Dumal jsem nad tím, What else can I cook quickly and easily. Leave work at the moment, when it is normally going to dinner in the kitchen is stressful. Ale vybudí to buňky šedé kůry mozkové. It began to grind and dinner, byť přece jen trošku pozdní se vydařila. Thanks to the shortened time.
Need: |
- 400 g chicken liver
- 1 red onion
- 4 cloves garlic
- 1 zelenou papriku
- 1 spoon ground ginger
- salt
- pepper
- chilli vločky
- 100 ml bílého vína
- 1 spoon japonského rýžového octa
- 5 g cukru
- 1 spoon ústřicové omáčky
- rýži this time in the bag
- 2 cloves
- 1 Bay leaf
- Očistíme játra, překrájíme na menší kousky, lightly salt and pepper. Nakrájíme červenou cibuli na půlměsíčky, green peppers lengthwise in half and cut across into thin strips.
- Boil the rice in slightly salted water with added cloves and bay leaf. (I cook rice in the bag, so the rice will spice, ale dá jí chuť.)
- In a wok heat oil and fry the chopped garlic ...
- ...přidáme zázvor, chopped peppers and red onion. Resto about 3 minutes and add the liver. Ochutíme mletými vločkami chilli. Restujeme asi asi 8 minutes (podle síly vařiče), tak aby játra byla opečená.
- Přidáme červené fazole. Toss. Zmírníme teplotu.
- Smícháme lžičku cukru, lžíci ústřicové omáčky, tablespoon rice vinegar and 100 ml of white wine.
- Pour mixture liver with beans. Reduce heat and simmer.
- Můžete ještě mírně dosolit, pepper and even add a bit of ground chilli flakes, podle chuti. Vaříme, aby se omáčka mírně redukovala, tak 5 minutes.
- Podáváme s rýží, posypané nasekanou jarní cibulkou.

Salát z červené řepy, červené cibule a bílého křenu | V českých barvách
So I somehow rozdivočil with horseradish. After a search on how to prepare staročeskou vejmrdu the pork knee under my arm stumbled into beetroot, already parboiled and it gave me the idea of suggested, the beets with horseradish get in touch. Many things can be from these two interesting ingredients to prepare, but beetroot is our index, takže na to budu sám. Already, but this does not take another trip to the world and especially the world of tastes. Připravují se jako pyré, krém, dresink i čatni, jako teplá příloha nebo předkrm, ale mě padl do oka nápad, described in the British newspaper The Independent Jason Lowe. Bude to salát! Something like that, I probably tasted at Dita Pecháčková, when did the junket for television Diary Dita P., which received an incredible storm of criticism and straight Carolina Hosek described her horror (na rozdíl od stejnojmenné kuchařky, tu miluje) and called his comment "Prus 10 * RU Diary Dita P." Well,, He stuck in my head the salad and wonderful photogenic kitchen. Takovou kuchyni bych bral, such a salad and I'd hate to such criticism.
Můžete jít dvěma cestami. Barevnější nebo jednodušší. Ta první spočívá v tom, že si řepu uvaříte v osolené vodě (což trvá tak hodinu), necháte vychladnout a oloupete. Barevnější cesta spočívá v tom, že voda z řepy je červená, lepší je mít při loupání jednorázové rukavice, jinak budete mít i červené ruce. Ta jednodušší cesta začíná právě v tomhle momentě, koupíte si řepu předvařenou, tím pádem odpadá problém, že po zápase s řepou budete vypadat jako řezník či vrah, celí od krve. Řepu nejlépe oloupete právě v těch rukavicích. Vezmete ji do dlaní a třete, jako byste leštili kouli. Slupka z řepy sjede. Můžete ji ale loupat i jako cibuli. Tohle všechnoodpadne při volbě předvařené řepy. Pokud vám to kuchařský jemnocit dovolí, sáhněte po této variantě. Příprava salátu je tak trochu slzavé údolí, popláčete si u křenu a také u cibule. Stojí to za to! |
Need: |
- 250 g beetroot - předvařené
- 1/2 lžíce dijonské hořčice
- 2 lžíce řepkového oleje
- 1 red onion - podélně rozkrojíme a napříč nakrájíme na tenké plátky
- 2 lžíce strouhaného křenu
- salt
- pepper
- Trojice, kterou dáme dohromady. Červená řepa, červená cibule a křen.
- Křen nastrouháme na jemném struhadle.
- Červenou řepu nakrájíme na klínky nebo plátky a rozložíme na talíř. Cibuli podélně rozpůlíme a napříč nakrájíme na jemné plátky.
- Smícháme hořčici s olejem, pepper and salt. Dobře prošleháme, aby vznikla kompaktní hmota.
- Přes rozloženou řepu nasypeme nakrájenou cibuli, pak posypeme strouhaným křenem a zakapeme dresinkem.

Chilli chutney čili chutné čatní s rajčaty | Snadná příprava, ale běh na delší trať
Year, kdyste se chtěli živit výrobou tohoho čatní, I think you zplakali over earnings,cs. Tvořil jsem ho postupně z jednoduchých ingrediencí, ale časově je to spíše volnočasová záležitost, takže na víkend, jelikož ani dvě hodiny nestačí. Ale ten výsledek je perfektní. Pokud nemáte na takovou věc nervy, skočte si do supermarketu a kupte si hotové, je-li. A pokud nemáte rádi ostré a spíše preferujete sladší omáčky, zapomeňte na chilli papričky i chilli omáčku. Můžete také ještě přidat lžíci cukru navíc.
Need: |
- 260 g krájených rajčat and juice (konzerva)
- 300 g rajčat
- 1 white onion
- 1 red onion
- 3 lžíce red wine vinegar
- 3 lžíce cane sugar
- 3 cloves garlic
- 125 g rajčatového pyré
- 3 lžíce vody
- 3 lžičky chilli omáčky
- 3 beránka links nakládané
- 3 chilli minipapričky
- 3 lžičky ginger strouhaného, fresh
- the body of the, What we need. The first step is to chop chop, so it's good to be prepared. Finely chop the onion, chop garlic, rozčtvrtíme tomatoes lengthwise and crosswise cut. Ram's horns rid of the seeds and cut into pieces, chilli peppers, if possible, also get rid of the seeds and chop. Other raw materials already in the photos are not, this recipe is formed gradually, by the idea. Indeed, their preparation is already enough time ...
- Into the pan and put chopped tomatoes with juice, cibuli, beránka links, chilli papričky, uzenou peppers, garlic, vinegar and sugar.
- mix well, mainly, to dissolve the sugar and simmer on low heat so about 90 minutes. Občas promícháme, should create such a jelly consistency.
- Add the chopped fresh tomatoes and tomato puree, vodu, Fresh ginger and chilli sauce. Stir and let braise certainly more so 60 minutes. Občas promícháme.
- It is actually done. But if we want to have a more compact paste, still leave over low heat bubbled through as necessary yet 60 minutes. Switch off and let it happen. If you managed to complete the preparation together with your next meal, you can feed. Otherwise we chutney into sterilized jars and put in the cold.
This chutney I prepared to zelníkům with bacon and cheese Olomouc.

Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty | Italská trikolora
Nedám pokoj, tak tu máme zase okurkový salát. Tentokrát s trochu netradiční přísadou – bílými fazolemi. So let Salad! A bude i video. Ne, that you did not make it, but I enjoy trying other things.
Need: |
- 1 a can bílých máslových fazolí (plechovka obsahuje 240 g
- 1/2 cucumbers
- 2 soudková rajčata
- 1 red onion
- 2-3 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce bílého vinného octa nebo citronové šťávy
- parsley
- salt
- pepper
- Fazole propláchneme a necháme okapat.
- Nakrájíme rajčata. Podélně je rozčtvrtíme (pokud máte soudková) a pak napříč nakrájíme na plátky.
- Red onions, cut into half-moons.
- Okurku oloupeme na zebru a přepůlíme. Lžičkou se zbavíme semínek a pak napříč nakrájíme na půlměsíčky.
- Petržel nasekáme na drobnější kousky.
- mix together.
- Přidáme postupně olivový olej, je na vás, jaké množství chcete v salátu mít. Začněte 1 lžící.
- Pokropíme octem (můžete použít i citronovou šťávu), přidávejte postupně, podle chuti. Začněte 1 lžící.
- Přidáme sůl a pepř.
