Karbanátky se sýrem | Česnek a cibule nemohou chybět

Tohle je naprostá improvizace na téma jaký by také mohl být karbanátek. Úkol zněl jasně: využij, What do you have on hand.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Mleté maso je inspirativní a dají se s ním dělat divy, tak zkuste tenhle. Je to prostě dobré a bez reklamy.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Mleté maso je inspirativní a dají se s ním dělat divy, tak zkuste tenhle. Je to prostě dobré a bez reklamy.
Karbanátky se sýrem | Česnek a cibule nemohou chybět
Need:
Units:
How do you:
  1. Mleté maso smícháme s cibulí najemno nakrájenou, česnekem nasekaným nadrobno a vejcem. Prohněteme.
    Smícháme
  2. Dáme vařit brambory v osolené vodě.
    Dáme vařit brambory
  3. Přidáme k masové směsi hořčici a ještě strouhanku.
    Přidáme hořčici a strouhanku
  4. Opět promícháme, hněteme, nejlépe rukama, pak přidáme strouhaný sýr, salt, opepříme a opět prohněteme.
    Přidáme sýr a koření
  5. Na pánvi rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje, na kterém postupně opečeme karbanátky. Každý karbanátek tvarujeme lžící a posléze rukou namočenou ve studené vodě.
    Opečeme karbanátky
  6. Dáme vařit mléko.
  7. Karbanátky dáme na papírovou utěrku, uchováme v teple. Řeším to tak, že talířek s karbanátky překryji alobalem a přiklopím pokličkou.
  8. Do ještě horkých scezených brambor přidáme kousek másla a protřepeme, that butter be dissolved. Pak brambory rozmačkáme. Přidáme mléko a rozšleháme do kaše.
    Našleháme kaši
  9. Karbanátky podáváme s kaší politou máslem máslem, zdobené cibulkou.
    Podáváme

Čínský guláš | Brambory s mletým masem | Nezvyklá kombinace

To je nářez! Čínský guláš, dovedete si to představit? Alespoň tak se to jeví blogerce, která si říká Foodie Baker, což radši ani nebudu překládat. Je to Malajka, who grew up in Singapore and now probably move somewhere in Europe. And still refers to Chinese ancestors, cheerful company of one person. Ale zaujal mě právě ten čínský guláš. And if I tell you, že přílohou je rýže, vyvalíte oči jako já. Tak si to pěkně zrekonstruujeme.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Původně jsem si řekl, že rýži z procesu vynechám, no přece, kdo by dával přílohu k příloze. Ale pak jsem podlehl zvědavosti. Takže povolávám i rýži.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Původně jsem si řekl, že rýži z procesu vynechám, no přece, kdo by dával přílohu k příloze. Ale pak jsem podlehl zvědavosti. Takže povolávám i rýži.
Čínský guláš | Brambory s mletým masem | Nezvyklá kombinace
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme mleté vepřové maso, světlou sójovou omáčku, řepkový olej, sezamový olej a bílý mletý pepř. aside the, necháme marinovat. Občas promícháme. Dáme si vařit rýži.
    Připravíme maso s marinádou
  2. Bramboru oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje a v něm opečeme bramborové plátky do zlatava. Brambory smažíme v jedné vrstvě, takže klidně smažíme další várku, podle potřeby. Ale určitě vyjdete s jednou várkou. Olej pak slijeme.
    Bramborové plátky osmažíme
  3. Na pánev dáme 1 until 2 lžíce oleje, rozehřejeme a přidáme česnek. Jakmile se rozvine jeho chuť přidáme mleté maso, promícháme a z masa vytvoříme placku. Smažíme asi 5 minutes on low heat, pak placku rozbijeme vařečkou nebo lžící a vaříme, dokud není růžové.
    Osmahneme česnek
  4. Vytvoříme masovou placku
  5. Přidáme bramborové plátky, tmavou sójovou omáčku a vodu. Přivedeme k varu, zakryjeme a dusíme tak asi 8 minutes, dokud nejsou brambory měkké a omáčka mírně nezhoustne. Pokud je příliš hustá, přilijte trochu vody.
    K masu přidáme brambory
  6. Hotovo
  7. Podáváme třeba i zdobené nakrájenou jarní cibulkou a s rýží. Bude vám to připadat zvláštní, ale jde to dohromady.
    Podáváme
  8. Podáváme zdobené jarní cibulkou

Restované kuře se zeleninou | Asijská kuchyně jen tak z hlavy

Některé věci se dají okoukat, vykoukat i kopírovat, ale tenhle recept se rodil postupně v hlavě, podle toho, co mám po ruce nebo lze ještě dokoupit za rohem. So we go into the recipe with an Asian touch,cs. Besides chicken thigh fillet we use two color peppers, green beans, scallions, pak choi and garlic. And I will not miss soy sauce!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
This meal can calmly say "China", because once you mix the meat with vegetables and soy sauce deploy, It is like saying almost anything.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
This meal can calmly say "China", because once you mix the meat with vegetables and soy sauce deploy, It is like saying almost anything.
Restované kuře se zeleninou | Asijská kuchyně jen tak z hlavy
Need:
Units:
How do you:
  1. Prepare meat, which cut into strips. Salt and pepper. Mix soy sauce, oyster and this mixture we load meat. Let stand at room temperature 15 minutes. Peppers cut into strips, pak choi rid of the lower portion of the stalk and cut across into pieces, finely chop garlic. Red onion překrojíme half lengthwise and crosswise cut wedges. Boil rice.
    Připravíme si
  2. Heat 2 tablespoons oil in wok and fry marinated pieces of meat. (A marinade set aside.) Like that 5 until 6 minutes. Remove the meat from the pan and set aside.
    Maso orestujeme
  3. Add a tablespoon of oil and fry the chopped garlic. Just 1 minutes.
    Česnek orestujeme
  4. Add chopped vegetables: cibuli, papriky, pak choi and solve 3 minuty. Then add the green beans (They can be frozen), pour in 3 tablespoons marinade and 2 tablespoons water. Add to about 2cm pieces chopped scallions. Simmer yet 5 until 6 minutes, to soften vegetables.
    Zelenina
  5. Vegetables into the pan to come back meat, Stir and cook another so 4 minuty.
    Vrátíme maso
  6. Podáváme s rýží.
    Servírujeme s rýží
Tip:

About pak choi, this vegetable, which smells a bit like turnip, but it is already měkkoučká tady the speech.

Masové placičky se sýrem, rajčaty a špagetami | Lehkost večeřet

Tak jsem dumal, co tak připravit pro člověka, který zrovna nemůže kvůli zubům rozkousat kus masa a dokonce mu dělá problém i rýže. Zkusíme něco na způsob “dětského” jídla, tedy večeři, kterou by kvitovaly i děti, byť by neměly se zuby problémy. Nebojte se, žádná dieta, jen bezproblémové jídlo – pokud se to tak dá říct. Volba padla na špagety a mleté maso. To by mělo fungovat.
Takových receptů samozřejmě existuje spousta. Podobně si můžete připravit z mojí nabídky špagety s tuňákovými kuličkami or linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem čimasové koule se sezamem, ale bez špaget a s rýží, takže v situaci, kterou jsem popsal na ty poslední můžeme klidně zapomenout, třebaže jsou také skvělé.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Jediné, co potřebujete, so it is a good half hour on this fast and fairly inexpensive dinner.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Jediné, co potřebujete, so it is a good half hour on this fast and fairly inexpensive dinner.
Masové placičky se sýrem, rajčaty a špagetami | Lehkost večeřet
Need:
Units:
How do you:
  1. We will prepare, What we need.
    Připravíme
  2. mix meat, egg, finely chopped onion and finely chopped basil leaves (that we give to taste). Add salt and pepper to taste well.
    Smícháme
  3. If the mixture is too thin, add cornstarch. of matter, that good work our way, We shape the patties or balls.
    Ještě škrob
  4. Heat the oil and butter and fry meat patties. To do so we need about 5 minutes.
    Placičky opečeme
  5. Browned patties in pan and sprinkle with cheese after a while, When the cheese begins to dissolve pour over chopped tomatoes, Cover and simmer for about 20-30 minutes. You can add still stewing over 4 tablespoons of water from spaghetti, if you need more sauce or gravy diluted.
    Použijeme sýr
  6. Rajčata
  7. Meanwhile, cook spaghetti according to directions. So you manage to add water from the spaghetti into pan with meat and tomatoes.
  8. Serve topped with spaghetti sauce with meat patties, and we can decorate with basil leaves.
    Podáváme
Tip:

Originally I intended to put grated cheese into the meat mixture, but only when frying my eyes fell on the prepared cheese, so the procedure I had to slightly restructure.