Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Chilli s černými fazolemi pro poručíka Columba
Need: |
- 300 g ground beef
- 3 plátky bacon flow tank cut into small cubes
- 1 střední cibuli
- 3 cloves garlic
- 3 drops worchestrové sauces
- 1 spoon kmínu
- 1/2 lžičky chilli
- 1 spoon sušeného oregano
- 1 can chopped tomatoes 260 g
- 1 can black beans 260 g
- sour cream
- cheddar cheese
Units:
How do you:
- Fry the bacon over medium heat in a pan with thick bottom. Bacon should be crispy. Add finely chopped onion and finely chopped garlic and sauté, to onions vitrified.
- Add the mince and fry. If we have excess fat in the pan, Drain or remove with a spoon. Cook then on medium heat, přidáme koření, lautered beans and tomatoes. Once the effect var, reduce heat and simmer gently for about 20 minutes. Let it bubble through and occasionally toss.
- Serve with sour cream and grated cheddar or noodles.

Chicken skewers with lemon aroma of tomato bed
Marinovaný kuřecí řízek na středovýchodní způsob, něco jako kebab, takové podobné můžete ochutnat i v Řecku.
Trained personnel not very complicated and if you're pressed for time, You can shorten the marinating on 15 minutes, the lemon juice completely penetrate the flesh. Longer marinating, however, is far better. moreover, If you start with the first step in the morning, You will not keep much meat, and then wait at lunchtime ... For a moment he still refrains grilling in a pan, if you watch the temperature.
Trained personnel not very complicated and if you're pressed for time, You can shorten the marinating on 15 minutes, the lemon juice completely penetrate the flesh. Longer marinating, however, is far better. moreover, If you start with the first step in the morning, You will not keep much meat, and then wait at lunchtime ... For a moment he still refrains grilling in a pan, if you watch the temperature. |
Chicken skewers with lemon aroma of tomato bed
Need: |
- 1 kuřecí prsní řízek
- 3 lžíce olivového oleje
- 1/2 lžičky soli
- 1/2 lžičky mletého černého pepře
- 1 spoon oregana
- 4-5 cloves garlic prolisujeme
- 1 šálek cherry rajčat nakrájeme in half
Units:
How do you:
- Mix 2 tablespoon lemon juice, 4 crushed garlic cloves, 1 teaspoon oregano, 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon pepper. Přidáme 1 a tablespoon of oil and mix well. Chicken breast fillet put into a plastic bag, pour marinade. Gently rub, to marinade nicely into the whole surface of meat, package will provide one more bag. We give the 2 hours to chill in the refrigerator.
- Remove chicken steak from marinade, There can throw straight, his ministry did. Cut steak into pieces and thread the needle or skewer. Heat the grill pan to high temperatures, add the skewers. After a while turn down temperature, that skewers baked, ale nepálily. Grilujeme 6 until 15 minutes, continually turn the skewers.
- Mix 1 a tablespoon of lemon juice, 1 teaspoon crushed garlic, 1/4 teaspoon salt 1/4 lžičky mletého černého pepře. gradually add 2 tablespoons oil and stir. chop parsley, Slice tomatoes and pour over the prepared dressing.
- Spread over flavored tomatoes on a plate and put them grilled chicken.

Vegetable soup with chicken, which surprises | Zucchini into grace
Tuhle polévku jsem zvolil jako dobrodružství. A varuju, když ji ochutnáte, hodně si ji oblíbíte. Je v ní i cuketa, něco, co zrovna do jídelníčku nezařazuji. Tímto jsem ji vzal na milost. Nastrouhaná na jemné plátky do polévky skvěle zapadne. Efektnější by bylo nakrájet ji na spirály, ale nějak jsem nemohl najít forichtung na ty spirálky. Až se mi přestane schovávat a vykoukne, čapnu po něm a pustím se zase do téhle skvělé polévky.
Vegetable Soup, which surprises | Cuketa vzaná to grace
Need: |
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 kuřecí prsní řízek nakrájíme na kostky
- 3 cloves garlic nakrájené nadrobno
- 1 cibuli finely chopped
- 1 mrkev finely chopped
- 1 stonek celeru nakrájený na jemné plátky
- 1/2 lžičky dried thyme
- 1/4 lžičky sušeného rozmarýnu
- 2 šálky kuřecího vývaru
- 3 šálky vody
- 1 Bay leaf
- 1 cuketu grated into fine slices
- 2 lžíce citronové šťávy
- sprig rozmarýnu
- hladkolistou petržel
Units:
How do you:
- Lžíci olivového oleje rozehřejeme, kuřecí kostky osolíme, opepříme a opečeme na oleji dozlatova, about 3 minuty. You can bid and a sprig of fresh rosemary. Meat after browning aside the.
- Přidáme lžíci oleje a opět rozehřejeme. Nakrájenou cibuli, mrkev, celer a česnek orestujeme, let vegetables, aby změkla, about 4 minuty. Add the dried thyme and dried rosemary and bay leaf, promícháme a vaříme ještě minutu, aby se uvolnila chuť koření.
- Add the chicken broth, který smícháme s horkou vodou, přivedeme k varu. Cuketu nastrouháme na jemné plátky a dáme do vývaru. Snížíme teplotu a 5 minut povaříme.
- Přidáme 2 lžíce čerstvé citronové šťávy, dochutíme solí a pepřem.
- Podáváme s nasekanou petrželkou.

Roasted pork, roasts and three dots
Servings | Prep Time |
4 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
90 minutes |
|
|
|
Roasted pork, roasts and three dots
Need: |
- 600 g pork shoulder
- 500 g pork belly leaner is better
- 2 cibule
- 5 cloves garlic
- 4 lžičky kmínu
- 2 lžičky soli
- 1 spoon thyme
- 1 spoon granulated garlic
- 2 lžíce sádla goose or pork
- 150 ml vody
- 2 lžičky hladké mouky
Units:
How do you:
- Chop coarsely, meat and bacon into small cubes. Place in a baking dish. Posolíme and to add fine sliced garlic, granulated garlic, kmín, thyme and lard. Cover the pan (Hood, aluminum foil) and bake in preheated oven 15 minut při teplotě 250 °C. Odkyjeme, Mix and add a little hot water. Reduce temperature to 220 ° C and bake 60 minutes. Stir occasionally meat, if appropriate, add hot water.
- Mix the flour with cold water and add to meat. mix well, temperature is reduced to 180 ° C and bake more 15 minutes.
- Serve with potato dumplings and spinach.
