braised kale
  1. Ober sprouts on outer leaves, and because we cook half cones, There have been split in half. We get rid of the main stalk cabbage head and then disassembled into individual sheets. Where it goes the stronger vein stalk, Vyříznme up. Proper leaves, then twice with cold water.
  2. Cloves garlic, crushed flat side of a knife and fry in oil. Shortly, to garlic nezhořkl.
    Opečeme česnek
  3. Add the cabbage leaves and water, adhering to them. A mix. After a moment, we add a little water.
    Listy kapusty
  4. Mírně osolíme, add-ground chili flakes and add water or more, better, kuřecí vývar. Cover and simmer until tender, about 10 minutes.
    Přidáme sůl, pepř a chilli
Tip:

IF neholdujete belly, try the pork chops straight. The procedure is exactly the same.