Paprika chicken with chorizo ​​and chickpeas | Stačí jedna pánev

This dinner you will have in a flash and then it will long remember, how you enjoyed the food. And yet this food looks so ordinary as a ticket on the tram.

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
And to top it all just really just one pan. I used a great cast iron, I've got behind cooking topreceptech (Moreover, you can see it on video - the video section). But suffice it to you and other deep skillet or casserole. I used chicken thigh fillets, but certainly as well, you can opt for chicken thighs or drumsticks.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
And to top it all just really just one pan. I used a great cast iron, I've got behind cooking topreceptech (Moreover, you can see it on video - the video section). But suffice it to you and other deep skillet or casserole. I used chicken thigh fillets, but certainly as well, you can opt for chicken thighs or drumsticks.
Paprika chicken with chorizo ​​and chickpeas | Stačí jedna pánev
Need:
Units:
How do you:
  1. Chorizo ​​slice (if you have slices available, překrojte is). On medium heat rozhřejeme pan and fry chorizo, aby pustil tuk. V případě, that you've got wheels thinly sliced ​​sausages, You can add a little olive oil.
    Chorizo opečeme
  2. Add finely chopped white onion and finely chopped garlic. Resto about 2 minuty.
    Orestujeme cibuli a česnek
  3. Add the chicken fillets, which sear on each side and 3 until 4 minuty.
    Kuřecí řízky orestujeme
  4. Přidáme papriku, tomatové pyré, broth and chickpeas, osolíme a opepříme.
    Přidáme pyré a cizrnu
  5. Let it simmer for about 4 until 5 minutes, then cover and simmer 20 minutes.
    Podusíme
  6. Podáváme s těstovinami, but it certainly would fit perfectly well rice.
    Servírujeme s těstovinami
  7. Přílohou může být i rýže

Hráškové rizoto s kuřecími hranolky | Italská inspirace

Dobrá, je to italské rizoto, ale tak trochu není. Už tu máme jeden recept, dneska si připravíme něco trochu jiného, I would say, že z rizotové rodiny. Připravuje ve stylu pravého italského rizota, takže by se neměla rýže ani sypat, ani být rozvařená.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Zvyk přidávat do rizota cokoliv, je považováno za trestuhodnou troufalost. Nenechte se mýlit, Italové také nejedou jedno a totéž a leckdy si přidají třeba i sušená rajčata. Základem je ovšem správná rýže – kulatá, třeba Arborio.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Zvyk přidávat do rizota cokoliv, je považováno za trestuhodnou troufalost. Nenechte se mýlit, Italové také nejedou jedno a totéž a leckdy si přidají třeba i sušená rajčata. Základem je ovšem správná rýže – kulatá, třeba Arborio.
Hráškové rizoto s kuřecími hranolky | Italská inspirace
Need:
Units:
How do you:
  1. Máslo rozpustíme v pánvi, zesklovatíme nakrájenou šalotku.
    Opečeme šalotku
  2. Přidáme rýži a za stálého míchání vaříme 1 minutu.
    Přidáme rýži
  3. Zalijeme vínem a promícháme. Mícháme, aby se víno redukovalo na polovinu.
    Přidáme víno
  4. Zalijeme trochou vývaru a promícháme. Jakmile se tekutina vstřebá do rýže, přilijeme další část vývaru. Rýže potřebuje 16 until 18 minutes, zakryjeme ji a dusíme, aby absorbovala tekutinu. Po čase přidáme ještě zbývající vývar a strelizovaný hrášek. Promícháme a opět zakryjeme. Rýže by měl být pevná na skus. V závěru ji osolíme a opepříme.
    Přidáme vývar
  5. Mezitím si připravíme kuřecí hranolky. Kuřecí stehenní řízek nakrájíme na kousky podobající se hranolkům, salt, přidáme mletý rozmarýn a petrželku. Obalíme v hladké mouce, pak v rozšlehaném vajíčku a opečeme v rozpáleném oleji.
    Hranolky z kuřecího masa
  6. Podáváme s kuřecími hranolky.
    Podáváme s kuřecími hranolky
Tip:

Kuřecí hranolky připravíme obdobným způsobem jako rychlé kuřecí řízky, jen maso rozdělíme na podélné kousky o šíři asi 1 cm. Nerovnosti kousků nejsou na škodu, nejsme fabrika na přesné obrábění kovů, ale kuchaři.

coco chicken | Co by Tso mohl mít na stole

If you were ever in America, and if you visit a Chinese restaurant, maybe you stumbled on the menu at the General Tso Chicken. But it has several other names, well, I do not know. Recipe putoval the province of Hunan, where nature seems like in the movie Avatar, Also, its creators took the local national parks with protruding rocks, -covered trees and disappearing in the fog, for inspiration. Magic is the birth of food, Chinese general who never ate. Žil totiž v 19. století a jídlo mělo vzniknout až ve 20. století, in the kitchen, Chef Peng, Popular government leaders. And when Mao dopochodoval to Beijing, Peng Chang-Kuei found asylum for himself and his “reaction kitchen” na Tchaiwanu, where he continued his career as official chef until 1973, before he moved to New York City, where he opened a restaurant. Peng your recipe named after a famous native hunanském Tso, which is logical, after all other native was just Mao. US launch recipe apparently was not very famous, Guests seemed too sweet chicken. No, if you've ever eaten American desserts, He would have to climb and sugar from your ears, well, I do not know. But the recipe has undergone several changes, to suit the clientele of restaurants. So Tso began pulling on the famous culinary field, even he has a few names and permutations and variations, US Naval Academy he served under the name Admiral Tso Chicken, even Tso from Central China hardly ever commanded at sea.

No, pojďme se pustit do vaření. Pokud mě chcete kamenovat za svérázné pojmenování, počkejte až ochutnáte.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
The basis of the recipe soy sauce, rice wine, rice vinegar, cukr, cornstarch, dried red chili peppers (throughout), garlic. This recipe is slightly simplified variation - and its role here got hoisin sauce, very thick and having a slightly sweet taste.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
The basis of the recipe soy sauce, rice wine, rice vinegar, cukr, cornstarch, dried red chili peppers (throughout), garlic. This recipe is slightly simplified variation - and its role here got hoisin sauce, very thick and having a slightly sweet taste.
coco chicken | Co by Tso mohl mít na stole
Need:
Units:
How do you:
  1. Troubu si předehřejeme na 220 °C. Meanwhile, cut chicken fillets into smaller pieces.
  2. Coat the chicken in flour.
    Moukou obalíme
  3. Then coat the pieces in beaten eggs.
    Obalíme ve vejcích
  4. Then wrap the meat still in crushed cornflakes.
    V kukuřičných vločkách obalíme
  5. Meat, coated in breadcrumbs, Lay on the grid, pokapeme oil (or use spray) and bake in middle of oven. Bake 13 until 15 minutes. We'll also cook rice. If you want broccoli as a side dish, You can still wait a while, blanch so 3 minuty (cook in salted water, Then cool down in cold water).
    Poklademe na mřížku
  6. Meanwhile, mix chicken broth, soy sauce, cukr, hoisin omacku, vinegar and cornstarch. Mix well, to sugar and starch dissolved. If you chose the dried chili peppers, it is time to use them in sauces. Povaříme 2 until 3 minuty.
    Omáčku připravíme
  7. Pour sauce and chicken pieces, that is wrapped.
    Obalíme kouskyy v omáčce
  8. Serve on rice spread out on a plate. Chicken still slightly pour sauce, add chili peppers, Sprinkle with sesame seeds and chopped spring onion tops.
    Podáváme s rýží a sezamem

Kuřecí kousky v šalvějovém kabátku s kapustou a širokými nudlemi

Vždycky, when you bring sprouts I have a little big head - as the sprouts. Znamená to, it will follow a few recipes, help me to utilize all. So everything always starts excellent cabbage soup and then they see… And because I finally managed to grow salvia, plays a not insignificant role with the assistance of broad noodles, na které mám také už dlouho spadeno a k tomu přidáme kuřecí maso. A také parmezán, utilizes indeed almost everything, and while the food is not one heddle.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Máme tu dalšího kandidáta v rychlosti přípravy a vlastně i minimu použitého nádobí. Tohle je koncert pro jednu pánev. No, to trochu přeháním, protože kapustu budeme blanšírovat, takže ještě potřebujeme hrnec a těstoviny se také bez hrnce neobejdou. Blanšírování zabere tak minutu, dvě, pak je hrnec volný na vaření nudlí. Tyhle dvě suroviny mají kromě prostředí společnou i sůl, těstoviny vaříme v osolené vodě a kapustu blanšírujeme v osolené vodě. Jenom vodu vyměníme!
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Máme tu dalšího kandidáta v rychlosti přípravy a vlastně i minimu použitého nádobí. Tohle je koncert pro jednu pánev. No, to trochu přeháním, protože kapustu budeme blanšírovat, takže ještě potřebujeme hrnec a těstoviny se také bez hrnce neobejdou. Blanšírování zabere tak minutu, dvě, pak je hrnec volný na vaření nudlí. Tyhle dvě suroviny mají kromě prostředí společnou i sůl, těstoviny vaříme v osolené vodě a kapustu blanšírujeme v osolené vodě. Jenom vodu vyměníme!
Kuřecí kousky v šalvějovém kabátku s kapustou a širokými nudlemi
Need:
Units:
How do you:
  1. Kapustu nakrájíme na široké nudle, přitom se zbavíme středního košťálu. V dostatečném množství osolené vody vaříme 1 minutu, kapustové nudle vhazujeme až do vřící vody! Pak kapustu zchladíme v ledové vodě (můžete si pomoci i kostkami ledu). aside the.
    Kapusta
  2. In salted water cook pasta, tak 8 minutes, prostě al dente. Scedíme a dáme stranou, udržíme v teple (obvykle mi stačí těstoviny zakrýt pokličkou).
  3. Zatímco vaříme těstoviny, poprášíme moukou stehenní řízky, které jsme jemně osolili a opepřili. Na lžíci rozpáleného oleje opečeme dozlatova, asi tak 6 or 8 minutes, pak obrátíme a dopečeme, tak 2 minuty. aside the.
    Řízek opečeme
  4. Z pánve vytřeme zbytky oleje, dáme do ní máslo a nasekanou šalvěj. Osolíme, opepříme a vaříme tak asi 1 minutu.
  5. Do pánve s máslem vrátíme stehenní řízky, které jsme pokrájeli na širší nudle (nebo hranolky) a povaříme tak 3 minuty. Toss, aby se maso obalilo v másle. V závěru přihodíme kapustu a promícháme.
    Kuře přidáme
  6. Na talíř dáme nudle, přes ně poklademe kuřecí kousky s kapustou a posypeme parmezánem.
    Podáváme s parmezánem